search

Vuokraa loma-asunto Genovasta

Genova on mitä kiehtovin kaupunki meren äärellä ja kuuluisa etenkin historiansa puolesta, mutta myös ruokakulttuurin sekä kulttuurinsa ansiosta. Kaupungin tarjonnasta löytyy lukemattomia syitä, miksi sinun tulisi vuokrata loma-asunto Genovasta ja viettää lomasi Ligurian alueen mukaansatempaavassa pääkaupungissa. Löydät loma-asunnot Liguriasta jokaisesta koko- ja hintaluokasta, joten löydät varmasti mieleisesi loma-asunnon valikoimastamme.

Vuokraa loma-asunto Genovasta

Nähtävyyksiä lähellä loma-asuntoasi Genovassa

Genovan kaupunki on täynnä elämää, tekemistä ja nähtävää, joten kyseessä on loistava lomakohde kaikenikäisille! Historia- ja kulttuurirakkaille kaupunki tarjoaa muun muassa laajan valikoiman mielenkiintoisia museoita, kuten esimerkiksi Palazzo Reale sekä Galata, joka on Välimeren alueen suurin merenkulun museo. Museoiden lisäksi kannattaa vierailla kaupungin upeissa teattereissa, kuten Teatro Carlo Felice sekä Teatro Stabile di Genova. Yksi Genovan monista suosituimmista vetonauloista on kaupungin kuuluisa akvaario. Kyseessä on koko Euroopan suurin akvaario ja se sijaitsee kaupungin vanhan satama-alueen luona. Genovan akvaariossa on vieraillut miljoonia ihmisiä vuodesta 1992 lähtien ja täällä pääsetkin ihailemaan noin 15 000 eläintä 600 eri eläinlajista, joille on luotu mahdollisimman luonnonmukaiset ja suotuisat elinympäristöt. Genovan akvaario on loistava kohde etenkin lapsiperheille, mutta täällä riittää ihmettelemistä kaiken ikäisille. Vuokraa loma-asunto Genovasta NOVASOLin kautta ja lähde tutustumaan muun muassa Genovan akvaarion kiehtovaan kohteeseen. 

Kokemuksia kaikenikäisille Genovassa

Lomallasi Genovassa kannattaa myös tutustua Palazzo Ducalen mielenkiintoiseen rakennukseen, jossa järjestetään monia taidenäyttelyitä sekä kulttuurisia tapahtumia. Historiallinen rakennus on jo nähtävyys itsessäänkin. Lapset kannattaa viedä loma aikana mielenkiintoiseen Citta dei bambinin kohteeseen, joka on omistettu 2-12 vuotiaille lapsille tarkoitetuille erilaisille peleille, tieteelle ja teknologialle. Kyseessä on varsin hauska ja myöskin opettavainen kohde lapsille ja täältä lapset saavat epäilemättä unohtumattomia muistoja. Loma-asunto Genovasta mahdollistaa kaupungin monien mielenkiintoisten kohteiden tutkimisen kaikenikäisten vierailijoiden kesken.

Vuokraa loma-asunto Genovasta

Vuokraa loma-asunto Genovasta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja Ligurian alueella ja loma-asunto Genovasta on loistava valinta silloin, kun haluat viettää monipuolisen ja mielenkiintoisen loman, josta koko perhe voi nauttia täysin siemauksin. Kaikki valikoimamme loma-asunnot ovat yksityisomisteisia, joten saat majoittua kotoisassa sekä persoonallisessa ympäristössä, joka tarjoaa sinulle yksityisyyttä sekä omatoimisuutta lomamatkasi aikana. Rajaamalla hakua nettisivuillamme löydät juuri sellaisen kohteen, joka parhaiten vastaa sinun toiveitasi ja vaatimuksiasi, jotta voit viettää täydellisen loman perheesi kanssa. Tutustu valikoimaamme ja vuokraa mieleisesi loma-asunto ja tänään! Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Italiaan!