search

Vuokraa loma-asunto Comacchiosta

Comacchio, joka myös ”pikku Venetsiana” tunnetaan monien kanaviensa ansiosta, on todellinen arkkitehtuurinen helmi. Kaupunki perustettiin 2000 vuotta sitten 13 pienen saaren yhdistymisen myötä, mistä myöhemmin tuli kaupankäynnin ja paikallisen talouden strateginen kohta. Kyseiset 13 saarta ovat nykypäivänä yhteydessä toisiinsa siltojen välityksellä ja muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden, eli Comacchion kaupungin. 

Kun haluat Italian lomallasi yhdistää rentoutumisen ja kulttuurin, vuokraa NOVASOLin loma-asunto Emilia Romagnan alueelta. Comacchion kaupunki sijaitsee Po -laaksossa kolmen kilometrin päässä merestä, 50 kilometrin päässä maakunnallisesta pääkaupungista  Ferrarasta sekä vain 110 kilometrin päässä Venetsiasta.  Loma-asunto Comacchiosta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan lähteä tutustumaan alueen kulttuuri-, nähtävyys- ja aktiviteettitarjontaan sekä läheisiin kaupunkeihin, kuten Venetsiaan.

Vuokraa loma-asunto Comacchiosta

Aktiviteetteja ja nähtävyyksiä loma-asuntosi läheisyydessä Comacchiossa

NOVASOLin loma-asunnot Comacchiossa sijaitsevat vain muutaman kilometrin päässä Adrianmeren ihanista rannoista, joissa voit viettää ihania ja rentouttavia rantapäiviä. Vieraile esimerkiksi Lido degli Scacchin, Porto Garibaldin tai Lido degli Estensin kuvankauniilla rannoilla. Lisäksi lomallasi täällä voit muun muassa ihailla Sbirri -sillalta avautuvia upeita maisemia, tutustua vaikuttaviin 1800-luvun rakennuksiin ja vierailla Antica Pescherian kalamarkkinoilla, joka on vaikutetta kaupungin vanhasta merellisestä toiminnasta. Historiasta kiinnostuneiden kannattaa vierailla Delta Anticon museossa, joka esittelee kaupungin loistoa esihistoriallisista ajoista aina keskiajalle saakka. Comacchiossa voit myös kokea Delta Parkin luonnollisen kauneuden pyörän selässä, veneillä kanavien läpi ja ihastella koskematonta luontoa ja vierailla ankeriasfestivaaleilla lokakuussa. 

Jos vuokraat NOVASOLin loma-asunnon Emilia Romagnan alueelta, saat loistavan tilaisuuden maistella tyypillisiä paikallisen ruokakulttuurin annoksia. Valikoimamme loma-asunnot on varustettu kattavasti keittiövälineillä, joiden avulla voit halutessasi kokata itse perheellesi ja ystävillesi italialaista ruokaa. Jos kuitenkaan kokkaaminen lomalla ei ole sinun juttusi, Comacchiosta löytyy lukemattomia ihania ja kokemisen arvoisia ravintoloita, joihin voit perheinesi suunnata syömään herkullista ruokaa. Comacchion erikoisuus ruokien suhteen on ankerias ja täällä voitkin maistella monia erilaisia ja herkullisia versioita siitä. Lisäksi muut kala-annokset, risotto sekä alkupalat, joissa kalaa on maustettu Bosco Eliceo -viinissä, ovat perinteisiä italialaisia annoksia, joita kannattaa kokeilla loman aikana. Vuokraa loma-asunto Comacchiosta NOVASOLin kautta ja koe kaupungin upeat aktiviteetit sekä nähtävyydet.

Vuokraa loma-asunto Comacchiosta

Vuokraa loma-asunto Comacchiosta NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja Emilia Romagnan alueella ja koko Italiassa. Olemme vuokranneet loma-asuntoja jo yli 50 vuoden ajan, joten voit huoletta luottaa meihin asian suhteen. Kaikki valikoimamme loma-asunnot ovat laatutarkastettuja, joten voit huoletta valita mieleisesi kohteen ja vakuuttua sen toimivuudesta. Nettisivuillamme voit tutkia koko valikoimaamme ja rajata hakua omien toiveidesi ja kriteeriesi mukaan, jotta löydät itsellesi täydellisen loma-asunnon. Vuokraa siis jo tänään loma-asunto Comacchiosta seuraavaa lomaasi varten! Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja matkaseurueesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Italiaan!