search

Vuokraa loma-asunto Basilicatasta

NOVASOL tarjoaa sinulle loistavan valikoiman loma-asuntoja Basilicatasta ja muualta Italiasta. Yksityisomisteiset vuokrahuvilat ja –huoneistot Basilicatasta ovat hieno tapa elää ja kokea italialainen kulttuuri upeiden maisemien äärellä. Basilicatan alue ulottuu Calabriasta Pugliaan. Seutu on erittäin kaunista ja vehreää luonnoltaan. Basilicatan loma-asunnot sijiatsevat kahden meren välissä Turrfenian ja Joonian meren. Vuokratalot basilicasta tarjoavat merellisen rantaelämän lisäksi myös upieta järviä, kuten Monticchio, Lago Grande ja Lago Piccolo. Vuokraa talo Italiasta ja Basilicasta ja pääset viettämään lomaasi aidon italialaisen kulttuurin ympäröimänä.

Vuokraa loma-asunto Basilicatasta

Aktiviteetteja, herkuttelua ja ihania kaupunkeja

Aktiivilomailija löytää varmasti kaikenlaista tekemistä, kun kun vuokrattuna on loma-asunto Basilicatasta. Alue tarjoaa nimittäin laajan kattauksen erilaisia urheilumahdollisuuksia, kuten melontaa, purjehdusta, sukellusta, vaellusta, kiipeilyä ja maastopyöräilyä. Maratean kaupunki Tyrrenin alueella tarjoaa ehkä parhaat shoppailupaikat ja yksi kauneimmista ja hätkähdyttävimmistä kaupungeista Basilicatassa on Matera. Tämä kivikaupunki kuuluu myös Unescon maailmanperintökohteisiin ja se onkin upea sokkeloinen paikka, jollaista et voi kohdata missään muualla. Joonian meren rannalta löydät ihanan Metaponton ja Policoron, Tyrrenian rannalta puolestaan Maratea on vierailun arvoinen. Vuokrahuvila Italiasta ja Basilicatasta on ympäröity herkullisella gastronomialla. Kokeile erilaisia pasta- ja lammasruokia, as cazmarr (jauhelihaleipää) ja cutturiddia (pataruoka). Monet ruokalajit ovat lihattomia,kuten lucana, joka sisältää erilaisia kasviksia, calzone sekä lampaggioni ciamotta -salaatti. Huvilan vuokraus Basilicatasta tarjoaa upeita elämyksiä kulttuurin, rantojen ja ruoan ääressä. Mitäpä muuta lomaltasi voisit toivoakaan!

Varaa loma-asunto Basilicatasta

Vuokraa huvila tai huoneisto Italiasta ja pääset viettämään lomaasi juuri sillä tavall kuin itse haluat. Voit vuokrata NOVASOLin kautta yksityisomisteisia ja laatutaattuja loma-asuntoja Italiasta sekä Basilicatasta. Löydät kaikki loma-asunnot helposti täältä kotisivuiltamme. Valikoima vaihtelee upiesta huviloista pienempiin huoneistoihin. Tervetuloa lomalle Italiaan ja vuokrahuviloihin Basilicatan upean kulttuurin ytimeen.