search

Vuokraa loma-asunto Emilia-Romagnasta

Unelmoitko loma-asunnosta upeassa Italiassa? Vuokraa loma-asunto Emilia-Romagnasta ja olet lähellä upeita hiekkarantoja, historiallisia kaupunkeja, upeaa luontoa ja gastronomian parhaita paloja. Emilia-Romagnan alue sijaitsee Italian koillisosassa ja se koostuu kahdesta historiallisesta alueesta, Emiliasta ja Romagnasta. Monet NOVASOLin vuokratalot Emilia-Romagnassa ovat rantakohteita, mutta löydät myös loma-asuntoja Bolognan, Parman ja Modenan läheltä.

Vuokraa loma-asunto Emilia-Romagnasta

Koe koillinen Italia ja vuokraa loma-asunto Emilia-Romagnasta

Herää ihanan kauniiseen päivään vuokratalossa Emilia-Romagnassa. Loma-asunnot Italiassa tarjoavat upeat puitteet vaihtelevalle lomalle. Adrianmeren rannat ovat oiva paikka viettää lomapäiviä koko perheen voimin. Riminin läheltä löydät hienot hiekkarannat, turkoosina kimaltelevan meriveden ja aurinkovarjoja pitkissä jonoissa. Suosittelemme myös Ravennan rannoista seuraavia: Lido degli Estensi tai Marina de Ravenna.

Jos pelkkä rannalla loikoilu ei kiinnosta, voit myös viettää aktiivilomaa vuokratalossa Emilia-Romagnassa. Bolognan antiikkinen ja upea kaupunki on loistava päiväkohde. Löydät sieltä mm. upeita kirkkoja kuten San Petronio, hienon kaupungin taidemuseon ja kuuluisan sekä suositun torin, Piazza del Nettunon. Jos sinulla on auto käytössäsi, suosittelemme myös päiväreissua vapaakaupunki San Marinoon ja on keskiaikaiseen linnaan Castello della Cestaan.

Huvilan vuokraaminen Emilia-Romagnasta on myös täynnä upeita makuelämyksiä, sillä alue tunnetaan erityisesti kinkuistaan ja juustoistaan. Vuokraa talo Emilia-Romagnan alueelta ja pääset omassa keittiössäsi kokkailemaan mm. parmankinkusta ja parmesaanista, jotka ovat alueen kuuluisimpia herkkuja. Teiden varsilla on myös monia ihania puutarhakauppoja, joista löydät varmasti lähituotettuja raaka-aineita. Jos talon vuokraaminen Italian koilliosasta ja erityisesti Modenasta on suunnitelmissasi, kannattaa muistaa myös alueen balsamicot ja ihanan kupliva punaviini Lambrusco.

Vuokraa loma-asunto Emilia-Romagnasta

Vuokraa loma-asunto Emilia-Romagnasta helposti ja turvallisesti

NOVASOLilla on upea valikoima erilaisia yksityisomisteisia loma-asuntoja Italiassa ja sen koilliosassa sijiatsevassa Emilia Romagnassa. Löydät kaikki kohteet suoraan täältä kotisivuiltamme ja hakuehtoja vaihtelemalla löydät niin upeat huvilat kuin pienemmät huoneistot Emiia Romagnasta sekä muualta Italiasta. Jokainen huvilamme Italiassa on erikseen valikoitu ja vuokraan sisältyy aina turvallisuuspakettimme. Tervetuloa vuokraamaan loma-asuntoja Emilia Romagnasta NOVASOLin kautta!