search

Vuokraa loma-asunto Napolista

Italiassa Campanian alueella sijaitsee maan kolmanneksi suurin ja Etelä-Italian suurin kaupunki, Napoli. Tämä Campanian alueen pääkaupunki on täynnä mielenkiintoisia ja kiehtovia historiallisia sekä kulttuurisia nähtävyyksiä, joista monet ovat vain kävelymatkan päässä toisistaan, joten liikkuminen paikasta toiseen on helppoa. Suurin osa nähtävyyksistä sijaitseekin vanhassa kaupungissa, joka on listattu UNESCOn maailmanperintökohteeksi. Täältä löydät linnoja, palatseja, kuvankauniita aukioita, sekä viihtyisiä pikkukujia, joiden varsia koristaa monet ihanat putiikit, ravintolat ja kahvilat. Antiikin Rooman aikana Napoli oli suosittu lomailukohde muun muassa keisareiden sekä suosittujen kirjailijoiden keskuudessa. Vuokraa loma-asunto Napolista NOVASOLin kautta ja lähde nauttimaan monipuolisesta ja unohtumattomasta lomasta, jonka aikana sinua ympäröi kiehtova italialainen kulttuuri ja ympäristö. 

Vuokraa loma-asunto Napolista

Nähtävyyksiä ja kokemuksia Napolissa

Lomalla Napolissa kannattaa erityisesti muistaa vierailla San Lorenzo Maggioren kirkossa, jonka juuret juontavat aina 1200-luvulle saakka ja on siksi yksi Napolin vanhimmista kirkoista. Lisäksi myös marmorimosaiikeistaan ja kattofreskoistaan tunnettu Gesù Nuovon kirkko, sekä San Gregorio Armenon kultaisilla yksityiskohdilla koristeltu barokkikirkko ovat ehdottomasti vierailun arvoisia tilaisuuden tullen. Tutkittuasi kaupungin kiehtovia kirkkoja, suuntaa Lungomaren rantapromenadille ihailemaan upeita näkymiä Napolinlahdelle sekä Vesuviukselle, ja tutustumaan Castel dell’Ovon linnakkeeseen. Loma-asunto Napolista mahdollistaa myös alueen muihin kohteisiin ja nähtävyyksiin tutustumisen ja eräs ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde on juurikin kuuluisa Vesuviuksen tulivuori. Sen antiikinaikainen purkaus, jonka seurauksena kaupungit, kuten Pompeiji ja Herculaneum, tuhoutuivat, on tunnettu ympäri Eurooppaa. Muun muassa Pompeijin raunioilla vierailu on aivan erityinen kokemus – jo vuosisatoja jatkuneet kaivaukset täällä ovat käynnissä vielä tänäkin päivänä. 

Vuokraa loma-asunto Napolista

Aktiviteetteja ja elämyksiä lomallasi

Historiallisten ja kulttuuristen nähtävyyksien kiertelyn lisäksi Napoli tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia vapaa-ajanaktiviteetteja. Muun muassa golfaaminen sekä sukeltaminen ovat suosittuja aktiviteetteja ja täältä löytyykin loistavat olosuhteet sekä puitteet niihin. Sillä Napoli on tunnettu myös kuumista lähteistään, kannattaa loman aikana myös vierailla yhdessä kohteen lukuisista kylpylöistä ja nauttia samasta aktiviteetista, mistä täällä on nautittu jo Rooman valtakunnan ajoista lähtien. Ruokakulttuurin näkökulmasta Napoli tunnetaan erityisesti pizzoistaan sekä herkullisesta jäätelöstään. Lisäksi Italian kohteelle luonnollisesti pasta-annokset ovat erityisen herkullisia täällä. Lomalla kannattaakin pyrkiä herkuttelemaan mahdollisimman monipuolisesti paikallisia perinneruokia ja erikoisuuksia kaupungin monissa viihtyisissä ravintoloissa. Loma-asunto Napolista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen aktiviteetteihin ja elämyksiin. 

Vuokraa loma-asunto Napolista

Vuokraa loma-asunto Napolista NOVASOLin kautta

Loma-asunto Napolista tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua kokonaisuudessaan Campanian alueeseen, joka on tunnettu sen upeista luonnollisista maisemista, ainutlaatuisesta kasvillisuudestaan sekä lukemattomista historiallisista nähtävyyksistä ja kohteista.  Kun näihin lisätään alueen miellyttävä ilmasto sekä herkullinen ruokakulttuuri, saadaan todellinen unelmakohde Italian lomaa varten. Italia on siitä syystä loistava lomailumaa kaikille, sillä täältä löytyy jokaiselle jotakin – rentouttavia lomapäiviä kaipaavat voivat viettää ihania rantapäiviä, aktiivista lomaa etsivät löytävät laajan valikoiman monipuolisia aktiviteetteja, ja kulttuurin sekä historian ystäville valikoima on ääretön. Loma-asunnon vuokraaminen on helppoa suoraan nettisivuiltamme ja rajaamalla hakua mielesi mukaan löydät juuri sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Vuokraa unelmiesi loma-asunto Napolista ja nauti unohtumattomasta lomamatkasta Italian auringon alla.