search

Vuokraa mökki Islannista

Etsitkö lomallesi paikkaa, jossa voit rentoutua? Islanti tarjoaa siihen täydelliset mahdollisuudet rauhoittumiseen ja rentoutumiseen, mutta myös aktiiviloman viettämiseen. Maassa pääset lähelle luontoa ainutlaatuisella tavalla ja lomalla sinun on helppo nauttia upeista maisemista aivan aitiopaikalta, kun sinulla on vuokrattuna mökki Islannista.

Vuokraa mökki Islannista

Koe upea Islanti

Islanti on asukastiheydeltään Pohjoismaiden suurin valtio ja upea sekoitus karua etämaata, kauniita maisemia sekä kaupunkielämää. Islannin pääkaupunki Reykjavik - maailman pohjoisin pääkaupunki - ei kalpene eteläisemmille serkuilleen, sillä kaupunki tarjoaa nähtävää ja koettavaa moneen makuun. Vuokraa mökki Islannista, jolloit voit lähteä nauttimaan myös Reykjavikin kukoistavasta taide-, kulttuuri- ja musiikkitarjonnasta. 

Islannissa voit kokea miten maa kehittyy, ja nähdä miten jäävuoret järvet muotoilevat maan vulkaanisia maisemia. Islanti on luonnonrakastajan paratiisikohde, täynnä lukemattomia, henkeäsalpaavan upeita nähtävyyksiä. Maa tunnetaan muun muassa upeista geysireistään eli kuumista lähteistään sekä henkeäsalpaavista jäätiköistään.

Loma Islannissa

Varaa mökki Islannista suoraan netissä

Löydät ja varaat mökit ja muut loma-asunnot Islannista helposti ja turvallisesti suoraan kotisivuiltamme. Kun vuokraat mökin Islannista, voit tutustua maan upeaan tarjontaan rauhassa omin ehdoin juuri silloin kun sinulla parhaiten sopii. Tutustu mökkivalikoimaamme ja lähde viettämään monipuolinen loma kauniiseen Islantiin!