search

Vuokraa loma-asunto Roomasta

Haluaisitko nähdä Colosseumin, Fontana di Trevin ja kulkea pitkin ihanaa Trasteverea? Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä voit vuokrata huoneiston Roomasta meidän kauttamme. NOVASOLilla on suri valikoimia erilaisia loma-asuntoja Roomassa ja sen lähettyvillä. Vuokraamme taloja Italiasta ympäri vuoden pohjoisesta etelään, joten löydät varmasti itsellesi sopivan loma-asunnon myös Roomasta.

Rooma sijaitsee keskellä Italiaa, Lazion alueella. Kaikkien imisten tulisi vierailla Roomassa ainakin kerran elämässä, sillä kaupungin fantastinen historia ja mahtavat kulttuurikohteet sekä ruoka, värit ja tuoksut tekevät siitä upean lomakohteen. Kannattaa vuokrata huoneisto tai loma-asunto Roomasta, sillä se on helppo ja kätevä tapa tutustua tähän suurkaupunkiin. 

Vuokraa loma-asunto Roomasta

Historian havinaa loma-asunnossa Roomassa

Vuokraa asunto Roomasta seuraavalle lomallesi ja pääset tutustumaan kulttuuritarjontaan omaan tahtiisi. Syö aamupalaa rauhassa omassa keittiössä tai omalla terassilla ja nauti katukahviloiden lounastarjonnasta italialaiseen tapaan. Rooma on kompakti kaupunki ja voit lähteä moniin turistikohteisiin jalan suoraan loma-asunnostasi.

Vuokraa loma-asunto Roomasta ja näet paljon historiallisesti tärkeitä kohteita, kuten Colosseumin amfiteatterin, Pietarin kirkon, Sixtuksen kappelin, espanjalaiset rappuset ja Fontana di Trevin. NOVASOLin vuokrahuoneistot Roomassa tarjoavat sinulle myös oivan mahdollisuuden sukeltaa kaupungin elämään kuin kuka tahansa paikallinen.

Kun sinulla vuokrattuna loma-asunto Roomassa, kannattaa lähteä myös päiväretkille kaupungin ulkopuolelle. Kannattaa ottaa valikoimaan ainakin villa Borghese ja galleria Borghese upeine taidekokoelmineen. Loma-asunnot Laziossa Rooman ympäristössä tarjoavat myös mahdollisuuden vierailulle rantakohteiisin tai katakombeihin, jotka siis sijiatsevat hiukan Rooman ulkopuolella.

Vuokraa loma-asunto Roomasta

Mukava tapa kokea Rooma

NOVASOLilla on monia ihania loma-asuntoja Italiassa ja tietenkin myös Laziossa, Rooman ympäristössä. Voit vuokrata juuri sinun tarpeisiisi sopivan talon, huvilan tai huoneiston Roomasta ja Laziosta suoraan täällä kotisivuillamme. Jokainen vuokrakohteemme on yksityisomisteinen ja etukäteen tarkistettu ammattilaisten toimesta, joten voit vuokrata asuntoja Roomasta turvallisin mielin. Vuokriimme kuuluu myös aina turvallisuuspaketti. Tervetuloa vuokraamaan huoneistoja ja loma-asuntoja Roomasta sekä muualta Italiasta laatutakuulla!