search

Vuokraa loma-asunto Morairasta

Moraira on kiehtova ja kaunis kalastuskylä Costa Blancan rannikolla Valencian alueella. Lomallasi täällä pääset nauttimaan erityisesti kohteen monista ihanista ja viihtyisistä rannoista, mutta Morairalla on silti paljon muutakin tarjottavaa. Parhaiten lomastasi ja Valencian alueesta pääset nauttimaan, kun käytössäsi on NOVASOLin kautta vuokrattu loma-asunto Morairasta. Valikoimastamme löytyy loma-asuntoja jokaiseen makuun ja tilanteeseen – etsitpä sitten isoa ja uima-altaallista huvilaa suurelle lomaporukalle, tai pientä ja hillittyä asuntoa romanttista lomaa varten puolisosi kanssa, meiltä löydät mieleisen vuokrakodin! 

Vuokraa loma-asunto Morairasta

Nähtävää ja koettavaa Morairassa

Morairan pienen kalastuskylän tunnelma hakee vertaistaan. Käppäillessäsi pitkin kylän kapeita kujia ohitat monia idyllisiä ja viihtyisiä kahviloita, ravintoloita sekä putiikkeja ja pikkuliikkeitä, joissa myydään ihania paikallisia tuotteita. Tutustu lomallasi muun muassa Morairan linnoitukseen, joka on rakennettu 1700-luvulla puolustustarkoitukseen. Playa de l’Ampollan rannalta löytyy puolestaan rakennus, joka on rakennettu vuonna 1976 ja omistettu Neitsyt Marialle, joka katolisten mukaan on Valencian suojelupyhimys. Kyseiseen rakennukseen on materiaaleja otettu Morairan linnoituksesta. Tutustu myös kauniiseen Hombre Mirando al Mar -rautaveistokseen, joka esittää miestä, joka odottaa mereltä palaavaa perhettään. Patsaan nimi tarkoittaa vapaasti käännettynä ”miestä, joka katsoo merelle”. Älä myöskään unohda vierailla Cap d’Orissa sijaitsevan vartiotornin luona. Kyseinen 11-metrinen torni on Cap d’Orin korkein kohta ja se rakennettiin 1500-luvulla merirosvojen hyökkäysten torjumisen avuksi. Täältä aukeavat mitä upeimmat maisemat ympäröiville alueille. Loma-asunto Morairasta tarjoaa täydellisen perustan lähteä tutustumaan alueen mielenkiintoisiin nähtävyyksiin ja kokemuksiin. 

Vuokraa loma-asunto Morairasta

Morairan alueen ihanat rannat

Cap Blanc – Kaunis ranta, jota ympäröivät kristallinkirkas merivesi sekä idylliset valkoiset talot ja rakennukset. 

Playa l’Ampolla – Loistava ranta lapsiperheille, sillä vesi on matalaa ja tyyntä. Ihanteellinen ranta myös snorklaamiselle. 

Cala Portitxol – Sijaitsee lähellä Morairan jahtiklubia. Kyseessä pieni poukama, joka on 80 metriä korkea ja koostuu kivestä. Täydellinen ranta muun muassa sukeltamiselle, kalastukselle, sekä lintubongaamiselle. 

La Cala L’Andrago – Rantaa ympäröivät kauniisti ja kuvauksellisesti erikokoiset kivet. 

Viken El Portet – Täältä löytyy puhdasta ja hienoa hiekkaa sekä kristallinkirkasta merivettä. Rannan yhteydessä on erilaisia rantabaareja ja -kahviloita. Kesäisin mereen rannan edustalle asennetaan ilmatäytteisiä vesiliukumäkiä, jotka ovat hauskoja erityisesti lapsille.  

Les Platgetes – Koostuu kahdesta pienestä poukamasta, jotka ovat 200 metriä pitkiä. 

Vuokraa loma-asunto Morairasta

Vuokraa loma-asunto Morairasta NOVASOLin kautta

Lomallasi Morairassa kannattaa ehdottomasti vierailla paikallisilla kalamarkkinoilla, joilta voit halutessasi ostaa tuoreita ja laadukkaita kaloja, jotka kalastajat ovat juuri pyytäneet alueen merestä. Kalat voit valmistaa herkulliseksi illalliseksi loma-asunnon keittiössä. Jos kuitenkaan kokkaaminen ei ole sinun juttusi, kannattaa suunnata johonkin kohteen monista viihtyisistä ravintoloista nauttimaan herkullisesta gastronomiasta. Esimerkiksi paella on hyvin tunnettu ja suosittu espanjalainen annos, jota kannattaa maistaa loman aikana. Loma-asunto Morairasta tarjoaa loistavan perustan tutustua monipuolisesti kaikkeen siihen, mitä tällä kiehtovalla kohteella on sinulle ja perheellesi tarjota. Vuokraaminen on helppoa ja kätevää nettisivuillamme joten tutustu valikoimaamme ja löydä unelmiesi loma-asunto Valencian alueelta Morairasta jo tänään!