search

Vuokraa loma-asunto Liguriasta

Liguria on erittäin rikas luonnoltaan ja kulttuuriltaan ja vuokratalo Liguriassa tarjoaa erittäin upean tavan tutustua alueen uniikkiin ympäristöön ja paikkoihin. Vuokraa loma-asunto Liguriasta ja pääset myös sukeltamaan ihanaan italialaisen gastronomian maailmaan. Voit nautiskella paikallisia herkkuja sammalla, kun ihastelet merta omalta terassilta. Liguriassa on myös hienot vuoret ja kivoja kaupunkeja, joissa pääset nauttimaan ihanista illallisista tai shoppailemaan.

Vuokraa loma-asunto Liguriasta

Ligurialla on paljon annettavaa lomallesi

Ligurian rannikko sijaitsee Italian luoteisosassa ja sen kasvisto ja eläimistö on erittäin mielenkiinoinen. Alue soveltuu myös hyvin sukeltamiseen, purjehdukseen ja melontaan. Loma-asunto Liguriasta tarjoaa myös hienot paikat muihin vapaa-ajan harrastuksiin, kuten vaellukseen, pyöräilyyn ja vuorikiipeilyyn. Talon vuokraus Liguriasta kannattaa muulloinkin kuin kesäaikaan, sillä ilmasto on leuto ja upeissa kaupungeissa riittää näkemistä myös muina vuodenaikoina.

Vaikka Liguria on pieni alue, niin se tarjoaa uskomattoman hienoja luontoelämyksiä. Vuokraa huvila tai huoneisto Italiasta ja sen luoteisella rannikolla sijiatsevasta Liguriasta ja tarjoavat niin upeita hiekka- kuin kalliorantojakin, joissa pääset myös hauskoille rantasafareille. Upeat piilossa olevat lahdenpoukamat sekä Genovan eteläpuolella sijiatsevat hiekkarannat tarjoavat erilaisia rantapäiviä koko perheelle.

Tuoreen kala tuoksu on tunnusomainen ihanalle kalastajakyllälle Cinque Terren kansallispuistossa ja pehmeiden aaltojen äänet lyövät tsaisena rytminä satamaa kohti. Tähän kansallispuistoalueeseen kuuluvat myös 4 kaupunkia: Vernazza, Corniglia, Manarola ja Riomaggiore, jotka ovat kaikki UNESCOn maailmanperintökohdelistalla. Kun vuokraat talon tai huoneiston Liguriasta, pääset ihastelemaan värikkäitä taloja, jotka myötäilevät vuorenrinteitä.

Loma Liguriassa

Loma-asunto Liguriasta on persoonallisempi tapa viettää lomaa

Nauti fantastisesta Liguriasta ja vuokraa talo Italiasta. Loma-asunto Italiassa on täydellinen tukikohta tutkia Ligurian rannikon upeita nähtävyyksiä. Kaikki NOVASOLin loma-asunnot Liguriassa ja muual Italiassa ovat yksityisomisteisia ja erikseen tarkistettuja ja hyväksyttyjä, joten voit vuokrata kauttamme taloja, huviloita ja huoneistoja Liguriasta turvallisin mielin. Samalla valikoimamme tarjoaa upean kattauksen vaihtelevan kokoisia ja hintaisia loma-asuntoja Italiasta ja muualtakin Euroopasta. Vuokraa loma-asunto Liguriasta vaikka heti täältä kotisivuiltamme. Tervetuloa lomalle Italian ihanaan Liguriaan!