search

Vuokraa loma-asunto Costa Blancasta

Loma-asunto Costa Blancassa on hieno tapaa viettää loma! Vuokraa huvila tai huoneisto Costa Blancasta, jolloin saat varmasti viettää tarpeeksi aikaa rannalla, voit tutkia rauhassa rannikon historiallisia kohteita tai vaan nauttia aidosta espanjalaisesta elämäntavasta.

Kun Pohjois-Euroopassa vielä pakkaudutaan talvivaatteisiin, Costa Blancassa manteli- ja appelsiinipuut kukoistavat jo. Alueen rantoja voi käyttää suurimman osan vuotta ja Costa Blancan suuret, merestä nousevat kalliot, kuten Penon de Ifach, luovat tälle ”valkealle rannikolle” upean profiilin. NOVASOL tarjoaa loma-asunnot Costa Blancan suosikkikohteista kuten Torreviejasta, Orihuelasta ja Jáveasta. Jos haluat kulkea ja tutustua Espanjaan laajemmin, kauttamme löydät myös huvilat ja huoneistot Valenciasta.

Vuokraa loma-asunto Costa Blancasta

Aurinkoa ja juhlaa pitkin Costa Blancaa

Monet haluavat vuokrata huvilan Costa Blancasta sen kauniiden rantojen ja hyvän ilmaston vuoksi , mutta ”valkea rannikko” tarjoaa myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa. Vuokrattu loma-asunto Costa Blancasta tarjoaa tukikohdan seikkailuille mm. Elchen kaupungissa, jonka arabien aikoinaan istuttamassa palmulehdossa on yli 200 000 palmua. Voit myös ihailla Orihuelan kirkollisia monumentteja tai vierailla Alicanten mielenkiintoisessa arkeologisessa museossa.

Costa Blancan asukkailla on paljon erilaisia traditioita ja monen eurooppalaisen ihailema iloinen elämäntapa. Vuoden aikana järjestetään paljon ”fiestoja” ja juhlia hyvän ruoan, perinteisen musiikin, viinin ja ilotulitusten kera. Jos vuokraat loma-asunnon Costa Blancasta pääsiäisenä, kannattaa ehdottomasti seurata palmusunnuntaina Elchen uskonnollisia toimituksia ja monia muita pääsiäisjuhlia, jotka alkavat kaupungin tapulilta.

Vuokraa uniikki ja yksityisomisteinen loma-asunto Costa Blancasta

NOVASOL perustettiin vuonna 1968 ja se on nykyään yksi Euroopan suurimmista loma-asuntojen välittäjistä. Meillä on myös monia hienoja huviloita ja huoneistoja Costa Blancassa, joihin voit tutustua täällä kotisivuillamme. Oman näköisesi talon esimerkiksi uima-altaalla löydät käyttämällä eri hakuehtoja. Voit myös rajata hakuasi niin, että löydät helposti kaikki loma-asunnot Valenciasta yhdellä kertaa.

Kaikki loma-asunnot Costa Blancassa ovat yksityisomisteisia, joten voit viettä lomasi kuin oikea espanjalainen. Jos sinulla on kysymyksiä talonvuokrauksesta Costa Blancalta, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Voit pyytää neuvoa myös muihin matkaan liittyvissä kysymyksissä. Vuokraa loma-asunto Costa Blancasta kauttamme vaikka jo tänään - turvallisesti ja helposti.