search

Vuokraa loma-asunto Apuliasta

Loma-asunnon vuokraaminen Apuliasta on täydellinen tapa viettää vapaa-aikaa niin kesällä kuin muinkain vuodenaikoina. Voit tuntea alueella historian siipien havinan, rentoutua rannoilla ja nauttia ihanasta italialaisesta ruoasta. NOVASOL tarjoaa sinulle upean kattauksen erilaisia, uniikkeja vuokrattavia huviloita ja taloja Apuliasta.

Apulia on saapasmaan korko. Rantasesonkin on erittäin pitkä, sillä se kestää suunnilleen toukokuusta lokakuuhun saakka. Vuokrattu loma-asunto Apuliasta tarjoilee myös muuta kuin pelkkää rantaelämää, sillä alueella on runsaasti kauniita kirkkoja, hienoja linnoja, mielenkiintoisia museoita ja tietysti ihania ravintoloita, jotka maistuvat Italialle parhaimmillaan.

Vuokraa loma-asunto Apuliasta

Koe italialainen kultturi ja vuokraa loma-asunto Apuliasta

Apulia on upea lomakohde. Vuokraa loma-asunto Apuliasta, Italian korosta ja vieraile vaikka alueen pääkaupungissa Barissa, jonka upea vanhakaupunki, keskiaikainen arkkitehtuuri, upeat ravintolat ja kivat kaupat tarjoavat tekemistä vaikka moneksi päiväksikin. Talon vuokraus Apuliasta on myös hieno tapa päästä sisälle Italian aitoon kulttuuriin. Historiallinen Leccen kaupunki on upea paikka ja sen hieno katedraali, Santa Crocen katedraali ja roomalainen amfiteatteri eivät varmasti jätä kylmäksi.

Loma-asunto Apuliasta on loistava tukikohta päiväreissuille. Lähde rantaparatiisiin Porto Cesareon kupeeseen tai upealle kävelylle rantaviivaa seuraten Galipoliin. Vieraile myös kuvankauniissa kylissä, kuten Ostuni ja Cisternino tai lähde veneellä vaikka Kreikkaan saakka!

Apulian keittiö on itsessään mainio syy vuokrata talo Italiasta. Kun vuokraa loma-asunnon, sinun tulee muistaa maistella ainakin perinteistä Altamura-leipää, alueen laadukkaita oliiviöljyjä, regionens olivolja, Caciocavallo silano –juustoa sekä runsasta maccheroni al forno –ruoka-annosta. Kohota malja alueen jälkiruokaviiniä, Aleatico di Pugliaa, ja nauti maisemasta terassilla omassa vuokratalossa Apuliassa.

Vuokrattavat talot ja huvilat Apuliasta vain klikkauksen päässä

NOVASOL on vuokrannut erilaisia loma-asuntoja Italiassa jo pitkään ja voimme tarjota sinulle myös hienon valikoiman taloja, huoneistoja ja huviloita Apuliasta. Erityisesti pyöreät talot, ”trullit”, kuten niitä kutsutaan Italiassa ovat kivoja lomakohteita, mutta myös vanhat maatalot ”masseriet”, ovat ihania lomanviettopaikkoja.

Vuokraa huvila tai huoneisto Italiasta helposti ja turvallisesti täällä kotisivuillamme ja suuntaa lomalle Apuliaan. Myös asiakaspalvelumme auttaa sinua, jos sinulla on kysyttävää loma-asunnon vuokrauksesta Italiassa tai muualla Euroopassa.