search

Vuokraa loma-asunto Campaniasta

Vuokraa loma-asunto Campaniasta ja lomaile aitoon italialaiseen tapaan yksityisomisteisissa vuokrataloissamme. NOVASOLilla onkin erilaisia vuokrataloja ja loma-asuntoja Etelä-Italiasa sijiatsevassa Campaniassa jokaiseen makuun. Lue lisää alueen upeista mahdollisuuksista seuraavaksi.

Campanian alue sijatsee lounaisessa Italiassa ja sille on tunnusomaista upeat hiekkarannat, turkoosina kimmeltävä meri ja kaunis luonto. Kauniit saaret, Capri ja Ischia ovat hienoja vierailukohteita, kun vuokraat talon Campaniasta. Vierailusi aikana kannattaa sinun tutustua myös Amalfin ja Neapelin kaupunkeihin, joihin pääset milloin vaan, kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Campaniasta.

Vuokraa loma-asunto Campaniasta

Ihana loma ja luonnonkaunis ympäristö

Vuokraa huvila tai huoneisto Italiasta ja elät kuin omassa kodissasi. Voi heräillä rauhassa aamiaiselle ja nauttia sen loma-asunnon terassilla katsellen kauniita maisemia merelle ja sitruunapuiden ylle. Voit viettää ihania lomapäiviä vuokrahuvilassasi tai lähteä retkille lähiympäristöön. Vuokraa loma-asunto Campaniasta ja satumisen hieno luonto avautuu ympärilläsi upeine lahdenpoukamineen sekä vulkaanisine hiekkarantoineen.

Jos sinulla on vuokra-auto, kannattaa pyörähtää Amalfin kaupungissa, sillä se on niin kaunis, että monet menevät siellä naimisiin. Vuokraa talo Campaniasta ja pääset kurkistamaan myös moniin muihin alueen hienoista kaupungeista. Kulttuuri, kaupunkielämä ja moni muu asia lyö kättä esimerkiksi Neapelissa. Pompeijissa voit puolestaan tuntea historian takaiskut.

Loma-asunto Campaniasta takaa upean loman Italiassa. Aurinkoisia rantoja ja ihanaa ruokaa, jota voit kokata vaikkapa omassa keittiössä, kun asut NOVASOLin vuokrattavissa loma-asunnoissa Campaniassa. Ihanat ravintolaillaiset tuovat toki vaihtelua ja suosittelemme maistelemaan erityisesti äyriäisiä, napolitaanista pizzaa, buffalomozzarellaa sekä perinteistä Limoncello-sitruunalikööriä.

Vuokraa huvila Campanian upeasta ympäristöstä Etelä-Italiasta

Jos haluat vuokrata loma-asunnon Campaniasta, niin löydät varmasti sopivat loma-asunnot Italiasta NOVASOLin kautta. NOVASOL on toiminut loma-asuntojen väittäjänä jo 60-luvulta, joten voit vuokrata taloja ja huviloita Etelä-Italiasta ja muualta Euroopasta turvallisin mielin. Jokainen loma-asunto Campaniasta on erikseen tarkistettu ja valikoitu, joten tiedät mitä tulet saamaan. Tervetuloa vuokraamaan huviloita, taloja ja huoneistoja Etelä-Italiassa sijiatsevasta Campaniasta NOVASOLin kautta!