search

Vuokraa loma-asunto Cilentosta

Haluaisitko viettää vapaa-aikaa Cilentossa eteläisessä Italiasta? Vuokraa loma-asunto Cilentosta, yhdestä Italian suosituimmista paikoista kauttamme ja voit nauttia satumaisesta luonnosta, merellä uimisesta ja italialaisesta kulttuurista.

Salerno sijaitsee Cilenton alueella, joka on osa Campanian aluetta Etelä-Italiassa. Italian ylpeyden aihe ja vetonaula on Kampanjan kauniit maisemat sekä luonnonpuisto Cilentossa. Vuokraa loma-asunto Cilentosta, missä NOVASOLilla on tarjolla huviloita esimerkiksi Castellabatesta ja San Mauro Cilentosta.

Vuokraa loma-asunto Cilentosta

Entistä yksilöllisempi loma Campaniassa

Vuokraa loma-asunto Cilentosta NOVASOLin kautta, niin saat nauttia monista eduista. Varaa talo Salernonlahdelta, ja saat suunnitella ja muokata lomasi mieltymystesi mukaan. Herää koska haluat, nauti rauhasta ilman tungosta ja lämmitä keittiössä lapsesi velli milloin haluat. Kaikki meidän loma-asunnot Campaniassa ovat yksityisomisteisia, mikä luo sinulle mahdollisuuden viettää lomaa kuin syntyperäinen italialainen.

Vuokraa huvila Salernosta, jos haluat tutkia lähemmin Salernonlahtea. Valitse loma-asunto Cilentosta, jos haluat tehdä retken kansallispuistoon. Puisto on keskellä luontoa, missä voi vaeltaa ja nauttia maisemista kuten vuorista, joista ja kallioisista rannikoista. Alueella on myös noin 1800 erilaista kasvilajia, runsas luontoelämä ja jännittävä kulttuurihistoria.

Vuokraa talo Salernonlahdelta niin saat monia vaihtoehtoja eri uima- ja auringonottopaikoista. Vasemmalta puolelta Salernoa löytyy kauniita rantoja, lisäksi kannattaa tutustua myös Cilenton kansallispuistoon, mistä löytyy lisää useita ihania rantoja. Tunnetuimmat rannat ovat esimerkiksi, Logo beach, Santa Maria Di Castellabate ja Trentova.

Vuokraa loma-asunto Cilentosta vuoden ympäri

Innostaako loma-asunto Salernonlahdelta? NOVASOLilla on mahtava tarjonta vuokrahuviloita Campaniassa. Voit varata NOVASOLin loma-asuntoja Italiasta, Campaniasta ja Salernonlahdelta suoraan NOVASOLin kotisivuilta. Tuotevalikoimaan kuuluu niin yksinkertaisia loma-asuntoja kuin moderneja huoneistoja merinäköalalla ja perinteisiä taloja maaseudun ympäröimänä. Ruoka on myös yksi tärkeä osa hyvää elämää. Vuokraa loma-asunto Italiasta ja sinulla on myös mahdollisuus vuokrata kokki osassa meidän ainutlaatuisista huviloista. Tervetuloa vuokraamaan loma-asunto Salernosta NOVASOLin välityksellä!