search

Vuokraa huvila Sorrenton niemimaalta

Vuokraa NOVASOLin loma-asunto upealta Sorrenton niemimaalta, niin loma on parhaimmillaan. Sinulla on myös mahdollisuus päästä lähemmäksi kultuuria, ihmisiä ja kodikasta kaupunkia. Varaa loma-asunto Campaniasta NOVASOlin kotisivujen kautta koska sinulle sopii vuorokauden ja vuoden ympäri.

Kaunis Sorrenton niemimaa kuuluu Campanian alueeseen ja on erittäin suosittu valinta häämatkoille, johtuen kaupungin yllä leijuvasta idyllisestä ja romanttisesta ilmapiiristä, joka hurmaa matkailijan. Sorrentosta on lyhyt matka kulttuurimetropoli Napoliin, kauniille Caprin saarelle tai jännittävälle Pompejille.

Loma Sorrenton niemimaalla

Koe Italian kauneus Sorrenton niemimaalla

Herää uuteen loistavaan päivään loma-asunnossa Sorrenton niemimaalla, syö ylellinen aamiainen terassilla ja nauti merinäköalasta. Vie perhe Leonellin rannalle missä voi nauttia auringosta, leikkiä vedenrajassa tai rentoutua varjossa hyvän kirjan parissa. Sorrentossa ei ole kovin montaa rantaa, mutta aina voi nauttia auringosta mahtavilla kallioilla tai terasseilla. Jos rakastaa uimista, niin voimme ilahduttaa sinua kertomalla, että moni NOVASOLin vuokrahuvila Italiassa on varustettu uima-altaalla.

Jos rantaelämä kyllästyttää niin aina on mahdollisuus lähteä tutkimaan kaupungin ydintä, jossa esimerkiksi voi vaeltaa kapeita katuja, kokeilla paikallisia erikoisuuksia ja katsella kaupungin kauniita kirkkoja.

Loma Sorrenton niemimaalla

Tervetuloa vuokraamaan huvila tai loma-asunto Sorrenton niemimaalta

Kiinnostaako loma-asunto Sorrentosta? Olet tullut oikeaan paikkaan, voit vuokrata loma-asunnon Italiasta. NOVASOLin tarjonnasta löydät varmasti mieleiset huoneistot tai huvilat Campaniasta lomallesi. NOVASOL on välittänyt loma-asuntoja Kampaniassa yli kymmenen vuotta ja asiakkaiden toiveet on huomioitu tarjolla olevissa NOVASOLin Sorrenton niemimaan loma-asunnoissa. Kaikki NOVASOLin talot Sorrenton niemimaalla on yksityisomisteisia ja sisustettu kokonaan omistajan oman tyylin sekä maun mukaan. Sinulla on todellinen tilaisuus asua kuin italialaiset itse. Jos haluat kokea tunteen ”la dolce vita” vierailusi aikana, niin sinulla on mahdollisuus joissakin loma-asunnoissa tilata myös oma kokki.

Sorrenton niemimaalta on turvallista vuokrata NOVASOLin loma-asunto. Kaikki meidän Campanian vuokrahuvilat tarkistetaan säännöllisesti henkilökunnan toimesta ja myös turvallisuuspaketti sisältyy vuokraan. Tervetuloa NOVASOLIIN ja vuokraamaan huoneisto tai huvila Sorrenton niemimaalta!