search

Vuokraa loma-asunto Roomasta

Haluaisitko nähdä Colosseumin, Fontana di Trevin ja kulkea pitkin ihanaa Trasteverea? Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä voit vuokrata huoneiston Roomasta meidän kauttamme. NOVASOLilla on suuri valikoimia erilaisia loma-asuntoja Roomassa ja sen lähettyvillä. Vuokraamme taloja Italiasta ympäri vuoden pohjoisesta etelään, joten löydät varmasti itsellesi sopivan loma-asunnon myös Roomasta.

Rooma sijaitsee keskellä Italiaa, Lazion alueella. Kaikkien ihmisten tulisi vierailla Roomassa ainakin kerran elämässä, sillä kaupungin fantastinen historia ja mahtavat kulttuurikohteet sekä ruoka, värit ja tuoksut tekevät siitä upean lomakohteen. Loma-asunto Roomasta tarjoaa loistavan perustan tutustua tähän kiehtovaan ja monipuoliseen kaupunkiin sen nähtävyyksineen ja aktiviteetteineen. 

Vuokraa loma-asunto Roomasta

Historian havinaa loma-asunnossa Roomassa

Vuokraa asunto Roomasta seuraavaa lomaasi varten ja pääset tutustumaan kaupungin kulttuuritarjontaan omaan tahtiisi. Syö aamupalaa rauhassa omassa keittiössä tai omalla terassilla ja nauti katukahviloiden lounastarjonnasta italialaiseen tapaan. Rooma on kompakti kaupunki ja täällä voit lähteä tutustumaan moniin turistikohteisiin jalan suoraan loma-asunnostasi.

Vuokraa loma-asunto Roomasta ja näet paljon historiallisesti tärkeitä kohteita, kuten Colosseumin amfiteatterin, Pietarin kirkon, Sixtuksen kappelin, espanjalaiset rappuset ja Fontana di Trevin. NOVASOLin vuokrahuoneistot Roomassa tarjoavat sinulle myös oivan mahdollisuuden sukeltaa kaupungin elämään kuin kuka tahansa paikallinen.

Kun sinulla vuokrattuna loma-asunto Roomassa, kannattaa lähteä myös päiväretkille kaupungin ulkopuolelle. Kannattaa ottaa valikoimaan ainakin villa Borghese ja galleria Borghese upeine taidekokoelmineen. Loma-asunnot Laziossa Rooman ympäristössä tarjoavat myös mahdollisuuden vierailulle rantakohteiisin tai katakombeihin, jotka siis sijiatsevat hiukan Rooman ulkopuolella.

Vuokraa loma-asunto Roomasta

Vuokraa loma-asunto Roomasta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on monia ihania loma-asuntoja Italiassa ja tietenkin myös Laziossa, Rooman ympäristössä. Voit vuokrata juuri sinun tarpeisiisi sopivan talon, huvilan tai huoneiston Roomasta ja Laziosta suoraan täällä kotisivuillamme. Hakukoneemme ansiosta voit rajata hakua valitsemiesi hakukriteereiden, kuten esimerkiksi budjetin, majoittujien määrän, asunnon sijainnin sekä asunnon palveluiden perusteella, ja näin löytää juuri sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Jokainen vuokrakohteemme on yksityisomisteinen ja etukäteen tarkistettu NOVASOLin työntekijöiden toimesta, joten voit vuokrata asuntoja Roomasta turvallisin mielin. Vuokriimme kuuluu myös aina turvallisuuspaketti. Tervetuloa vuokraamaan huoneistoja ja loma-asuntoja Roomasta sekä muualta Italiasta laatutakuulla!