search

Vuokraa loma-asunto Cinque Terrestä

Yksi Italian Ligurian alueen kauneimmista matkailukohteista on Cinque Terren upea alue, joka koostuu viidestä pienestä ja hurmaavasta kalastuskylästä, jotka ovat Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza sekä Monterosso. Cinque Terren upeat rannikkomaisemat, viisi kiehtovaa kylää sekä aluetta kehystävät rinteet tekevät kohteesta henkeäsalpaavan kauniin ja pitävät sisällään monia unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä. Cinque Terren upea kokonaisuus on oikeastaan luonnonpuisto ja täällä suositussa lomakohteessa luonnollinen kauneus todella pääsee oikeuksiinsa. Vuokraa loma-asunto Cinque Terrestä NOVASOLin kautta ja nauti alueen autenttisuudesta rentouttavalla lomalla.

Vuokraa loma-asunto Cinque Terrestä

Ainutlaatuinen Italia Cinque Terressä

Loma-asunto Cinque Terrestä tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen perustan kokea tämän upean alueen kiehtova viehätysvoima sekä aitous. Rannikon kasvisto ja eläimistö on monipuolista sekä rikasta, joten alue on täydellinen kohde muun muassa sukeltajille, purjehtijoille sekä kanoottimelojille. Myös sisämaasta päin löytyy tekemistä ja aktiviteettejä, kuten esimerkiksi patikointi, pyöräily ja vuorikiipeily. Ligurian seutu ja sen miellyttävä ilmasto mahdollistaa matkustamisen tänne myös talviaikaan. Vuonna 1997 Cinque Terren alue nimettiin UNESCOn maailmanperintökohteeksi, joten kyseessä on epäilemättä kohde, joka tarjoaa unohtumattomia elämyksiä. 

Cinque Terren historia juontaa juurensa aina 1000-luvulle asti, jolloin Monterosson ja Vernazzan kylät olivat kaksi ensimmäistä, jotka perustettiin. Myöhemmin kolme muuta Cinque Terren kylää liittyivät kokonaisuuteen. Cinque Terren alue oli aikaisemmin hyvinkin eristäytynyt ulkomaailmasta, kunnes 1800-luvulla La Speziasta rakennettiin rautatie Genoaan, joka yhdisti aluetta ulkomaailmaan. Vielä tänäkin päivänä Cinque Terressä on hyvin vähän autolla ajettavia teitä ja paljon liikenteestä käydäänkin esimerkiksi veneiden tai junien välityksellä. Vuokraa loma-asunto Cinque Terrestä NOVASOLin kautta ja nauti kohteen puhtaasta, alkuperäisestä ja aidosta tunnelmasta täysin siemauksin.

Vuokraa loma-asunto Cinque Terrestä

Paljon luontoa ja kokemuksia 

Cinque Terren alueen upeita ja vaikuttavia rannikkomaisemia värittävät kiehtovat sekä hurmaavat pienet kalastuskylät. Tuoreen kalan tuoksu, meren aaltojen äänet laitureita vasten sekä kirkkaassa auringonpaisteessa kylpevät kalastusveneet tuovat kylille omanlaista ja ainutlaatuista charmia. Cinque Terren pikkukylistä löydät uskomatonta aitoutta, jollaista tuskin löytyy muualta maailmasta. Kalastuskylien pastellinväriset talot sekä kuvankauniit merimaisemat tekevät Cinque Terren lomastasi täydellisen. Täällä pääset myös tutkimaan aluetta patikoinnin kautta, sillä alueella on loistavat patikointi- ja vaellusreitit, jotka myös esittelevät alueen kuvankauniita maisemia. Cinque Terressä kasvatetaan paljon oliiveja sekä alueelta löytyy monia viinitarhoja, joissa pääset maistelemaan herkullisia paikallisia tuotoksia. Lisäksi täällä pyydystetään lähes päivittäin kalaa sekä mereneläviä, joten ruokailu täällä tarjoaa ihania tuoreiden raaka-aineiden elämyksiä.

Vuokraa loma-asunto Cinque Terrestä

Vuokraa loma-asunto Cinque Terrestä NOVASOLin kautta

NOVASOLin loma-asuntoja Cinque Terressä voi ja kannattaa käyttää myös talvi aikaan, etenkin jos kesän kuumuus ei ole sinun juttusi; talvisin ilmasto on miellyttävän lämmintä, mutta ei kuumaa. NOVASOLilla on laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja Ligurian alueella sekä Cinque Terressä. Valikoimasta löytyy loma-asuntoja jokaisesta hinta-, koko-, sijainti- ja sisältöluokasta, joten jokainen löytää epäilemättä mieleisensä kohteen. Vuokraa esimerkiksi upea luksusasunto omalla uima-altaalla tai pienempi, hillitympi ja kotoisampi kohde. Lisäksi monet loma-asunnoistamme ovat lemmikkiystävällisiä, joten voit ottaa lomalle mukaasi nelijalkaisen ystäväsi. Yksityinen loma-asunto tarjoaa sinulle ja perheellesi mahdollisuuden viettää itsenäinen ja omatoiminen loma, jonka aikana voit itse päättää lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit. Myöskään muiden lomailijoiden läsnäolo tai hulina ei häiritse sinun ja perheesi lomaa. Tutki valikoimaamme ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Cinque Terrestä NOVASOLin kautta jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Italiaan!