search

Vuokraa loma-asunto Orihuelasta

Orihuelan suuri ja kaunis kunta sijaitsee Alicantessa Valencian alueella ja vain noin kymmenen kilometriä rannikolta sisämaahan päin. Orihuela on loistava Espanjan lomakohde, kun kaipaat kuvankauniita ja monipuolisia maisemia, eläväisiä kulttuurikokemuksia sekä runsasta auringonpaistetta. NOVASOLin kautta voit vuokrata loma-asunnon Valenciasta minä vuodenaikana tahansa ja nauttia miellyttävästä ilmastosta vuoden ympäri. Loma-asunto Orihuelasta mahdollistaa nauttimisen lämpimästä säästä, ihanasta merivedestä sekä herkullisesta granaattiomenapuun ja sitruunan tuoksusta lomasi aikana.

Vuokraa loma-asunto Orihuelasta

Aktiviteetteja ja nähtävyyksiä Orihuelassa

Koe todellinen espanjalainen charmi kun kävelet Orihuelan historiallisen keskustan läpi ja ihaile monia upeita ja henkeäsalpaavia rakennuksia, kuten esimerkiksi El Salvadorin goottilaista katedraalia sekä Aljama moskeijan raunioita. Katedraalissa pääset vierailemaan kauniissa hiippakunnan museossa, joka on omistettu pyhälle taiteelle. Lisäksi Santo Domingo, joka oli 1800-luvulle saakka dominikaaninen luostari ja yliopisto, on upeaa katseltavaa. Vuokraa loma-asunto Orihuelasta ja ihaile tätä kuvakaunista renessanssiaikaista rakennusta sekä monia muita kaupungin nähtävyyksiä lumoavine ympäristöineen. Nähtävyyksien tutkimisen lisäksi kannattaa vierailla paikallisissa kaupoissa ja viikoittaisilla markkinoilla, joista voit ostaa valikoiman paikallisesti tuotettuja tuoreita tuotteita ja raaka-aineita. Jos mielesi tekee kokea jotakin jännittävää, käy katsomassa teatteriesitys tai vietä ilta kaupungin kasinossa.

Vuokraa loma-asunto Orihuelasta

Tutki loma-asuntosi ympäristöä Orihuelassa

Rannikolta löydät monia kauniita hiekkarantoja, jotka tarjoavat loistavan mahdollisuuden rentoutumiseen tai erilaisten vesiaktiviteettien kokeilemiseen. Lisäksi Orihuelassa voit lähteä golfaamaan alueen viihtyisille golfradoille tai lähteä patikkaretkelle Pinar de Bonanzan luonnonpuistoon, jossa pääset nauttimaan täysin siemauksin alueen kasvistosta ja eläimistöstä upean luonnon helmassa. Orihuelan loman aikana kannattaa myös tutustua muihin läheisiin ja suosittuihin Costa Blancan kohteisiin. Esimerkiksi Alicante, Benidorm ja Altea ovat kaikki kokemisen arvoisia paikkoja täynnä nähtävää ja aktiviteetteja. Vuokraa loma-asunto Orihuelasta ja nauti alueen kauniista maisemista, jotka koostuvat muun muassa oliivi-, appelsiini- ja mantelipuista sekä maistele alueen perinteisiä herkkuja, kuten kala-annoksia, kylmiä keittoja sekä kuuluisaa aioli-kastiketta, joka usein löytyy monien annosten sivusta.

Vuokraa loma-asunto Orihuelasta

Vuokraa loma-asunto Orihuelasta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja ympäri Eurooppaa ja Espanjaa sekä tietenkin Orihuelaa. Tutki nettisivuillamme valikoimaamme ja rajaa hakua mielesi mukaan, niin löydät omia toiveitasi ja kriteereitäsi parhaiten vastaavan loma-asunnon kohteesta. NOVASOLin loma-asunnot Valenciassa tarjoavat persoonallisen ja viihtyisän majoituksen, joka samalla antaa yksityisyyttä ja luo omatoimisuutta lomasi aikana. Etsitpä sitten asuntoa omalla uima-altaalla, puutarhalla tai lemmikkiystävällistä kotia, NOVASOLilta löydät aina etsimäsi. Varaa mieleisesi loma-asunto jo tänään ja vietä seuraava lomasi Orihuelan monipuolisessa lomakohteessa!