search

Vuokraa loma-asunto Benissasta

Benissa on yksi tunnetun Alicanten maakunnan vanhimmista ja houkuttelevimmista kaupungeista. Kaupungin historiallisesti kiehtova ja hurmaava keskusta esittelee kauniisti keskiajalta saakka säilyneitä yksityiskohtia ja vaikutteita. Kapeat kadut ja kujat sekä 1600- ja 1700-luvulta saakka hyvin säilyneet rakennukset rautaparvekkeineen luovat historiallista tunnelmaa, josta on ihana nauttia kaupungin monissa ravintoloissa ja kahviloissa. Vuokraa loma-asunto Benissasta NOVASOLin kautta ja lähde nauttimaan tästä ainutlaatuisesta kaupungista sekä sen tarjonnasta seuraavalla lomallasi.

Vuokraa loma-asunto Benissasta

Nähtävää ja tekemistä Benissassa

Benissaa ympäröivää aluetta koristavat useat viinitilat sekä upeat maisemat, jotka kätkevät sisälleen monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Tee esimerkiksi reissu Jalontaliin ja poikkea samalla Bodegasissa. Jalontalin kylässä pääset tutustumaan moniin edullisiin ravintoloihin sekä niiden herkullisiin ruoka-annoksiin. Myös kylän kirpputori on vierailun arvoinen. Lisäksi Benissan lomasi aikana pääset nauttimaan pienistä lahdista sekä ihanista hiekkarannoista ja jos matkaat viereiseen Calpen kaupunkiin, pääset kokeilemaan muun muassa sukeltamista, purjelautailua sekä kajakkimelomista. Cala Fustera on hyvä esimerkki alueen ihanista rannoista ja täällä pääset nauttimaan rentouttavasta rantaelämästä hienon hiekan, ympäröivien niittyjen sekä kristallinkirkkaan meriveden siivittämänä. Vuokraa loma-asunto Valenciasta ja lähde seikkailulle upeaan Espanjaan!

Benissan kulttuuri ja keittiö

Kulttuurista kiinnostuneiden lomailijoiden kannattaa ehdottomasti vierailla 1500-luvun Torres-Orduñan palatsissa, joka on tänä päivänä avoinna yleisölle. Kyseinen palatsi on paikallinen kulttuurin keskiö, josta löytyy monia opetuksellisia ja historiallisia kokonaisuuksia, kuten esimerkiksi merkittäviä kirjoja sisältävä kirjasto. Lisäksi kannattaa vierailla Marinan katedraalissa sekä vilkkailla markkinoilla, jotka järjestetään lauantaisin kirkon edustalla. Täältä voi ostaa muun muassa tuoreita raaka-aineita herkullisen illallisen valmistamiseksi oman loma-asuntosi keittiössä. Jos kokkaaminen ei ole sinun juttusi, on myös hyvin suositeltavaa tutustua Benissan moniin ihaniin ravintoloihin, joista moni on erikoistunut paikallisesti pyydystettyjen kalojen valmistamiseen herkullisiksi annoksiksi. 

Vuokraa loma-asunto Benissasta

Vuokraa loma-asunto Benissasta NOVASOLin kautta

Jos suunnittelet lomaa Espanjaan perheesi kanssa, kannattaa suunnaksi ottaa kaunis Valencian seutu, jossa NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja esimerkiksi Benissan kaupungissa. Loma-asunto Benissasta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan lähteä tutustumaan kaikkeen siihen, mitä tällä kiehtovalla kaupungilla on tarjota. Lisäksi loma-asunto tarjoaa yksityisyyttä sekä mahdollisuuden viettää omatoiminen loma, jonka aikana voit itse päättää lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit. Laajasta valikoimastamme löydät kohteita eri koko- ja hintaluokista ja halutessasi voit valita asunnon esimerkiksi omalla uima-altaalla. Unelmien loma-asunto Benissasta löytyy NOVASOLin kautta. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi Espanjan loma-asuntoosi!