search

Vuokraa loma-asunto Friulista

Vuokraa loma-asunto Friulista tukikohdaksesi, kun lomailet tällä upealla alueella Italiassa. Loma-asunto Italiassa on loistava tapa tutustua alueen kulttuuriin ja maisemiin. Kaikki loma-asunnot Friulissa ovat yksityisomisteisia, joten voit todellakin elää ja lomailla kuin paikalliset itse.

Friuli Venezia Giulia käsittää lukuisia luontokohteita Dolomittien jylhistä vuorista upeisiin järviin ja laaksoihin, jotka ulottuvat meren hiekkarannoille saakka. Triesten ja Monfaconen välistä löydät myös upeita kalliorantoja. Myös muut NOVASOLin välittämät loma-asunnot Italiassa tarjoavat upeita elämyksiä, joten tutustu koko tarjontaamme täällä kotisivuillamme ja varaa unelmiesi loma saapasmaasta vaikka jo tänään!

Vuokraa loma-asunto Friulista

Koe Italia parhaimmillaan ja vuokraa loma-asunto Friulista

Talon vuokraus Friulista tarjoaa lomallesi kaikenlaista tekemistä niin kesä- kuin talviaikaan. Talviurheilua pääset harrastamaan esimerkiksi Tarvisiossa, Piancavallossa ja Sauris’sa. Vuokraa loma-asunto Friulista kesäaikaan ja voit nauttia aurinkoisista uimarannoista ja upeista kylpylöistä esimerkiksi Gradossa, Lignanossa ja monissa muissa kaupungeissa.

Vuokratalo Friulissa on loistava tukikohta erilaisille päiväretkille. Voit vierailla Aquileiassa, joka oli erittäin tärkeä linnoitus- ja kaupankäyntikaupunki Rooman valtakunnan aikaan. Kaupungin tietyt osat kuuluvat myös UNESCOn maailmanperintökohteisiin. Kannattaa tutustua myös Triesteen, joka hurmaa keskieurooppalaisella charmillaan, Goriziaan upeine linnoineen sekä upeaan Udinee, josta löydät myös hienoja linnoja.

Jos vuokraat loma-asunnon Friulista tai muualta Italiasta, et voi olla herkuttelematta ihanilla paikallisilla ruoilla. Friuli Venezia Giuliassa voit nauttia paikallisia herkkuja, kuten makkaraa San Daniele –kinkkua ja yksinkertaisia ruokia kuten traditionaalinen frico, joka muistuttaa omenatorttua sekä Gubana-kakku. Maistele myös ihania viinejä, kuten Tocai, Ribolla ja Refosco.

Varaa loma-asunto Friulista vaikka jo tänään

Jos haluat vuokrata lomahuvilan Friulista, löydät hienon valikoiman erilaisia loma-asuntoja Italaista täältä kotisivuiltamme. NOVASOL on toiminut vuokrattavien loma-asuntojen välittäjänä jo vuodesta 1968 ja voimme pitkän kokemuksemme ansiosta tarjota turvallisen tavan vuokrata taloja Friulista, sillä jokainen loma-asunto Italiassa ja muualla Euroopassa on erikseen valikoitu ja vuokriin kuuluu aina turvallisuuspakettimme. Tervetuloa vuokraamaan Friulista huviloita, taloja ja loma-asuntoja NOVASOLin kautta!