search

Vuokraa loma-asunto Rojalesista

Eteläisessä Alicantessa, lähellä Guardamaria sekä Orihuelaa, sijaitsee hurmaava ja rakastettu Rojalesin kaupunki.  Mikäli haaveilet lomasta Espanjassa, sinulla on mahdollisuus vuokrata loma-asunto Valenciasta NOVASOLin kattavasta valikoimasta. Rojales oli alun perin perinteinen kylä maanviljelyseudulla ja nykyään se on sopiva sekoitus perinteistä ja modernia elämäntyyliä. Kaupunki sijaitsee Segura -joen varrella ja vesi onkin aina ollut alueelle äärimmäisen tärkeää, mikä on myös nähtävillä monissa kaupungin nähtävyyksissä. Vuosi vuoden jälkeen turistit palaavat Rojalesin kiehtovaan kaupunkiin, joten olisiko nyt sinunkin aika kokea kyseisen kaupungin viehätys? Vuokraa loma-asunto Rojalesista NOVASOLin kautta ja koe kaikki se, mitä tällä mukaansatempaavalla kaupungilla on sinulle ja perheellesi tarjota!

Vuokraa loma-asunto Rojalesista

Aktiivinen loma Rojalesissa

Rojalesissa vallitsee loistava ilmasto jokaisena vuodenaikana; lämpimät kesät ja leudot talvet tekevät kaupungista sopivan lomakohteen vuoden ympäri. Rojalesin miellyttävästä ilmastosta pääsee nauttimaan myös muun muassa Torreviejan sekä La Mata Lagoonin luonnonpuistoissa. Nämä ovat mitä parhaimpia retkikohteita etenkin luontorakkaiden lomailijoiden keskuudessa ja puistoissa pääset nauttimaan monipuolisesta sekä rikkaasta kasvistosta ja eläimistöstä. Tutki suolajärviä, suomaita, vihreitä metsiä sekä värikkäitä eläinlajeja, jotka juoksentelevat pitkin luonnonpuistoja – muun muassa upeat flamingot ovat monien suosikkeja! Flamingoja ja monia muita eläinlajeja voit nähdä pyöräillessäsi tai kävellessäsi puistojen läpi nauttien raikkaasta ulkoilmasta. Loma-asunto Rojalesista mahdollistaa vierailun muun muassa mielenkiintoisissa luonnonpuistoissa sekä kaupungin muissa luontokohteissa.

Vuokraa loma-asunto Rojalesista

Nähtävyyksiä lähellä loma-asuntoasi

Lomallasi Rojalesissa kannattaa ehdottomasti tutustua valtavaan ja hyvin vaikuttavaan Azud -kivipatoon. Kyseinen nähtävyys on rakennettu 1500-luvulla ja on toiminnassa vielä tänäkin päivänä. Myös Gasparito -kaivot ovat mielenkiintoinen nähtävyys. Nämä vuodelta 1920 peräisin olevat kaivot rakennettiin, jotta sadevesi saatiin kerättyä, säilöttyä ja jaettua ympäröiville alueille. Tänä päivänä toinen kaivoista on vieläkin toiminnassa ja toinen on muutettu näyttelygalleriaksi, joka esittelee ja selittää kaivojen historiaa. Loma-asunto Rojalesista tarjoaa loistavan mahdollisuuden vierailla Gasparito -kaivojen galleriassa ja oppia siitä, kuinka aikoinaan vesikauppiaat keräsivät vettä kaivoista ja jakoivat sen ympäröivien alueiden seuduille.

Vuokraa loma-asunto Rojalesista

Ainutlaatuiset kokemukset Rojalesissa

Rojalesin yksi monista suosituista nähtävyyksistä on kiehtova El Rodeo. Kyseessä on 1800-luvulta peräisin olevia luolakoteja, jotka kaiverrettiin ja rakennettiin kallionseinämiin asuinrakennuksiksi. Tänä päivänä luolakoteja käytetään muun muassa taitelijoiden töiden esittelemiseen. Luolakodit ovatkin yksi tunnusomainen asia, joista Rojalesin kaupunki tunnetaan. El Rodeon nähtävyyden lähellä sijaitsee Casa de Las Conchas, joka on myöskin näkemisen arvoinen. Kyseessä on talo, jonka omistaja on koristellut sen upeilla kuvioilla käyttäen simpukankuoria, koristelaattoja sekä peilejä. Kokonaisuudessaan talo on vallan upeaa katseltavaa. Vuokraa loma-asunto Rojalesista ja lähde tutustumaan kaupungin arkkitehtuurisesti ainutlaatuisiin kohteisiin ja nähtävyyksiin.

Vuokraa loma-asunto Rojalesista

Vuokraa loma-asunto Rojalesista NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja Valencian alueella ja Rojalesissa. Rajaamalla hakua nettisivuillamme löydät juuri sinun kriteereihisi sekä toiveisiisi parhaiten vastaavan loma-asunnon, jossa viettää ihanan rentouttava loma Espanjassa. Laajan valikoimamme ansiosta tarjoamme loma-asuntoja jokaiseen lähtöön ja monissa eri hinta- ja kokoluokissa. Lisäksi voit halutessasi vuokrata kohteen omalla uima-altaalla tai esimerkiksi lemmikkiystävällisen kohteen, jotta voit ottaa nelijalkaisen ystäväsi mukaan reissuun. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Espanjaan!