search

Vuokraa loma-asunto Leccestä

Leccen kaunis ja historiallinen kaupunki sijaitsee Italiassa Apulian alueella, niin sanotusti Italian saappaankorossa. Adrianmeren rannalla sijaitseva Lecce tarjoilee vierailijoilleen muun muassa kiehtovia historiallisia kokemuksia ja nähtävyyksiä, vaikuttavaa arkkitehtuuria, ihania rantapäiviä sekä tietenkin herkullista italialaista ruokaa. Kaupungista löytyvien lukuisten barokkiaikaisten arkkitehtuuristen monumenttien ansiosta Lecce on saanut lempinimen ”etelän Firenze”. Lecce on myös usein yhdistetty kreikkalaiseen kulttuuriin, sillä kaupungin perustajien kerrotaan olevan juuriltaan kreikkalaisia. Vuokraa loma-asunto Leccestä NOVASOLin kautta, ja koe kaikki se, mitä tällä historiallisella ja kiehtovalla kaupungilla on sinulle ja matkaseurueellesi tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Leccestä

Nähtävää ja koettavaa lomallasi Apulian alueella

Lomallasi Leccessä sinulla on hurjan paljon erilaista nähtävää ja koettavaa yhdessä matkaseurueesi kanssa. Leccessä sijaitsee lukuisia kiehtovia kirkkoja sekä muita uskonnollisia rakennuksia, joista kannattaa ehdottomasti katsastaa ainakin vuonna 1695 valmistunut Pyhän Ristin kirkko, Leccen katedraali ja sen 70 metrin korkuinen kellotorni, sekä San Matteon kirkko, jonka julkisivun kahdesta pylväästä vain toinen on koristeltu. Paikallisen legendan mukaan kateellinen paholainen tappoi koristeiden veistäjän, ennen kuin hän kerkesi saada työnsä valmiiksi. Lisäksi lomalla Leccessä kannattaa tutustua kaupungin kasvitieteelliseen puutarhaan, muinaiseen roomalaiseen amfiteatteriin, sekä kaupungin arkeologisiin museoihin, Sigismondo Castromedianoon ja Faggianoon. Myös keskiajalle juurensa juontava Leccen linna, Triumphal Archin historiallinen portti, joka johtaa vanhaan kaupunkiin, sekä Torre del Parcon yli 20 metrin korkuinen torni ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia nähtävyyksiä. 

Vuokraa loma-asunto Leccestä

Vuokraa loma-asunto Leccestä NOVASOLin kautta

Loma-asunto Leccestä tarjoaa myös loistavan tilaisuuden tutustua Apulian alueen muihin kiehtoviin kohteisiin sekä kaupunkeihin. Esimerkiksi Brindisin kaupunki sijaitsee Adrianmeren rannalla, aivan Leccen vieressä ja tänne kannattaakin suunnata halutessasi kokea mahdollisimman paljon lomasi aikana. Täällä pääset ihailemaan lukuisia kirkkoja, linnoja, sekä muita historiallisia ja upeita rakennuksia sekä monumentteja. Lisäksi myös erilaiset luontokohteet tarjoilevat ihania elämyksiä Brindisissä ja kiehtovasta kulttuurista pääset nauttimaan esimerkiksi museoiden, musiikin ja teatterin kautta. Muista lomallasi Leccessä myös tutustua paikalliseen ruokakulttuuriin perinneruokien ja erikoisuuksien kautta sekä maistele herkullisia paikallisia viinejä. Unelmiesi loma-asunto Leccestä löytyy NOVASOLin kautta ja meidän laatutarkastetun valikoiman asunnoissa viihtyy jokainen! Toivotamme sinut ja matkaseurueesi lämpimästi tervetulleeksi!