search

Vuokraa loma-asunto Aleziosta

Suunnatessasi lomalle Italiaan Alezion kaupunkiin, pääset viettämään lomasi autenttisessa italialaisessa ympäristössä. Tämä viihtyisä kaupunki sijaitsee Apulian alueella, joka puolestaan sijaitsee niin sanotun kengän muotoisen Italian korko osassa. Alezion kaupunki sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä rannikosta sekä sen kuvankauniista rannoista ja kristallinkirkkaasta merivedestä. Historian juuret tällä kaupungilla ovat hyvin pitkät. Alezio tuhoutui aikoinaan 1000-luvulla, mutta 1200-luvulla munkit rakensivat kaupungin uudestaan. Munkkien rakentamasta luostarista sekä kirkosta on vielä tänäkin päivänä nähtävissä jäänteitä. Vuokraa loma-asunto Aleziosta ja koe tämä Italian kiehtova kohde nähtävyyksineen ja aktiviteetteineen! 

Alezion kaupunkia ympäröivät laajat viinialueet monine rehevine viinitarhoineen. Kaupungista löytyy muutamia kauppoja sekä putiikkeja, mutta jos haluat päästä kunnolla shoppailemaan, kannattaa suunnata Gallipolin suurempaan kaupunkiin, joka sijaitsee lähellä Aleziota. Gallipolissa voit kuljeksia pitkin kaupungin vilkasta satamaa, herkutella ihanissa ravintoloissa sekä kierrellä erilaisia kauppoja ja putiikkeja. Täältä löytyy myös eräitä alueen kuuluisimmista rannoista sekä rantapromenadeja, jotka ovat täynnä viihtyisiä baareja ja kahviloita. Vuokraa unelmiesi loma-asunto Aleziosta NOVASOLin kautta ja vietä unohtumaton loma täällä Italian lumoavassa kohteessa!

Vuokraa loma-asunto Aleziosta

Alezion nähtävyyksiä

Santa Maria della Alezion kuuluisa kappeli on yksi kaupungin vanhimmista rakennuksista ja ehdottomasti vierailun arvoinen lomasi aikana. Kappelin sisältä löytyy monia, eri aikakausilta peräisin olevia freskoja ja kyseisellä kappelilla on vielä tänäkin päivänä merkittävä rooli vuosittaisissa juhlinnoissa. Vieraile myös kaupungin barokkikirkossa, joka on omistettu Madonna Addoloratalle. Kirkon kattoa koristavat kuvaelmat neljästä evankeliumista. Lisäksi kannattaa tutustua Palazzo Tufarin palatsiin sen kauniine parvekkeineen. Alun perin palatsi rakennettiin yhdelle kaupungin vaikutusvaltaisimmalle suvulle, ja tänä päivänä rakennuksessa toimii Civecon museo, joka esittelee historiallisia arkeologisia löydöksiä. Lomallasi Aleziossa kannattaa myös käyttää tilaisuus hyväksi ja tutustua alueen ihaniin rantoihin, jotka löytyvät suhteellisen läheltä kaupunkia. Kyseinen alue on tunnettu eräistä koko Italian puhtaimmista sekä kauneimmista rannoista. Gallipolissa sijaitseva Lido San Giovannin ranta on yksi kuuluisimmista ja ehdottomasti vierailun arvoinen. 

Vuokraa loma-asunto Aleziosta

Aktiviteetteja ja retkiä lomallasi

Loma-asunto Aleziosta mahdollistaa tutustumisen läheiseen Gallipolin kaupunkiin, joka tarjoaa monipuolisesti unohtumattomia elämyksiä vierailijoilleen. Kauniiden rantojen sekä eläväisen sataman lisäksi löydät täältä kiehtovan historiallisen keskuksen, joka sijaitsee pienessä saaressa. Suunnatessasi sillan yli kohti saarta, voit jo tuntea historian havinaa ympärilläsi leijuvassa tunnelmassa. Kyseisen sillan yhteydestä löytyy lisäksi monipuoliset ja eläväiset kalamarkkinat. Historiallinen keskus on täynnä kuvankauniita ja vanhoja rakennuksia ja täältä löytyy jopa kymmenen kirkkoa. Kohteen tutkiskelun jälkeen on ihana käppäillä pitkin viihtyisää rantapromenadia ja pysähtyä johonkin sen monista ihanista kahviloista ja baareista sekä nauttia lasi viiniä tai kuppi kahvia. 

Mistä tahansa päin Italiaa päätät vuokrata loma-asunnon, kansallispuistot ovat aina helposti saavutettavissasi. Maan ainutlaatuinen ja kaunis luonto on koettavissa joka puolella ja Apulian alueella pääsetkin tutustumaan Garganon luonnonpuistoon. Retkelläsi täällä tunnelmaa luovat uskomattomat maisemat, joita sävyttää kirkkaansininen merivesi, mäntymetsien tuoksu, suloiset vuohet sekä kauniit orkideat. Älä unohda ottaa mukaan eväskoria, sillä täältä löytyy monia ihania paikkoja unohtumatonta piknikiä varten! Luontokohteiden lisäksi lomalla Aleziossa kannattaa tutustua myös Tuglien ja Parabitan läheisiin kaupunkeihin, sekä tietenkin alueen moniin mielenkiintoisiin viinitiloihin. Täällä pääset tutustumaan viininvalmistusprosesseihin sekä tietenkin maistelemaan herkullisia paikallisia viinejä. Loma-asunto Aleziosta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen monipuolisiin aktiviteetteihin ja elämyksiin.