search

Vuokraa loma-asunto Santa Polasta

Santa Polan rannikkokaupunki on suosittu lomakohde Valenciassa ja koska täällä ilmasto on miellyttävä vuoden ympäri, voit matkustaa Santa Polaan minä vuodenaikana tahansa. Kaupungin 13 kilometriä pitkä rantaviiva houkuttelee lomailijoita viettämään rentouttavia rantapäiviä ja nauttimaan virkistävästä merivedestä auringonoton lomassa. Lämpimät illat puolestaan houkuttelevat ihmisiä viihtyisälle iltakävelylle kauniille rantapromenadille. Vuokraa loma-asunto Santa Polasta NOVASOLin kautta ja lähde kokemaan kaikki se, mitä tällä ihanalla Valencian lomakohteella on sinulle ja perheellesi tarjota.

Vuokraa loma-asunto Santa Polasta

Merellistä elämää lomalla Santa Polassa

Santa Pola on vilkas kaupunki täynnä elämää sekä aktiviteetteja ja sen suurin elinkeino on kalastus. Tämä tietenkin tarkoittaa myös sitä, että lomallasi Santa Polassa pääset nauttimaan kaupungin kauniista satamasta moderneine ravintoloineen ja vaikuttavine veneineen. Täällä jos missään pääset nauttimaan uskomattoman herkullisista ja tuoreista merenelävien ruoka-annoksista. Kokeile esimerkiksi klassista espanjalaista paellaa, mustaa riisiä mustekalalla sekä kalapataa. Täällä voit jopa nähdä, kun kalasaaliita tuodaan mereltä ja myydään satamassa huutokaupalla iltapäivisin. Jos kalassa on merkintä ”Peix de Santa Pola”, voit olla varma, että kyseessä on paikallisesti napattua kalaa. Loma-asunto Santa Polasta mahdollistaa kokea kaupungin hurmaavan merellisen puolen.

Vuokraa loma-asunto Santa Polasta

Nähtävyyksiä lähellä loma-asuntoasi Santa Polassa

Santa Polan kaupunki tarjoaa monia aktiviteetteja sekä nähtävyyksiä lomallasi. Voit esimerkiksi vierailla kaupungin keskustassa sijaitsevassa linnoituksessa, Santa Polan akvaariossa, Pola Park -huvipuistossa tai yhdessä kaupungin monista museoista, kuten esimerkiksi Santa Polan kalastuksen historiasta kertovassa museossa. Jos kaiken tämän jälkeen kaipaat vielä lisää aktiviteetteja, vieraile maanantaisin ja lauantaisin järjestettävillä kala- ja katumarkkinoilla. Lisäksi voit lähteä päiväreissulle veneellä Santa Polan satamasta Tabarcan läheiselle saarelle, joka on kuuluisa sen kuvakauniista maisemistaan. Loma-asunto Santa Polasta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan lähteä tutustumaan alueen aktiviteetteihin ja nähtävyyksiin.

Vuokraa loma-asunto Santa Polasta

Aktiivinen loma Santa Polassa

Santa Pola tunnetaan parhaiten sen kalastuskulttuurista ja -toimialasta sekä suolajärvistä, mutta lähiaikoina kaupungista on tullut suosittu kohde myös liitolainelautailijoiden keskuudessa. Uimisen ja muiden ranta-aktiviteettien lisäksi Santa Polasta löytyy loistavat kävely- ja pyöräilyreitit rannikkoa pitkin, joten kyseessä on täydellinen kohde myös heille, jotka kaipaavat aktiivista tekemistä loman aikana. Rannikkoreittien varrella sijaitsee monia rantabaareja, joissa on mukava pysähtyä ja juoda virkistäviä juomia lenkkeilyn tai pyöräilyn lomassa. Santa Polassa riittää epäilemättä tekemistä koko perheelle, joten varatkaa loma-asunto Valenciasta ja suunnatkaa tähän upeaan unelmakohteeseen seuraavalla lomallanne!

Vuokraa loma-asunto Santa Polasta

Vuokraa loma-asunto Santa Polasta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja Valencian alueella ja Santa Polassa. Laajan valikoimamme ansiosta jokainen löytää epäilemättä mieleisensä loma-asunnon ja nettisivuillamme pääsetkin tutkimaan kaikkia tarjoamiamme kohteita. Santa Pola on täydellinen kohde, kun etsit merellistä lomakohdetta Valencian alueelta, jossa pääset nauttimaan aktiviteettien laajasta kirjosta miellyttävässä ilmastossa. Vuokraa siis mieleisesi loma-asunto Santa Polasta jo tänään NOVASOLin kautta ja nauti yksityisen loma-asunnon tuomasta vapaudesta. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi Espanjan loma-asuntoon!