search

Vuokraa loma-asunto Teneriffalta

Loma-asunto Teneriffalla on monen unelma ja me NOVASOLilla voimme ylpeänä tarjota sinulle upeat vuokrattavat asunnot Kanariansaarilta kaikissa hinta- ja kokoluokissa. Vuokraa loma-asuntoTeneriffalta ja pääset nauttimaan monipuolisesta lomasta Kanariansaarilla.

Teneriffa on saari, joka on täynnä vastakohtaisuuksia. Loma-asunnot Teneriffalla ovat toisaalta vehreiden metsien ja korkeiden vuorten ja tulivuorten ympäröimiä, mutta Teneriffa tunnetaan myös hienoista rannoistaan, laajoista banaani- ja hedelmäplantaaseistaan sekä kauniista pinjametsistään. Kaupungeista löydät myös mielenkiintoisia museoita, kahviloita, ravintoloita ja kaikki palvelut, mitä lomallasi tarvitset.

Vuokraa loma-asunto Teneriffalta

Loma-asunto Teneriffalta on loistava tapa viettää loma Kanarialla

Herää ihanaan aurinkoiseen aamuun Teneriffalla ja syö juuri sellainen aamiainen kuin itsestä tuntuu omalla terassilla. Voit samalla suunnitella päivän kulkua ja miettiä mielenkiintoisia vierailukohteita ilman aikataulupaineita. Vuokraa talo Espanjasta, johon Teneriffakin kuuluu ja nauti rennosta kulttuurista ja letkeästä tunnelmasta kuten paikalliset itse, sillä jokainen NOVASOLin loma-asunto Kanarialla ja muualla Euroopassa on yksityisen omistama, joten niissä on aina paikallinen leimansa. Teneriffalla on upeita rantoja, joista pääset varmasti nauttimaan tarpeeksi. Suosituimmat (ja turistien täyttämät) rannat ovat Playa de los Américanas ja los Christianos, joilla voit nauttia hienosta hiekkarannasta ja turkoosin meren aalloista. Toisenlainen vaihtoehto on hiekkaranta Playa del Socorro, joka sopii myös surffaukseen. Vuokraa asunto Teneriffalta ja voit valita juuri sellaisen rannan, jossa itse viihdyt parhaiten.

Teneriffa tunnetaan laajasti tulivuori Teidestä, joka on myös Espanjan suurin vuori (3718m korkea). Vuokraa talo Teneriffalta ja vieraile Teiden kansallispuistossa, jossa voit joko vaeltaa hienoissa kuumaisemissa tai nousta ylös kaapelihissillä. Vuokraa loma-asunto Teneriffalta ja lähde myös tutustumaan hienoihin kalliomuodostelmiin Acantilados de los Gigantesiin tai luonnonsuojelualue Corona Forestaan.

Kun rannat ja kaunis luonto on koettu, sukella Teneriffan kaupunkien vilinään. Kaikki loma-asunnot Teneriffalla ovat melko lyhyen matkan päässä pääkaupunki Santa Cruzista, jossa voit vierailla esim. luonnonhistoriallisessa museossa, taidemuseossa tai sotilasmuseossa. La Lagunan avaruus- ja tiedemuseo on myös mielenkiintoinen kohde. Vuokrahuvilat Teneriffan pohjoisosassa ovat myös lähellä viinimuseota.

Loma Teneriffalla

Loma-asunto Teneriffalla - varaa suoraan netissä

NOVASOLilta löydät loma-asunnot Espanjasta sekä muualta Euroopasta. Meiltä löydät sopivat huoneistot ja huvilat Teneriffalta ja voimme taata kohteidemme laadun, sillä jokainen NOVASOLin loma-asunto Teneriffalla ja kaikki vuokrattavat asunnot Euroopassa ovat erikseen valikoituja ja tarkistettuja. Tervetuloa etsimään unelmiesi huvilat ja huoneistot ihanalta Teneriffalta!