search

Vuokraa loma-asunto Italiasta

Loma-asunnon vuokraaminen Italiasta on erittäin suosittua, eikä mikään ihme, sillä Italia on erittäin monipuolinen ja kaunis maa, jonka kulttuuri valloittaa kenet tahansa. Antiikin ajan ihmeet ja upeat maisemat jättävät jäljen lomailijan mieleen ikuisesti. NOVASOL voikin ylpeänä tarjota sinulle ja matkakumppaneillesi loistavan valikoiman huviloita, huoneistoja ja vuokrataloja Italiasta aina pohjoisista vuoristosta eteläisen osan saariin saakka. Kaikki loma-asunnot Italiassa ovat erikseen tarkistettuja ja valikoituja ennen kuin ne on otettu välitykseen, joten voit vuokrata loma-asuntoja Italiasta turvallisin mielin. Koska jokainen vuokratalo ja lomahuvila Italiassa on yksityisomisteinen, voimme tarjota sinulle uskomattomat loma-asunnot Italiasta sekä muualta Euroopasta!

Italia tunnetaan paitsi upeista kaupungeistaan, kuten Roomasta ja Venetsiasta, myös eläväisestä kulttuuristaan ja maistuvista ruoistaan. Italiassa on myös paljon kuuluisia viinitiloja, joista monessa voit käydä vierailulla retkiesi varrella. Vuokraa loma-asunto Italiasta ja nauti paikallisesta elämästä haluamallasi tavalla.

Loma Italiassa

Loma-asunto Italiasta mistä päin vaan

Kiinnostaako loma-asunnon vuokraus Italiasta? Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä me NOVASOLilla voimme tarjota sinulle upeat loma-asunnot Italiasta ympäri maan. Etelän merelliset rannat tarjoavat huikeat olosuhteet loma-asunnon vuokraukseen. Ihanat hiekkarannat ja upeat kylät mäkisillä rinteillä ovat Italiaa aidoimmillaan. Vuokrahuvilat Toscanassa ovat puolestaan yksi suosituimmista tuotteistamme Italiassa. Vuokrattavat huvilat Pohjois-Italiassa tarjoavat puolestaan huimia vuoristomaisemia ja upeita järviä, kuten Garda ja Como. Dolomiiteilla ja Alpeilla pääsee myös laskettelemaan, mutta loma-asunnot Pohjois-Italiassa tarjoavat kaunista luontoa ja upeita liikuntamahdollisuuksia myös kesäaikaan. Vuokraa loma-asunto Italiasta ja löydät varmasti sellaisen paratiisin, jossa viihdyt!

Vuokraa talo Italiasta ja pääset valikoimaan upeat loma-asunnot Toscanassa, ihanat vuokrahuvilat Amalfin rannikolla, tai kauniit vuokratalot Sisiliassa ja monessa muussa kohteessa. Kaupunkielämää kaipaavat löytävät vuokrahuoneistot Venetsiassa, Roomassa, Pisassa ja monista muista kaupungeista. Italia on monipuolinen maa, jossa voi vierailla yhä uudestaan. Saapasmaan pitkän olemuksen vuoksi loma-asunnot Italiassa tarjoavat vaihtelevia sääoloja ja maisemia jokaiselle lomamatkalle!

Vuokraa loma-asunto Italiasta

Koe kulttuuri, taide ja historia ja vuokraa loma-asunto Italiasta

Italian maailmankuulut kohteet (mm. kaupungit Toscana, Capri ja Rooma), sekä italialainen elämäntyyli ja ilmanpiiri ovat tehneet maasta suositun lomakohteen. Loma Italiassa on kerta kaikkiaan upean monipuolinen ja kaunis kokemus. Vuokratalot Italiassa ovat pitkin pitkää maata ja tätä myöten myös kulttuuriset piirteet ja jopa ihmiset ovat hiukan erilaisia paikasta riippuen. Pohjois-Italiassa eletään enemmän kuin Keski-Euroopassa ja ollaan hiukan sulkeutuneempia, kun taas etelässä perhearvot ja peri-italialainen räiskyvä mentaliteetti ovat vahvemmin arvossaan.

