search

Vuokraa loma-asunto Deniasta

Denian historiallinen rannikkokaupunki sijaitsee Espanjassa Valencian alueella, Costa Blancalla. Kyseessä on hyvin suosittu lomailukohde, jonka väkiluku moninkertaistuu kesäisin ja jota pidetään yhtenä koko Espanjan kulttuurisesti rikkaimpana kaupunkina. Pitkän historiansa aikana aluetta ovat hallinneet muun muassa kreikkalaiset, roomalaiset, islamilaiset, sekä kristinuskoiset. Täällä pääset nauttimaan muun muassa ihanista hiekkarannoista, monipuolisista aktiviteeteista, ainutlaatuisesta luonnosta, kiehtovasta kulttuurista sekä pitkästä ja värikkäästä historiasta. Vuokraa loma-asunto Deniasta NOVASOLin kautta ja koe kaikki se, mitä tällä mielenkiintoisella, monipuolisella ja kiehtovalla alueella on sinulle ja perheellesi tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Deniasta

Nähtävyyksiä ja kokemuksia lomallasi Deniassa

Yksi historiallisen Denian kaupungin tärkeimmistä ja suosituimmista nähtävyyksistä on 1000- ja 1100-luvuilla rakennettu Denian linna, joka sijaitsee kaupungin yläpuolella kalliojyrkänteellä. Sen lisäksi, että linna itsessään on jo upea kokemus ja vaikuttavaa katseltavaa, on kohde myös sen takia kokemisen arvoinen, että täältä aukeavat henkeäsalpaavan upeat maisemat kaupungin ja läheisten alueiden ylle. Lisäksi linnan yhteydestä löytyy mielenkiintoinen arkeologinen museo, missä kannattaa ehdottomasti vierailla linnaan tutustumisen yhteydessä. 

Deniasta löytyy myös muita ehdottomasti vierailun arvoisia museoita. Muun muassa Museu Etnologic tarjoilee unohtumattomia elämyksiä, sillä täällä pääset tutustumaan kaupungin historian ja kulttuurin yksityiskohtiin, kuten esimerkiksi historiallisiin työkaluihin, vaatteisiin ja koruihin. Lisäksi Museo del Jugueten lelumuseo kannattaa katsastaa loman aikana etenkin, jos mukanasi on lapsia. Museo sijaitsee vanhan juna-aseman ensimmäisessä kerroksessa ja täällä pääsette ihailemaan erilaisia leluja aina 1960-luvulta asti. 

Vuokraa loma-asunto Deniasta

Loma gastronomian unelmakohteessa

Denian kaupunki on palkittu UNESCOn ”Creative City of Gastronomy” -palkinnolla, joka vapaasti suomeksi käännettynä tarkoittaa gastronomian luovaa kaupunkia. Tämä kertoo jo paljon siitä, kuinka upea ruokakulttuuri täällä yli 300 ravintolan kaupungissa vallitsee. Täällä pääset herkuttelemaan paikallisilla, kansallisilla, sekä kansainvälisillä annoksilla ja usein raaka-aineista löytyy valencialaisten puutarhojen ja kasvihuoneiden tuotoksia sekä Välimeren mereneläviä. Yhdessä ainekset muodostavat mitä herkullisimpia makuelämyksiä ja annoksia, kuten esimerkiksi:

La gamba roja de Dania, kuuluisia Denian punaisia katkarapuja

Arros a banda, herkullisista merenelävistä valmistettua paellaa

Espencat, grillattuja vihanneksia, kuten paprikaa, tomaattia, munakoisoa ja sipulia

La llandeta, herkullinen, erilaisista merenelävistä valmistettu pataruoka

Vuokraa loma-asunto Deniasta

Aktiviteetteja Deniassa

Monet Denian upeista rannoista ovat saaneet Sinisen Lipun merkinnän, mikä kertoo rantojen tasokkuudesta ja laadukkuudesta. Täältä löydät sekä viihtyisiä hiekkarantoja, joiden luota löytyy monipuolisesti erilaisia palveluita ja mahdollisuuksia vapaa-ajan- ja vesiaktiviteetteihin, että syrjäisiä ja kivikkoisia lahtia, joihin kannattaa suunnata viettääksesi hieman yksityisempää aikaa tai katselemaan kaunista auringonlaskua. Denian 20 kilometrin rantaviiva tarjoaa lukuisten rantojen lisäksi mahdollisuuksia erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kuten esimerkiksi veneretkiin, kalastukseen ja sukeltamiseen. Jos haluat mieluummin harrastaa kuivalla maalla, Deniassa pääset myös muun muassa patikoimaan, maastopyöräilemään, vierailemaan upeilla luontoalueilla, sekä pelaamaan golfia. Loma-asunto Deniasta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua monipuolisesti alueen erilaisiin aktiviteetteihin. 

Vuokraa loma-asunto Deniasta

Vuokraa loma-asunto Deniasta NOVASOLin kautta

Loma-asunnon vuokraaminen on helppoa ja kätevää suoraan netissä nettisivuillamme ja rajaamalla hakua mieleistesi hakukriteereiden, kuten esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella, löydät juuri sinulle sopivimman lomakodin. NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja Valencian alueella, joten jokainen löytää epäilemättä omaan tilanteeseen ja lomatyyppiin sopivan vuokra-asunnon kauttamme. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Deniasta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Tervetuloa kokemaan Denian gastronominen, historiallinen ja kulttuurinen unelmakohde yhdessä perheesi kanssa!