search

Vuokraa loma-asunto Cattolicasta

Ainutlaatuiset maisemat, kiehtovat kaupungit, kuvankaunis rannikko, mielenkiintoiset nähtävyydet sekä monipuoliset aktiviteetit tekevät Italiasta verrattoman ja upean matkakohteen, joka houkuttelee miljoonia vierailijoita vuosi toisensa jälkeen. Haaveilitpa sitten rennosta rantalomasta, kulttuurintäyteisestä kaupunkilomasta tai luonnonläheisestä aktiivilomasta, Italiasta löytyy vastaus haaveisiisi. Nauti maan erityisestä charmista sekä herkullisesta välimerellisestä ruokakulttuurista lomallasi. Lähes jokaisessa Italian kaupungissa sekä lomakohteessa pääset ihastelemaan kulttuurisia ja historiallisia nähtävyyksiä ja monumentteja, koska Rooman valtakausi sekä aikaisempi renessanssi ovat jättäneet jälkensä joka puolelle, mikä tietenkin innostaa erityisesti historiasta kiinnostuneita lomailijoita. Lisäksi maan lukuisat arkkitehtuuriset ihmeet, kuten esimerkiksi Pisan kalteva torni, houkuttelevat vierailijoita uudelleen ja uudelleen. Vuokraa loma-asunto Cattolicasta Emilia Romagnan alueelta ja pääset nauttimaan kaikesta siitä, mitä Italialla on sinulle tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Cattolicasta

Emilia Romagnan alue Italiassa

Erityisen kaunis alue, joka lupaa vierailijoilleen henkeäsalpaavia maisemia, miellyttävän lauhkean ilmaston, sekä upean rannikon, on Emilia Romagna. Täällä Adrianmeren rannikkoalueella sinun lomaasi sävyttävät sininen merivesi sekä monet erilaiset urheilu- ja vapaa-ajanaktiviteetit sekä mahdollisuudet. Esimerkiksi Riminin, Riccionen ja Cattolican kaupungit ovat loistavia lomakohteita Emilia Romagnan alueella ja tarjoavat rentouttavan loman monipuolisella viihdetarjonnalla. Emilia Romagnan alueelta löytyy paljon ihailtavaa ja nähtävää taiteen ja kulttuurin ystäville, sillä täällä on paljon maailmankuuluja taidekappaleita näytillä. Ravennasta löydät vaikuttavia ja ainutlaatuisia mosaiikkeja, jotka edustavat bysanttilaista vaikutusta sekä siirtymää keskiajalle. Monet taiteilijat, kuten esimerkiksi Dante, Dalla ja Fellini asuivat ja työskentelivät Emilia Romagnan alueella. Tämä alue tarjoaa lukuisia mielenkiintoisia kaupunkeja, jotka muun muassa historiallisuutensa ansiosta ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Vuokraa loma-asunto Cattolicasta ja pääset tutustumaan Emilia Romagnan alueeseen laajemmin.   

Vuokraa loma-asunto Cattolicasta

Jokaiselle jotakin Cattolicassa

Emilia Romagnan eteläisissä osissa Adrianmeren rannalla sijaitsee Cattolican kaunis kaupunki, jonka juuret juontavat aina Rooman valtakauden aikoihin asti ja kyseessä on hyvin lapsiystävällinen lomakohde. Kohteen pitkä ja viihtyisä hiekkaranta on oivallinen perheen pienimmille, jotka voivat rauhassa leikkiä ja uida sydämiensä kyllyydestä samalla, kun aikuiset rentoutuvat rantatuoleissa vaikkapa hyvän kirjan kera. Täällä voit käppäillä pitkin viihtyisiä katuja ja shoppailla yli 130 putiikin valikoimassa. Eräät Cattolican suosituimmista nähtävyyksistä ovat La Roccan linnoitus, joka rakennettiin alun perin turkkilaisten hyökkääjien torjumiseksi, sekä Sant’Apollinaren kirkko, jonka juuret juontavat aina vuoteen 1313 saakka. Cattolican vanhassa kaupungissa sijaitsevassa Museo della Reginassa pääset ihailemaan upeita arkeologisia ja merenkulullisia näyttelyitä. Lisäksi loma-asunto Cattolicasta tarjoaa loistavia mahdollisuuksia erilaisille retkille ja päiväreissuille alueen muihin mielenkiintoisiin kohteisiin ja nähtävyyksiin. 

Vuokraa loma-asunto Cattolicasta

Vuokraa loma-asunto Cattolicasta NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja Emilia Romagnan alueella Italiassa ja Cattolica on loistava kohde historiasta ja kulttuurista kiinnostuneille sekä myöskin lapsiperheille. Vuokrattu loma-asunto tuo paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta sekä itsenäisyyttä ja tarjoaa usein myöskin suuremmat ja monipuolisemmat tilat koko perheelle, kuin esimerkiksi hotellihuone. Lisäksi vuokrakoti tarjoaa persoonallisen ja kotoisan majoitusympäristön, jonka takia voit elää lomallasi kuten paikalliset. Tutustu valikoimaamme täällä nettisivuillamme, rajaa hakua valitsemiesi hakukriteereiden mukaisesti ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Cattolicasta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi tänne Italian auringon alle!