search

Vuokraa loma-asunto Jáveasta

Espanjassa Valencian alueella, Costa Blancan rannikolla, sijaitsee Jávean kiehtova ja monipuolinen kaupunki. Jáveassa pääset nauttimaan muun muassa ihanista rantapäivistä, herkullisesta ruokakulttuurista, sekä mielenkiintoisesta historiasta. Kohde on loistava koko perheen lomaa varten ja täältä löytyy mieleistä tekemistä sekä nähtävää perheen jokaiselle jäsenelle. Parhaiten lomastanne pääsette nauttimaan, kun käytössänne on vuokrattu loma-asunto Jáveasta, sillä se tuo paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta, sekä itsenäisyyttä lomalle. Tutustu heti valikoimaamme ja valitse sinulle ja perheellesi sopivin vuokrakoti jo tänään! 

Vuokraa loma-asunto Jáveasta

Nähtävää ja koettavaa Jáveassa

Loma-asunto Jáveasta tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua alueen moniin kauniisiin rantoihin, jotka vallitsevat alueen noin 20 kilometrin rantaviivaa. Yksi alueen suosituimmista rannoista on Playa del Arenalin hiekkaranta, joka on loistava myös perheen pienimmille, kiitos sen matalan rantaveden. Matkustaminen tänne on mahdollista ja suotuisaa vuoden ympäri, sillä ilmasto pysyy lauhkeana ja lämpimänä jokaisena vuodenaikana. Jos haluat lomallasi nauttia alueen ainutlaatuisesta ja upeasta luonnosta, kannattaa tutustua Jávean kuvankauniisiin lahtiin ja poukamiin. Esimerkiksi seuraavat poukamat ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia:

Cala Blanca o La Caleta – Tämä poukama koostuu kahdesta pienestä lahdesta ja kokonaisuuden maisemaa hallitsevat valkoiset kivet ja kalliot, jotka korostavat meriveden kristallinkirkkautta. Luontokohteen charmia lisäävät pienet luolat, jotka jatkavat valkoisen maiseman linjaa. 

Cala Granadella – Tästä poukamasta löytyy äärimmäisen kirkas merivesi ja loistavat mahdollisuudet erilaisten vesiaktiviteettien, kuten esimerkiksi sukeltamisen ja melomisen harrastamiseen. Poukamalla on ollut Sininen Lippu vuodesta 1989 lähtien, se on nimetty yhdeksi Espanjan kauneimmista poukamista, ja se on ollut osana useissa Hollywood-elokuvissa. 

Cala de la Barraca o Portitxol – Tämän poukaman alueella sijaitsee monia idyllisiä kalastajien taloja, joita kutsutaan nimityksellä ”barracas”. Kalastajien talojen lisäksi täällä pääset ihailemaan uskomattoman kauniita maisemia. Poukaman edustalla sijaitsee Isla del Porticholin saari, joka on täynnä historiaa ja josta on tehty lukuisia arkeologisia löydöksiä Rooman valtakunnan ajoilta. Poukamassa voit esimerkiksi meloa kajakilla, tehdä patikointiretken, tai vain nauttia kohteen kiehtovasta tunnelmasta.  

Vuokraa loma-asunto Jáveasta

Tekemistä ja elämyksiä lomallasi

Jávean poukamiin tutustumisen lisäksi voit vierailla Montgón luonnonpuistossa, kun haluat tutustua kohteen luontoon. Täältä löytyy monia merkittyjä patikointireittejä, jotka esittelevät ainutlaatuista ja upeaa luontoa sekä myöskin eläimistöä. Luontokohteisiin tutustumisen lisäksi erilaiset vesiaktiviteetit ovat erityisen suosittuja Jáveassa. Muun muassa sukeltaminen ja kajakkimelonta ovat aktiviteetteja, joita kannattaa kokeilla loman aikana. 

Vuokraa loma-asunto Jáveasta

Vuokraa loma-asunto Jáveasta NOVASOLin kautta

Loma-asunto Jáveasta tarjoaa myös loistavan tilaisuuden tutustua alueen gastronomiaan ja ruokakulttuuriin. Niihin voit tutustua joko herkuttelemalla joissakin alueen monista loistavista ravintoloista, tai ostamalla tuoreita raaka-aineita ja kokkaamalla niistä itse illallisen loma-asuntosi keittiössä. Loma-asunnon vuokraaminen on helppoa ja kätevää NOVASOLin nettisivuilla, missä pääset myös rajaamaan hakua valitsemiesi hakukriteereiden perusteella. Tutustu siis valikoimaamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja löydä unelmiesi loma-asunto Jáveasta Valencian alueelta seuraavaa lomaasi varten jo tänään!