search

Vuokraa loma-asunto Riministä

Rimini on yksi Adrianmeren rannikon kuuluisimmista lomakohteista ja täällä tarjoammekin loistavan valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja. Rimini tarjoaa vierailijoilleen muun muassa historiallisia nähtävyyksiä, kuvankauniita rantoja, ostosmahdollisuuksia, herkullista ruokaa, mielenkiintoista kulttuuria ja paljon muuta. Tutustu nettisivuillamme valikoimaamme loma-asuntoja Emilia-Romagnan alueelta ja vuokraa mieleisesi loma-asunto Riministä viettääksesi unohtumaton Italian loma Adrianmeren rannalla!

Vuokraa loma-asunto Riministä

Aktiviteetteja lähellä loma-asuntoasi Riminissä

Joka kesä Riminissä vierailee lukematon määrä turisteja ympäri maailmaa. Kaikki tulevat tänne katsomaan ja kokemaan muun muassa 15 kilometrin mittaista rantaviivaa, mukaansatempaavaa kulttuuria, lukuisia aktiviteetteja sekä eläväistä yöelämää. Riminin turismin historia alkoi jo 1800-luvun puolella ja on jatkunut kukoistavana tähän päivään saakka. Muun muassa kaupungin upeat rannat, jotka tarjoavat hienoa hiekkaa ja kristallinkirkasta vettä, kiehtovat vierailijoita vuosi toisensa jälkeen. Yleensä rannoilla aallokot ovat melko pienet, joten perheen pienimmillekin rannat ovat turvallisia ja mieluisia. Kaupungin keskustan lähellä sijaitseva ranta täyttyy yleensä iltaisin nuorista juhlijoista ja alue muuttuukin niin sanotuksi ”party beach” -alueeksi.  Tästä huolimatta alueelta löytyy muita rantoja, joissa voit viettää rauhallista aikaa vaikka perheen kesken. Loma-asunto Riministä tarjoaa loistavan perustan tutustua kaupungin upeisiin rantoihin.

Vuokraa loma-asunto Riministä

Kulttuuriset nähtävyydet Riminissä

Rimini ei ole kohde ainoastaan heille, jotka hakevat lomaltaan rentoutumista rannalla ja hauskanpitoa kaupungilla illan tullen. Täältä nimittäin löytyy laaja kirjo myös kulttuurisia nähtävyyksiä. Riminin kaupungin mielenkiintoinen historia lähti liikkeelle roomalaisten myötä vuonna 268 eaa., jolloin kaupunki sai monia sen kuuluisimmista monumenteista, kuten esimerkiksi Augustuksen kaaren, roomalaisen amfiteatterin sekä Tiberiuksen sillan. Lomallasi Riminissä kannattaa ottaa kunnolla aikaa historiallisen keskustan tutkimiselle, sillä täältä löydät monia historiallisia rakennuksia ja monumentteja, joiden ihailuun menee helposti useita päiviä. Täältä löydät muun muassa Sant’Agostinon kirkon, Sismondon linnan, Tempio Malatestianon katedraalin, Leon Battista Albertin kuuluisia arkkitehtuurisia töitä, sekä monia kuvankauniita rakennuksia, aukioita ja vesilähteitä. Rimini on todellinen ulkoilmamuseo, joka ei anna tylsyydelle sekuntiakaan. Kun kaipaat taukoa upeiden nähtävyyksien ihailusta, kannattaa levähtää yhdessä kaupungin monista ihanista kahviloista sekä ravintoloista ja nauttia virkistäviä juomia ja herkullisia ruokia. Emilia-Romagnan seutu on kuuluisa juustoistaan, kinkuistaan, pastastaan sekä täyteläisistä viineistään. Vuokraa loma-asunto Riministä ja nauti kaupungin laajasta nähtävyyksien sekä aktiviteettien tarjonnasta.

Vuokraa loma-asunto Riministä

Vuokraa loma-asunto Riministä NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja Emilia-Romagnan alueella ja niistä voit kätevästi valita itsellesi parhaan Riministä. Rajaamalla hakua nettisivuillamme löydät juuri sinun toiveitasi ja vaatimuksiasi vastaavan loma-asunnon ja laajan valikoimamme ansiosta kohteita löytyy jokaiseen makuun, budjettiin, kokoluokkaan sekä sijaintiin. Voit esimerkiksi vuokrata loma-asunnon omalla uima-altaalla, meri näköalalla tai muilla luksusominaisuuksilla. Lisäksi moni valikoimamme loma-asunnoista ovat lemmikkiystävällisiä, joten voit ottaa lomallesi mukaan myös nelijalkaisen ystäväsi. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne aina niin hurmaavaan Italiaan!