search

Vuokraa loma-asunto Calabriasta

Tervetuloa etsimään sinulle sopiva loma-asunto Calabriasta, Italian eteläosasta. Upeat rannat, historiallinen miljöö sekä maukkaat paikalliset herkut tekevät alueesta täydellisen lomakohteen. Vuokraa siis loma-asunto Calabriasta ja nauti vapaa-ajastasi täysin siemauksin.

Calabria siiaitsee saappaan kärjessä ja sen kaunis rantaviiva tuijottaa sekä Tyrrenian merelle että Joonian merelle. Meri, ihanat rannat, upeat värit ja tuoksut tekevät loma-asunnon vuokrauksesta Calabriasta oikean unelman. Alue on tunnettu lomailijoiden paratiisina ja se on ollut suosikkikohde Italiassa jo 80-luvulta saakka.

Vuokraa loma-asunto Calabriasta

Koe Etelä-Italia ja vuokraa talo tai huoneisto Calabriasta

Calabrian auringon alla on ihana herätä uuteen päivään. Nauti ihana aamiainen loma-asunnon tai huvilan terassilla ja nauti maisemista ja upeista tuoksuista, jotka leviävät alueen sitruunapuista. Vuoktahuvilat Calabriassa ovat myös lähellä rantaa, joten voit nauttia sellaisista ihanista paikoista kuin Copanello ja Soverato, joiden rannat soipvat erityisen hyvin myös lapsiperheille. Löydät myös monia pienempiä rantoja, kun lähdet tutkimaan paikkoja loma-asunnosta Calabriasta. Pääset näille piilossa oleville rannoille helpoiten omalla veneellä tai kulkeamlla rantojen porrastettuja reittejä pitkin.

Vuokrahuvila Calabriasta tarjoaa upeaa kulttuuria ja luontoa matkallesi. Vieraile Parco Nazionale del Pollinon tai Parco Nazionale della Silan kansallispuistoissa, joissa voit vaeltaa, pyöräillä ja tutkailla alueiden eläimistöä ja luontoa. Calabria on tunnettu antiikin ajan upeista rakennuksistaan ja tapahtumapaikoistaan ja pääset tutustumaan historian siipien havinaan esimerkiksi Vibo Valentia –museossa.

Vuokraa talo Etelä-Italiasta ja Calabriasta ja makunautinnot ovat taatut. Paikallinen lakritsi on erittäin maukasta ja laadukasta ja voit vierailla myös lakutehtaalla tai maistella erilaisia lakujäätelöitä ja kahveja. Testaa, millä tavoin italialainen laku eroaa kotimaisesta!

Koe Calabria NOVASOLin kanssa

NOVASOL on oikea paikka, kun sinua kiinnostaa loma-asunnon vuokraus Calabriasta. Voit vuokrata loma-asuntoja ja huviloita Italiasta ja muualta Euroopasta suoraan täällä kotisivuillamme helposti ja turvallisesti, sillä jokainen kohde on valikoitu erikseen ja tarkistettu, joten voit luottaa laatuumme. Jokainen talo ja huoneisto Calabriassa ja muualla Italiassa on yksityisomisteinen , joten valikoimamme on uskomattoman monipuolinen. Tervetuloa nauttimaan lomastasi Calabriaan. NOVASOL tarjoaa lomallesi upeat vuokratalot ja huvilat Italiassa!