search

Vuokraa loma-asunto Furoresta

Italian ehdottomia matkailuvaltteja ovat sen kuvankauniit rantakohteet, henkeäsalpaavat maisemat, sekä kiehtova rannikko. Lisäksi myös tietenkin Italian ruokakulttuuri, joka on ottanut vaikutteita välimerellisyydestä, hakee vertaistaan lukuisine perinneruokineen sekä erikoisuuksineen. Haaveilitpa sitten rantalomasta Adrianmeren rannalla tai seikkailullisesta lomamatkasta valtavien vuoristomaisemien ympäröimänä, uskomattoman monipuolinen ja vaihteleva Italia tarjoaa jokaiselle jotakin. Sen lisäksi, että Italia luonnollisesti tarjoilee valtavan laajan valikoiman mielenkiintoisia kulttuurisia ja historiallisia nähtävyyksiä, löytyy täältä myös luontokohteista kiinnostuneille paljon nähtävää – maan monissa luonnonpuistoissa ja luonnonsuojelualueilla pääsee tutustumaan ainutlaatuiseen ja rikkaaseen kasvistoon sekä eläimistöön. Myös maan suosituimmat kaupungit, kuten esimerkiksi Bologna, Florence ja Rooma shoppailumahdollisuuksineen ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Loma-asunto Furoresta tarjoaa loistavan perustan tutustua Italian upeaan monipuolisuuteen ja vaihtelevuuteen. 

Vuokraa loma-asunto Furoresta

Koe kiehtova Campania

Campanian alue on yksi loistava vaihtoehto, kun suunnitelmissasi on suunnata lomalle Italiaan. Kyseessä on hyvin kaunis ja houkutteleva lomailualue, joka pitää sisällään lukuisia upeita nähtävyyksiä sekä kohteita. Muun muassa Casertan upeassa kaupungissa pääset ihailemaan barokkiaikaista palatsia, historiallisessa Pozzuolin kaupungissa roomalaisia raunioita, ja Campanian pääkaupungissa Napolissa lukuisia historiallisia rakennuksia sekä paljon muuta. Yksi aivan ehdottomasti vierailun arvoinen kohde Campanian alueella on Vesuviuksen tulivuori, joka on erityisen tunnettu antiikinaikaisesta purkauksestaan, jolloin se tuhosi Pompeijin ja Herculaneumin kaupungit. Vesuvius on yksi Euroopan tunnetuimmista tulivuorista ja epäilemättä vaikuttava kokemus. Lomallasi Campanian alueella älä myöskään unohda tutustua kuuluisaan ja suosittuun Amalfin rannikkoon, joka tarjoilee eräitä koko maailman kauneimpia rannikkomaisemia upeine lahtineen ja sinisine merivesineen. Vuokraa loma-asunto Campanian alueelta ja koe alueen monipuolisuus ja unohtumattomat nähtävyydet, kokemukset sekä elämykset. 

Vuokraa loma-asunto Furoresta

Unohtumattomia kokemuksia lomallasi 

Tutustuaksesi Campanian upeaan alueeseen ja sen kuvankauniisiin maisemiin sekä monipuoliseen kulttuuriin, vuokraa loma-asunto Furoresta NOVASOLin kautta. Lomamatka Furoressa on loistava valinta sekä aktiivista patikointilomaa etsiville, että ranta- tai kaupunkilomasta haaveileville. Paras ajankohta rantalomalle Furoressa perheen ja ystävien kanssa on kesäkuusta lokakuuhun, kun meriveden lämpötila on suunnilleen 20 asteen luokkaa. Patikoijien ja muiden aktiivisen loman viettäjien kannattaa suunnata Furoreen marraskuun ja toukokuun välillä, jolloin ilmasto ja lämpötilat ovat ihanteelliset erilaisten urheilulajien harrastamiseen. Lomalla Furoressa kannattaa myös tutustua alueen muihin mielenkiintoisiin kaupunkeihin, kuten esimerkiksi Sant’Agata sui Due Golfiin, Conca dei Mariniin, sekä Piano di Sorrentoon. Loman aikana katsastettavia nähtävyyksiä ovat muun muassa St. Elijahin kirkko, St. Giacomon kirkko, sekä ulkoilmamuseo. Myös päiväretket aiemmin mainittuihin kohteisiin, kuten Napoliin ja Amalfin rannikolle ovat ehdottomasti kokemisen arvoisia tilaisuuden tullen. Loma-asunto Furoresta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen monipuolisiin kokemuksiin. 

Vuokraa loma-asunto Furoresta

Vuokraa loma-asunto Furoresta NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja Italiassa ja valikoima on kiitettävä myös Campanian alueella. Asunnon vuokraaminen on helppoa nettisivuillamme, missä pääset kätevästi tutustumaan valikoimaamme ja rajaamaan hakua valitsemiesi hakukriteereiden, kuten esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella, jolloin löydät juuri sinulle sopivimman loma-asunnon Italiasta. Vuokrakoti tarjoaa aivan erityisen tavan nauttia lomamatkasta, sillä se tuo paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta sekä itsenäisyyttä, ja myöskin tarjoaa persoonallisen ja kotoisan majoitusympäristön lomallesi. Monet loma-asunnoistamme ovat myös lemmikkiystävällisiä, joten voit ottaa lomalle mukaan nelijalkaisen ystäväsi ja tutustua Campanian luontokohteisiin lemmikkisi kanssa. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Furoresta NOVASOLin kautta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Tervetuloa viettämään unohtumaton lomamatka Italian auringon alle!