Harva muu maa pystyy tarjoamaan yhtä paljon historiaa, taidetta ja kulttuuria kuin Italia. Tämän vuoksi olemme kehittäneet City of Art-konseptin. Konseptilla merkitsemme loma-asunnot Italiassa, jotka sijaitsevat ainutlaatuisia kulttuurielämyksiä tarjoavissa kaupungeissa tai kylissä (esim. Venetsia, Firenze tai Rooma). Hae kohteita ja tarkenna hakuasi City of Art-kriteerillä ja pääset pian varaamaan loma-asuntoja aiemmin mainituilta alueilta.

Romanttista lomaa haikaileville vuokra-asunnot Venetsiassa tai Veronassa ovat klassikkovaihtoehto. Parhaassa tapauksessa voit vierailla molemmissa kaupungeissa samalla reissulla. Lomahuoneisto Roomasta on puolestaan historiasta ja nähtävyyksistä kiinnostuneen mekka. Rooma on pullollaan toinen toistaan uskomattomampia rakennuksia Colosseumista lähtien, joten viikko on siellä lyhyt aika. Vuokra-asunnot Milanossa vievät sinut muodin maailmaan. Upeita vaateliikkeitä on ympäri kaupunkia, joten sieltä on vaikea lähteä eteenpäin tyhjin käsin. Etelä-Italian vanhat pikkukylät ovat taas sokkeloineen mahtavia päiväretkikohteita. Rannikoilla on myös upeita uimarantoja, joista nauttii koko perhe.

Historiasta kiinnostunut löytää vuokratalot Via Francigenan varresta ja voi tutustua tarkemmin keskiaikaiseen reittiin, jota pyhiinvaeltajat käyttivät päästääkseen Canterburysta Roomaan. Tämän historiallisen tien varresta löydät useita vuokrattavia loma-asuntoja Italiasta eri paikkakunnilta. Via Francigena on kuitenkin enemmän kuin pelkkä historiallinen nähtävyys: sen läheisyydessä on myös upeata luontoa ja monia idyllisiä kyliä.

Nauti italialaisesta keittiöstä

Vuokraa talo Italiasta ja pystyt nauttimaan kulinaarisista herkuista. Italian keittiö on maailmankuulu muun muassa pastasta, pestosta ja pizzasta, mutta ennen kaikkea on Italia tunnettu rakkaudestaan ruokaan. Maassa valmistetaan ruoka nauttimista varten ja ruokailu saa kestää sen ajan minkä kestää. Kaikki NOVASOLin vuokrahuvilat Italiassa pitävät sisällään hyvät keittiövarustelut ja voit nauttia ihanista pitkistä illallisista italialaiseen tapaan omalla terassilla nautiskellen. Muistathan myös hurmaavat gelatot eli italialaiset jäätelöt, jotka ovat suussa sulavan ihania. Niitä myydään joka kaupungissa ja valikoimat ovat suuret.

Käy ostoksilla paikallisella ruokakaupalla, osta lempiherkkusi ja nauti niistä loma-asuntosi verannalla paikallisen viinilasillisen kera. Viini maistuu vieläkin paremmalle, jos olet käynyt itse sen valikoimassa paikalliselta tilalta, joissa tehdään runsaasti maistajaisia. Jos et halua laittaa ruokaa loma-asunnossasi, voit aina käväistä ravintolalla syömässä. Loma-asunnon vuokraus Italiasta antaa sinulle mahdollisuudet tehdä miten itse lystäät. Ihanat vuokrattavat loma-asunnot Italiasta tarjoavat kulinaristisia nautintoja, joita harvassa maassa pääsee kokemaan.

