search

Vuokraa loma-asunto Calpesta

Calpen houkutteleva kaupunki sijaitsee Benidormin ja Javean välissä Välimeren rannikolla Valencian alueella. Tämä hurmaava kaupunki on tunnettu sen jättimäisestä kalkkikivijyrkänteestä, Penon de Ifachista, joka jakaa kaupungin kauniit hiekkarannat kahtia. Jyrkänne toimii myös jännittävänä ja seikkailullisena luonnonpuistona, missä kannattaa ehdottomasti vierailla, kun vuokraat loma-asunnon Calpesta. Vanha ja hyvin hoidettu kaupunginalue kiipeää kalliojyrkänteen juurelle ja sen kapeat kujat tuovat kaupungille sen ominaista charmia ja tunnelmaa. Talot ja rakennukset on koristeltu tiilillä, kukkaruukuilla sekä kauniilla seinämaalauksilla. Vanhan kaupungin ulkopuolelta löytyy ripotellusti pieniä ulkoilmaravintoloita ja kahviloita, joissa voit nauttia hurmaavasta tunnelmasta maistellen samalla herkullisia espanjalaisia ruokia. Myös Calpen satama on täynnä erilaisia baareja, ravintoloita sekä kauppoja, ja täällä pääset nauttimaan ihanan eläväisestä tunnelmasta sekä upeista merimaisemista. 

Vuokraa loma-asunto Calpesta

Rantaelämää ja kokemuksia Calpessa

Calpesta löytyy kaksi upeaa rantaa, Playa Levante ja Playa Arena – molemmissa kristallinkirkasta merivettä, hienoa pehmeää hiekkaa sekä monipuolisesti erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi wc-tilat, suihkut sekä mahdollisuudet erilaisiin vesiaktiviteetteihin. Lisäksi molemmat rannat ovat leveitä sekä hyvin hoidettuja, ja halutessasi voit vuokrata aurinkotuolin ja -varjon. Pitkin rantaviivaa sijaitsee monia ravintoloita ja baareja, joissa voit herkutella ja juoda virvokkeita auringonoton lomassa. Calpen satamasta voit myös lähteä erilaisille veneretkille sekä risteilyille ja jo aikaisemmin mainittu Penon de Ifach tarjoaa myös monia erilaisia aktiviteetteja, kuten esimerkiksi patikointia sekä maastopyöräilyä. Jos voimat riittävät kipuamaan jyrkänteen huipulle, sinun eteesi avautuvat henkeäsalpaavat maisemat kaupungin sekä meren ylle. Kuljeksiessasi Calpen vanhassa kaupungissa, kannattaa tutustua myös maurilaiseen kaupunginosaan, missä pääset ihailemaan monien historiallisten raunioiden kautta muinaista arkkitehtuuria esimerkiksi maurilaisen linnan muodossa. 

Vuokraa loma-asunto Calpesta

Luontoelämyksiä Calpessa

Kun vuokraat loma-asunnon Valenciasta, pääset nauttimaan alueen lukuisista luontoelämyksistä ja nähtävyyksistä lomasi aikana. Kun valitset kohteeksesi Calpen kaupungin, muun muassa Las Salinas -niminen luonnonpuisto on helposti saavutettavissasi. Kyseinen luonnonpuisto on UNESCOn maailmanperintökohteeksi nimetty laaja eko-systeemi, joka koostuu useista suolasaarista. Rooman valtakunnan aikoina suolasaaret olivat suolantuotannon keskus ja tänä päivänä kohde on tarkoitettu monipuoliseen  vapaa-ajanviettoon. Täällä pääset ihailemaan ainutlaatuista kasvillisuutta sekä eläimistöä ja voit jopa bongata flamingoja! Toinen oiva päiväreissun kohde lomallasi Calpessa on Benidormin upea kaupunki, joka sopii etenkin lapsiperheille, kiitos sen monien erilaisten teemapuistojen. Loma-asunto Calpesta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen monipuolisiin kokemuksiin ja elämyksiin. 

Vuokraa loma-asunto Calpesta

Vuokraa loma-asunto Calpesta NOVASOLin kautta

Loma-asunto Calpesta on loistava valinta silloin, kun haluat nauttia monipuolisesta lomasta kohteessa, jossa on huomattavasti vähemmän turisteja, kuin Espanjan suuremmissa lomakohteissa. Täällä pääset nauttimaan oman mielesi mukaan sopivan sekoituksen rentouttavia rantapäiviä, sekä aktiivista tekemistä. NOVASOLin kautta vuokrattu loma-asunto tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua tähän kiehtovaan kaupunkiin omatoimisesti ja itsenäisesti. Tutustu nettisivuillamme Valencian loma-asuntovalikoimaamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Calpesta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Espanjan auringon alle!