search

Vuokraa loma-asunto Triestestä

Triesten historiallinen kaupunki sijaitsee Italian pohjoisessa osassa ja on Friulin alueen pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee meren rannalla, hyvin lähellä Slovenian rajaa ja tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä sekä eläväistä tunnelmaa. Loma-asunto Triestestä tarjoaa sinulle lomamatkan keskellä historian havinaa. 

Hedelmällinen alue sekä strateginen sijainti ovat jo vuosisatojen ajan tehneet Triesten kaupungista himoitun ja sitä onkin hallinneet monet eri ihmiset läpi historian. Vasta 1975 kaupungista tuli osa Italiaa. Monipuolisen hallitsijahistoriansa johdosta kaupungista löytyy kulttuurinen sekoitus historiallisia nähtävyyksiä ja muinaisia rakennuksia. Kaupungin viihtyisillä aukioilla voit rentoutua nauttien virvokkeita ja katsellen ympärilläsi sykkivää elämää. Italiassa loistavia ravintoloita löytyy jokaisen nurkan takaa, eikä Trieste ole poikkeus. Loma-asunto Triestestä tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen perustan tutustua sekä Italian, että Slovenian retkiin ja reissuihin, jotta voit kokea lomallasi mahdollisimman paljon. Lisäksi voit nauttia rentouttavasta rantaelämästä, sillä Triesten kaupungin keskustan lähellä sijaitsee monia loistavia rantoja.

Vuokraa loma-asunto Triestestä

Nähtävää ja koettavaa Triestessä

Voit aloittaa nähtävyyksien tutkimisen esimerkiksi yhdestä koko Italian suurimmista ja kauneimmista aukioista nimeltään Piazza Unita d’Italia. Täällä pääset ihailemaan upeita maisemia merelle päin sekä aukiota ympäröiviä historiallisia rakennuksia ja vaikuttavia palatseja. Henkeäsalpaavan upeita palatseja, jotka ympäröivät aukiota, ovat Il Palazzo del Governo, Palazzo Stratti, Lloyd Triestino Palazzo, Palazzo Vanoli ja Palazzo Pitteri. Lisäksi aukiolta löytyy monia kahviloita, joiden terassilla istuessasi voit nautiskella virvokkeita, samalla ihaillen aukion upeita maisemia. Käppäile pitkin Canal Grandea ja ihaile sen varrelta löytyviä nähtävyyksiä, kuvankauniita rakennuksia sekä historiallisia siltoja. Vieraile myös Castello di San Giuston linnoituksessa ja sen yhteydestä löytyvässä katedraalissa. Lisäksi kannattaa tutustua Triesten kaupungin juutalaiseen alueeseen, jossa pääset kokemaan historian havinaa synagogassa, antiikkikaupoissa sekä kirjakaupoissa, jotka sijaitsevat vierivieressä.

Vuokraa loma-asunto Triestestä

Triesten kaunis maaseutu

Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Friulista, majoitut upeiden maisemien keskellä ja voit vierailla alueen monilla viinitiloilla. Täällä voit osallistua monille erilaisille opastetuille kierroksille muun muassa paikallisille viinitiloille tai jopa hauskoille kokkauskursseille. Paikallisilta markkinoilta pääset ostelemaan tuoreita hedelmiä ja vihanneksia laajasta valikoimasta ja halutessasi voit valmistaa niistä herkullisen illallisen loma-asuntosi keittiössä. Lisäksi Triestestä löydät monia pyöräily- ja patikointireittejä, joita suorittamalla pääset ihailemaan oliivi- ja viinitarhojen muodostamia upeita maisemia. Vuokraa loma-asunto Triestestä NOVASOLin kautta ja pääset nauttimaan kaupungin sekä Friulin alueen monipuolisista kokemuksista ja elämyksistä.

Vuokraa loma-asunto Triestestä

Retket ja kokemukset Triestessä ja sen ympäristössä

Castello di Miramaren kuvankaunis linna sijaitsee kalliojyrkänteellä meressä noin seitsemän kilometrin päässä Triesten kaupungista. Linnan rakensi aikoinaan Keisari Maximilian ja rakennus on koristeltu äärimmäisen näyttävästi sekä ulkoa, että sisältä. Esimerkiksi eräs huone on rakennettu kuin fregatin hytti ja tornihuoneen seinät on koristeltu punaisella silkillä. Linnan valtavassa puistossa pääset ihailemaan keinotekoisesti tehtyjä puroja sekä upeita ja harvinaisia kukkia sekä puita. Vuokraa loma-asunto Triestestä ja lähde tutustumaan Castello di Miramaren uskomattoman upeaan kohteeseen. 

Triesten loma tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden tehdä retkiä naapurimaa Sloveniaan. Esimerkiksi reissu Bledin järvelle on ehdoton. Kyseinen kohde on äärimmäisen kaunis ja romanttinen, kiitos sen kuvankauniiden maisemien ja idyllisen tunnelman. Täällä voit lähteä järvelle kuuluisilla joutsenveneillä ja pulahtaa virkistävässä järvivedessä. Lisäksi kannattaa vierailla upean Postojna -luolan luona, joka on yksi Slovenian kuuluisimmista nähtävyyksistä. Retkeä Sloveniaan suunniteltaessa kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että rajan ylittäminen voi lauantaisin ja sunnuntaisin olla hidasta, sillä liikenne on silloin todella runsasta.

Vuokraa loma-asunto Triestestä

Unelmien loma Triestessä

NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja Friulin alueella Italiassa ja vuokraamalla loma-asunnon Triestestä, pääset kokemaan unohtumattoman loman, joka on täynnä upeita historiallisia kohteita, kuvankauniita maisemia sekä mielenkiintoisia retkiä ja reissuja. Yksityinen loma-asunto tarjoaa sinulle ja perheellesi parhaan mahdollisen tilaisuuden tutustua kohteen aktiviteetteihin ja nähtävyyksiin ja viettää omatoiminen loma, jonka aikana voit itse päättää lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit. Kaikki valikoimamme loma-asunnot ovat laatutarkastettuja, joten voit vakuuttua jokaisen kohteen toimivuudesta sekä siitä, että se tarjoaa juuri niitä asioita, joita on luvannutkin. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut ja perheesi lämpimästi tervetulleeksi loma-asuntoonne Italiaan!