Loma-asunnot La Lagunassa

La Laguna sijaitsee kauniissa Aguerren laaksossa ja se on Teneriffan tärkein kaupunki pääkaupunki Santa Cruzin jälkeen. Vuokraa talo La Lagunasta ja pääset nauttimaan entisen pääkaupungin kulttuuritarjonnasta. Kaupunkia pidetään nimittäin yhä saaren uskonnollisena ja kulttuuripääkaupunkina. La Laguna on rakennettu uskomattomalla tarkkuudella. Koko kaupunkia peittää upeat rakennukset, palatsit ja herraskartanot 1700 ja 1800 –luvuilta. La Lagunan alueeseen kuuluvat myös Tejina, Valle Guerra, Bajamar ja Punta del Hidalgo Teneriffan luoteisosissa. Vuokraa loma-asunto teneriffalta ja lähde tutustumaan saaren turismin alkulähteille La Lagunan alueelle.

Loma La Lagunassa

 

Loma-asunnot Teneriffalla

Vuokrahuvila La Lagunassa merkitsee myös monenlaista tekemistä. Guamaran golfkenttä tarjoaa upeat puitteet kolopallon ystäville. Myös upean vehreä La Esperanza (El Rosario) kuuluu La Lagunaan. Matkalla Las Cañadasiin löydät myös kivoja ravintoloita. Loma-asunnot Teneriffan pohjoisosista ja La Lagunasta vievät parhaimmillaan kulttuuriseikkailuille, mutta eteläosassa saarta pääset varmemmin nauttimaan aurinkoisista päivistä.

Löydät kaikki vuokratalot Teneriffalta ja loma-asunnot Kanariansaarilta ylipäätään täältä kotisivuiltamme. Hakuehtoja muokkaamalla löydät varmasti toiveidesi loma-asunnot La Lagunasta. Tervetuloa vuokraamaan loma-asunnot Kanariansaarilta ja muualta Espanjasta NOVASOLin kautta laatutakuulla!