search

Vuokraa loma-asunto Alicantesta

Espanjassa Valencian alueen Costa Blancalla sijaitsee yksi koko Espanjan nopeimmin kasvavista kaupungeista, Alicante. Kyseessä on tärkeä satamakaupunki, jonka merkittäviä tulonlähteitä ovat muun muassa turismi sekä viinintuotanto. Täällä pääset ihailemaan mielenkiintoisia nähtävyyksiä, harrastamaan ja kokeilemaan monipuolisesti aktiviteetteja, kokemaan unohtumattomia elämyksiä, sekä herkuttelemaan paikallisilla perinneruuilla sekä erikoisuuksilla. Lisäksi pääset nauttimaan rentouttavista rantapäivistä kaupungin viihtyisillä ja kuvankauniilla rannoilla. Paras tapa tutustua Alicanten kaupunkiin sekä kaikkeen siihen, mitä sillä on sinulle ja perheellesi tarjota, on vuokrata loma-asunto Alicantesta NOVASOLin laajasta valikoimasta ja nauttia sen tuomasta vapaudesta, omatoimisuudesta sekä itsenäisyydestä. 

Vuokraa loma-asunto Alicantesta

Nähtävyyksiä ja vetonauloja Alicantessa

Alicanten alueella on ollut asutusta jo jopa 7000 vuotta sitten kivikaudella. Virallisesti kaupunki perustettiin vuonna 324 eaa., ja pitkän historiansa aikana aluetta on ehtinyt hallita muun muassa roomalaiset ja maurit. Nykypäivänä Alicantessa on nähtävillä monia muinaisia ja vanhoja nähtävyyksiä sekä monumentteja, jotka todistavat kaupungin pitkää ja värikästä historiaa. Esimerkiksi Barrio de Santa Cruz’ssa, eli Alicanten vanhimmassa kaupunginosassa, Neitsyt Marian basilikassa, eli kaupungin vanhimmassa kirkossa, ja Lucentumissa, eli arkeologisessa kohteessa, missä on muinaisen roomalaisen asutuksen rauniot, pääset totisesti tuntemaan historian havinaa. Lisäksi esimerkiksi MARQ -niminen arkeologinen museo tarjoaa mielenkiintoisia historiallisia kokemuksia. 

Lomallasi Alicantessa kannattaa myös ehdottomasti tutustua Mercado Centralin jugendtyyliseen kauppahalliin, El Barrion vanhaan kaupunkiin, jossa yöelämä on aina vilkkaimmillaan, sekä La Explanada de Españan kuuluisaan rantakatuun, jota kehystävät kauniit palmurivistöt. Täällä pääset kokemaan Espanjan värikkään ja monipuolisen kulttuurin täysin siemauksin perheesi kanssa. Tilaisuuden tullen kannattaa myös osallistua Las Hogueras de San Juan -juhlaan, joka on koko Costa Blancan suurin juhannusjuhla ja tällöin kadut täyttyvät iloisten juhlijoiden paraateista ja taivas upeista ilotulituksista. Loma-asunto Alicantesta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen monipuolisiin nähtävyyksiin sekä vetonauloihin itsenäisesti ja omatoimisesti.  

Vuokraa loma-asunto Alicantesta

Aktiviteetteja ja kokemuksia lomallasi Alicantessa

Lomaillessasi Alicantessa pääset nauttimaan alueen viihtyisistä ja kauniista rannoista. Esimerkiksi suosittu La Albuferetan hiekkaranta ja Cala Judiosin rauhallinen lahti tarjoilevat ihania rantaelämyksiä pehmeällä hiekalla ihanan Välimeren rannalla koko perheelle. Myös hieman kaupungin ulkopuolella sijaitseva Playa de San Juanin hiekkaranta on suosittu valinta monien lomailijoiden keskuudessa. Lisäksi Alicantessa on loistavat mahdollisuudet pelata golfia. Täällä kannattaa myös panostaa ihanien ruokaelämyksien kokemiseen ja muun muassa paella sekä erilaiset riisi- ja kalaruuat kuuluvat vahvana osana paikalliseen ruokakulttuuriin. Vuokraa loma-asunto Alicantesta ja koe kaikki alueen mukaansatempaavat aktiviteetit ja kokemukset yhdessä koko perheen kanssa. 

Vuokraa loma-asunto Alicantesta

Vuokraa loma-asunto Alicantesta NOVASOLin kautta

NOVASOLin kautta vuokrattu loma-asunto tarjoaa sinulle ja perheellesi mieleisen majoitusympäristön, joka on aina persoonallinen ja kotoinen. Lisäksi vuokrattu lomakoti tarjoaa usein suuremmat ja monipuolisemmat tilat koko perheelle, kuin esimerkiksi hotellihuone. NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja Valencian alueella ja rajaamalla hakua nettisivuillamme esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon ja sisällön perusteella, löydät juuri sinulle sopivimman kohteen. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Alicantesta helposti ja kätevästi nettisivujemme kautta jo tänään!