Loma-asunnot Puerto de la Cruzissa

Puerto de la Cruz sijaitsee saaren pohjoisosassa. Löydät NOVASOLilta loma-asunnot Teneriffan tärkeästä turistikeskuksesta täältä kotisivuiltamme. Se on kansainvälinen kaupunki, joka on kaunis, hyvin hoidettu ja ihastuttaa varmasti lomailijan. Molemmilla puolilla Puerto de la Cruzia on kaksi suurempaa ranta-aluetta, mutta sen lisäksi loma-asunnot Puerto de la Cruzissa tarjoavat upean miljöön Lago Martíanezin valtavan altaan lähellä. Se on täynnä merivettä ja se on taiteilijoiden sekä arkkitehti César Manriquen suunnittelemat, joten puitteet lomailuun ovat upeat.

Vuokraa huvila Puerto de la Cruzista ja pääset nauttimaan niin kaupungin modernista miljööstä kuin perinteisistä kalastajakylistäkin. Taoro-Park on puolestaan pitkä vehreä alue, joka ulottuu kaupungin yli. Löydät kaupungista myös Casinon ja kasvitieteellisne puutarhan, jossa pääset tutustumaan kasveihin viideltä eri mantereelta.

Vuokratalot Puerto de la Cruzissa tarjoavat niin rauhallisia tyyssijoja, joissa voit nauttia elämästä omassa tahdissasi kuin myös huvittelua ja viihdettä. NOVASOL tarjoaa loma-asunnot Puerto de la Cruzin läheltä laatutakuulla. Etsi sopiva vuokrahuvila tai lomahuoneisto Puerto de la Cruzilta ja lähde nauttimaan lomalle Teneriffana auringon alle. Kaikki loma-asunnot Teneriffalla on erikseen valikoitu ja tarkistetaan säännöllisesti, joten voit vuokrata kauttamme huvilat Puerto de la Cruzilta ja muualta saarelta turvallisin mielin. Tervetuloa vuokraamaan loma-asunto Kanariansaarilta ja nauttimaan ihanasta lomasta Puerto de la Cruzissa.