search

Vuokraa loma-asunto Abruzzosta

Kaunis Abruzzo houkuttelee upeilla rannoillaan, kauniilla luonnollaan ja mielenkiintoisilla kaupungeillaan. Kaikkein paras tapa nauttia lomasta on vuokrata loma-asunto Abruzzosta, jolloin voit itse päättää, millaisia päiväsi ovat ilman jonottamista turistihotellien aamupaloilla. Vuokrattu loma-asunto Abruzzossa, Italian keskiosassa, tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia rentouttavaan lomaan. Suuntaa ikimuistoiselle lomalle Abruzzon alueelle ja olet lähellä kolmea upeaa kansallispuistoa sekä yli 40 eri suojelualuetta. Suosittelemme erityisesti Abruzzon kansallispuistoja, Gran Sassoa ja Majellaa.

Vuokraa loma-asunto Abruzzosta

Löydä Abruzzon kauneus ja vuokraa talo Italiasta

Abruzzon kiehtova alue tarjoaa tekemistä ympäri vuoden. Vuokraa loma-asunto Abruzzosta ja pääset helposti päiväretkille vuoristoon ja talvisin jopa hiihtämää. Kesäisin alueen rannat ovat valtavan hienoja, eikä lomalla tarvitse paljon muuta miettiäkään, kun meri ja aurinko houkuttelevat harrastamaan ja rentoutumaan upeille hiekkarannoille. Paras loma syntyy kuitenkin rentouttavien rantapäivien ja aktiviteetteien sekä nähtävyyksien täyteisten päivien sopivasta sekoituksesta. 

Vuokrattu loma-asunto Abruzzosta tai muualta Italiasta takaa kulttuurintäyteisen loman, sillä alue on täynnä toinen toistaan upeampia museoita, historiallisia rakennuksia sekä lumoavia nähtävyyksiä. Loma-asunnon vuokraus Abruzzosta tarjoaa sinulle niin vuoria, merta, kulttuuria kuin ihania kaupunkeja vuoden ympäri.

Abruzzo on erittäin luonnonkaunis ja sen luonto onkin varmasti inspiroinut monia taiteilijoita. Yksi upeimmista historiallisista kaupungeista on L' Aquila. Mutta kun vuokraat talon Italiasta, pääset myös tutustumaan lukuisiin muihin paikkoihin, kuten Atri, yksi Italian vanhimmista kaupungeista, sekä Chieti, Teramo, Campli, Sulmona ja monet muut.

Italialainen keittiö on jotakin, mikä on pakko kokea itse paikan päällä. Vuokrahuvila tai –huoneisto Abruzzosta vie kielen ja sydämen mennessään. Paikallisiin herkkuihin kuuluvat mm. monenlaiset makeat jälkiruoat, pasta, äyriäiset ja tryffelit. Alueella on myös monia kuuluisia juustoja ja viinejä.

Vuokraa loma-asunto Abruzzosta helposti ja turvallisesti kauttamme

NOVASOL tarjoaa upean valikoiman loma-asuntoja Abruzzosta, mutta meillä on myös paljon vuokrattavia huviloita ja taloja Italiassa koko maan pituudelta. Helpoiten vuokraat loma-asunnon suoraan täällä kotisivuillamme, sillä löydät kaiken hintaiset ja kokoiset vuokratalot ja huvilat Abruzzosta käyttämällä hakuehtoja. Vuokraa loma-asunto Italiasta kauttamme, sillä se on turvallista ja jokainen loma-asunto on laadultaan taattu. Tervetuloa Abruzzoon ja Italian vuokrataloihimme!