search

Vuokraa loma-asunto Amalfin rannikolta

Haluaisitko lomailla yhdellä maailman kauneimmista alueista? Kannattaa vuokrata talo tai loma-asunto Amalfin rannikolta. Vuokrahuvila Amalfin rannikolla tarjoaa huikeita näköaloja ja paljon aikaa rentoutumiseen auringonoton, uimisen sekä paikallisten nähtävyyksien parissa. Omalla terassilla on ihana maistella paikallisia herkkuja tai suunnata lähialueen ravintolatarjonnan puoleen.

Maagisen kaunis Amalfin rannikko ulottuu Cetarasta Positanoon Sorrenton niemimaan eteläosassa. Rannikko on niin kaunis ja historiallisesti mielenkiintoinen, että UNESCO on päättänyt suojella rannikon niin, että siitä voivat nauttia myös tulevat sukupolvet. Upean huvilan tai huoneiston vuokraus Amalfin rannikolta on suosittua ja rannikko on myös erittäin suosittu häämatkakohde. Vuokraa loma-asunto Amalfin rannikolta ja pääset maistelemaan paikallisia herkkuja, kuten limoncelloa, tuorepastaa, äyriäisiä ja tuorejuusto ricottaa.

Vuokraa loma-asunto Amalfin rannikolta

Vapaudu stressistä ja vuokraa huvila Italiasta, Amalfin rannikolta

Upeana kimmeltävä meri, salaiset lahdenpoukamat, dramaattisesti kohoavat vuoret sekä kuvankauniit kylät odottavat sinua, kun valintasi on loma-asunto Amalfin rannikolla. Tulet varmasti ihastumaan rannikon upeaan luontoon ja hienoon tunnelmaan. Jopa kirjailija John Steinbeck kirjoitti vierailustaan Amalfin rannikolla näin: ”It is a dream place that isn't quite real when you are there and becomes becokningly real after you have gone."

Vuokrattu loma-asunto Amalfin rannikolta on erittäin hyvä idea, jos haluat karata hetkeksi pois arjen kiireestä. Rannikko tunnetaan kauniista maisemistaan, mutta pitkiä hiekkarantoja et täältä juurikaan löydä. Voit toki ottaa aurinkoa ja uiskennella ihanissa poukamissa tai vierailla pyörökiviranta Marina de Cantonalle. Valitse uima-altaallinen huvila Amalfin rannikolta, jos haluat uiskennella juuri silloin, kun mieli tekee.

NOVASOL tarjoaa turvallisen tavan vuokrata loma-asunto Amalfin rannikolta

Jos haluat lomalle Amalfin rannikolle, vuokraa huvila tai huoneisto Campaniasta NOVASOLin kautta. NOVASOL on perustettu jo vuonna 1968 ja voimme nykyään ylpeänä tarjota loistavan valikoiman erilaisia huoneistoja ja huviloita Amalfin rannikolta. Löydät kauttamme myös vuokrahuvilat Euroopasta ja muualta Italiasta. Tarjonnassamme on hienoja, uima-altaallisia huviloita Kampanjassa, mutta myös yksinkertaisempia huoneistoja Italian kauniilla rannikolla.

Löydät kaikki loma-asunnot Italiassa täältä kotisivuiltamme. Kaikki huvilat ja huoneistot Amalfin rannikkolla sekä muualla Euroopassa ovat erikseen valikoituja ja tarkistettuja, joten voit vuokrata loma-asuntoja Italiasta kauttamme turvallisesti ja laatutakuulla. Tervetuloa etsimään unelmiesi loma-asunto Amalfin rannikolta, Campanian loistosta NOVASOLin kautta!