Loma-asunnot Santa Cruz de Tenerifessä

Santa Cruz on Teneriffan pääkaupunki sekä provinssi, joka pitää sisällään La Gomeran, La Palman sekä El Hierron. Vuokraa talo Santa Cruzista ja pääset nauttimaan 200 000 asukkaan avoimesta, modernista ja iloisen ilmapiirin kaupunkielämästä. Kaupungin kadut ja pihat ovat täynnä elämää ja viihdykettä ja pääset nauttimaan niin hyvistä palveluista kuin omasta rauhasta, kun vuokraat loma-asunnot Santa Cruzista kauttamme. Puutarhoissa ja kävelykaduilla, joita kutustaan ”ramblaseiksi” voi ihailla uskomattoman määrän upeita taidenäyttelyitä kansainvälisesti tunnustetuilta artisteilta.

 

Loma Teneriffalla

Loma Teneriffan Santa Cruzissa

Vuokrahuvila Santa Cruzista tarjoaa paljon nähtävää ja arkkitehtuurisia mestariteoksia ihailtavaksesi. Kaupungin hinnat ovat melko alhaiset ja shoppailumahdollisuudet loistavat. Uutuuttaan hohkaavassa, futuristisessa musiikkikeskuksessa soittaa maailmankuuluja orkestereita ja vilkas satama toimii yhteyspisteenä kolmen mantereen, Euroopan, Afrikan ja Amerikan välillä. Vuokraa loma-asunto Teneriffalta ja lähde nauttimaan Santa Cruzin kansainvälisestä ilmapiiristä.

Vuokratalo Santa Cruzissa sijaitsee myös lähellä San Andreén esikaupunkialuetta, josta löydät upean hiekkarannan Las Teresitasin , jonka valo on erityisen tunnelmallinen. Loma-asunto Santa Cruzissa on siis loistava yhdistelmä kaupunki- ja rantalomaa, joten sinun ei tarvitse valita näiden kahden välillä.

NOVASOLilta löydät laadultaan taatut loma-asunnot Teneriffalta. Jokainen lomahuoneisto Santa Cruzissa sekä loma-asunnot Kanariansaarilla on erikseen valikoitu ja tarkistettu, joten unelmiesi loma-asunto Teneriffalla on juuri sellainen kuin sen pitääkin olla. Kaikki vuokrahuvilat Santa Cruzista löydät täältä kotisivuiltamme ja voit etsiä tarpeisiisi sopivat lomahuoneistot Teneriffalta hakuehtoja muokkaamalla. Tervetuloa aurinkoisille Kanariansaarille ja ihanalle, autenttiselle lomalle Teneriffalle!