search

Vuokraa loma-asunto Vico Equensesta

Haaveiletko loma-asunnon vuokraamisesta Campanian alueelta Italiasta? Loma-asunto Vico Equensesta tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustu tähän Italian rannikkoseutuun ja sen rosoisiin kalliokiviin, rehevään viheriöön, sekä kirkkaanturkoosiin meriveteen. Vico Equensessa lomaillessasi kaikki täydellisen loman edellytykset ovat helposti saavutettavissasi – upeat nähtävyydet, romanttiset rannikkokylät, kauniit hiekkarannat, sekä gastronomiset elämykset. Vuokraa loma-asunto Vico Equensesta ja koe kaikki alueen aisteja hivelevät kokemukset itse. 

Vuokraa loma-asunto Vico Equensesta

Nähtävää ja tekemistä lomallasi Campanian alueella

Lomallasi Vico Equensessa käppäile pitkin kaupungin idyllisiä kujia sekä katuja ja anna niiden hurmata sinut tunnelmallisuudellaan. Vieraile kaupungin arkeologisessa museossa ja istahda johonkin kohteen monista ihanista kahviloista nauttimaan vaikkapa lasillinen kylmää limoncello-likööriä, joka on valmistettu paikallisista sitruunoista. Halutessasi voit myös viettää ihania ja rentoja päiviä rannalla ottaen aurinkoa ja välillä pulahtaen virkistävään meriveteen. Jos kaipaat uinti- ja rentoutumishetkillesi yksityisyyttä, voit vuokrata NOVASOLilta sellaisen loma-asunnon, jossa on oma uima-allas. 

Loma-asunto Vico Equensesta tarjoaa lisäksi loistavan mahdollisuuden erilaisille päiväreissuille Campanian alueelle ja muille läheisille alueille. Esimerkiksi Sorrenton romanttinen kaupunki sijaitsee vain noin kymmenen kilometrin päässä Vico Equensesta. Muita suhteellisen lähellä sijaitsevia ja kokemisen arvoisia kohteita ovat muun muassa Amalfin rannikko, Vesuvius, Pompeiji ja Herculaneum. Kolme viimeiseksi mainittua ovat ehdottomia kohteita historiasta kiinnostuneille lomailijoille. Jos matkustat lasten kanssa, vierailu Napolin ulkopuolella sijaitsevaan Edenlandian huvipuistoon on lähes välttämätön. Napolin ulkopuolella sijaitsee myös muun muassa vesipuisto ja eläintarha, jotka houkuttelevat etenkin lapsiperheitä. 

Vuokraa loma-asunto Vico Equensesta

Vuokraa loma-asunto Vico Equensesta NOVASOLin kautta

Parhaiten lomastasi pääset nauttimaan, kun käytössäsi on NOVASOLin kautta vuokrattu loma-asunto Vico Equensesta, sillä se tuo paljon yksityisyyttä, vapautta, sekä omatoimisuutta lomallesi. Lisäksi lomakoti tarjoaa persoonallisen sekä kotoisan majoitusympäristön, missä koko perhe epäilemättä viihtyy. NOVASOLilla on laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja Campanian alueella ja ympäri Italiaa, ja rajaamalla hakua nettisivuillamme valitsemiesi hakukriteereiden, kuten esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella, löydät juuri sinulle ja perheellesi sopivimmat vaihtoehdot. Laajasta valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja lomatyyppiin - etsitpä sitten suurta ja uima-altaallista huvilaa isolle porukalle, hillittyä ja modernia kohdetta perhelomaa varten, romanttista ja kaunista asuntoa puolisosi kanssa, tai vaikkapa lemmikkiystävällistä loma-asuntoa, jotta voit ottaa nelijalkaisen ystäväsi mukaan lomallesi, NOVASOLilta löytyy aina ratkaisu!