search

Vuokraa loma-asunto Torreviejasta

Nauti auringosta, merivedestä ja huikeasta luonnosta huoneistossa tai huvilassa Torreviejassa. Loma-asunnot Valenciassa tarjoavat upean mahdollisuuden lomailla Espanjassa omaan tahtiin. NOVASOL tarjoaa sinulle hienon valikoiman erilaisia vuokrattavia huviloita ja huoneistoja, joista sinun on helppoa vuokrata unelmiesi loma-asunto Torreviejasta!

Torrevieja on vanha satamakaupunki, joka sijatsee noin 50 kilometrin päässä Alicantesta. Monet suomalaiset vuokraavat loma-asuntoja Torreviejasta, eikä mikään ihme, sillä sen rannat ovat upeat, ilmasto lämmin ja sen läheisyydessä on paljon hienoja päiväretkikohteita ja kaunista luontoa.

Vuokraa loma-asunto Torreviejasta

Rentouttava loma Torreviejassa

Loma-asunto Torreviejassa tarjoaa sinulle upeita päiviä auringon alla. Lueskele kirjaa puun varjossa tai heittäydy lastesi kanssa rantaleikkeihin. Ota suunnaksi La Mata, jonka ihanalla rannalla viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Nuorison suosikkiranta on puolestaan Playa del Cura.

NOVASOLin huoneistot ja huvilat Torreviejassa ovat myös lähellä kaunista luontoa. Torreviejan lähellä sijatsee kaksi kaunista suolalaguunia, jotka ovat vierailun arvoiset. Alueella on myös lukuisia hienoja kansallispuistoja, joiden eläimistöä et voi kohdata Suomessa. Vuokraa loma-asunto Valenciasta ja voit ihastua lähialueeseen omaan tahtiin.

Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Torreviejasta, sinulla on myös mahdollisuus tutustua lähialueen nähtävyyksiin. Esimerkiksi vanha 1400-luvulta peräisin oleva vahtitorni, Torre del Moro, tai moorilainen linna, El Castel de Gaudalest, Benidormin koillispuolella kannattaa käydä tsekkaamassa. Loma-asunnolta on helppoa piipahtaa lähialueiden markkinoille nauttimaan tunnelmasta ja tekemään paikallisia ostoksia.

Vuokraa loma-asunto Torreviejasta

Vuokraa loma-asunto Torreviejasta helposti ja turvallisesti

Jos loma-asunto Torreviejasta kiinnostaa, voit varata sen tutkimalla NOVASOLin Valencian valikoimaa, josta löydät loma-asunnot lukuisissa eri hinta- ja kokoluokissa. Voit varata huoneiston tai huvilan Torreviejasta täällä kotisivuillamme tai soittamalla suoraan asiakaspalveluumme. Kotisivuiltamme löydät uniikin valikoimamme loma-asuntoja Torreviejassa, mutta jos haluat laajentaa hakuasi, voit myös etsiä loma-asuntoja Valenciasta.

NOVASOLin loma-asunnot Valenciassa ja Torreviejassa ovat kaikki yksityisomisteisia, joten lomastasi tulee varmasti autenttinen. Jos sinulla on kysyttävää vuokratalon tai –huoneiston varaamisesta, ota ihmeessä yhteyttä meihin!