Italialainen keittiö

Italiassa kuljet helposti vuokra-autolla ja maksat eurolla

Vuokraa huvila Italiasta ja valitse sopiva lento lähelle kohdetta. Italiaan pääsee nykyään helposti ja edullisesti suorilla lennoilla ja vuokra-auton varaaminen käy useimmiten samassa kauppapaikassa ja vieläpä edullisesti. Avainten luovutus tapahtuu monesti paikan päällä, mutta jokaisessa kohteessa asiasta ilmoitetaan varauksen yhteydessä erikseen. Vuokra-asunto Italiassa on saapumisen jälkeen yksin sinun ja matkakumppaneidesi käytössä, joten voitte nauttia ihanasta lomassa omassa rauhassa.

Liikenne on Italiassa melko vilkasta ja moottoriteillä ajetaan kovaa. Kannattaa myös varautua tietulleihin, sillä siirtymiset moottoriteillä maksavat. Sen sijaan maisemareittejä pitkin voitte liikkua ilmaiseksi ja rauhallisempaan tahtiin. Löydät matkustusyhteistyökumppaneita Kumppanit-osiosta kotisivuiltamme. Pyrimme tarjoamaan alennuksia ja tarjouksia NOVASOLin loma-asunnon vuokraajille. Junamatkailu Italiassa on tehokasta ja edullisempaa kuin Suomessa, joten sekin on hyvä vaihtoehto lomareissujasi ajatellen.

Vuokratalot Italiassa ovat kohtuuhintaisia. Toki uima-altaalliset huvilat Italiassakin maksavat enemmän kuin yksinkertaiset huoneistot, mutta löydät varmasti valikoimastamme jokaiselle lompakolle sopivat loma-asunnot Italiasta laadusta tinkimättä.

Yleisesti ottaen ruoka ja erityisesti alkoholi on Suomeen verrattuna edullista, joten talon vuokraaminen Italiasta voi olla myös edullinen lomavaihtoehto, varsinkin, jos kokkaat itse. Toki kahvikuppi suurkaupungin sykkeessä on hinnoiteltu välillä erittäinkin korkeaksi, mutta pienemmillä paikkakunnilla ja hieman syrjemmässä pääsee herkkupatojen ääreen halvallakin. Pohjois-Italiassa on keskimäärin kalliimpaa kuin saapasmaan eteläosassa, mutta jokaisesta kohteesta löytyy niin kalliita kuin halvempiakin vaihtoehtoja. Polttoaine sen sijaan voi olla Italiassa jopa kalliimpaa kuin Suomessa ja tietulleihin kannattaa varautua kunnolla.

Loma-asunto Italiassa jokaiseen makuun

Yksityisomisteinen loma-asunto Italiasta NOVASOLin kautta

Haluatko kokea lomamatkallasi aidon ja autenttisen kulttuuriin? NOVASOLin loma-asunnot Italiassa ovat kaikki yksityishenkilöiden omistamia, joten ne eivät aina sijaitse perinteisten turistirysien lähellä. Löydät niin upeat uima-altaalliset huvilat Italiasta vuokrattavaksesi, mutta myös pienemmät vuokra-asunnot Italian ihanien kaupunkien keskustoista. Voit hakuehtoja muokkaamalla etsiä juuri sinun tarpeisiisi sopivat loma-asunnot Italiasta. Jokainen loma-asunto Italiassa ja muuallakin Euroopassa on erikseen valikoitu NOVASOLin työntekijän toimesta ja kohteemme tarkistetaan säännöllisesti, joten voit vuokrata huoneistot ja huvilat Italiasta laatutakuulla. Vuokraehtoihimme kuuluu myös aina peruutusturva.

Varaa loma-asunto Italiasta NOVASOLin kautta ja pääset tutustumaan eri alueisiin täällä kotisivuillamme. Vinkkaamme parhaat nähtävyydet sekä aktiviteetit eri alueilla, mutta lisätietoa kannattaa etsiä paikallisten matkailusivustojen kautta. Löydät kaikki loma-asunnot Italiasta täältä kotisivuiltamme ja voit etsiä niitä kartta ja listavalikoimassa.