search

Vuokraa loma-asunto Torre-Pachecosta

Torre-Pachecon kunnalla on paljon tarjota vierailijoilleen; olitpa sitten kiinnostunut luontokohteista tai kulttuurisista nähtävyyksistä, täältä löydät epäilemättä mielekästä tekemistä ja nähtävää. Koe esimerkiksi Cabezo Gordon upea luonto ja historian havinaa Castillo de Ros’n linnassa. Tutki NOVASOLin Murcian loma-asuntojen valikoimaa ja löydä unelmiesi loma-asunto Torre-Pachecosta.

Vuokraa loma-asunto Torre-Pachecosta

Kokemuksia lähellä loma-asuntoasi Torre-Pachecossa

Loma Torre-Pachecossa tulee olemaan kaikkea muuta paitsi tylsä. Sen lisäksi, että voit käppäillä pitkin kaupunkia ihastellen vanhoja taloja ja koteja, jotka kuuluivat alueen ensimmäisenä asuttaneille maanviljelijöille, pääset myös kokemaan alueen ainutlaatuisen luonnon ihanalla espanjalaisella maaseudulla. Lisäksi kaupungista löytyy IFEPA -messukeskus, jossa järjestetään lukuisia messuja ja tapahtumia, joissa voit vierailla lomasi aikana. Kaupungin välittömästä läheisyydestä löytyy myös viihtyisä ranta, jossa voit viettää rentouttavia rantapäiviä nauttien miellyttävästä ilmastosta. 

Vieraile Cabezo Gordon suojellulla luontoalueella, joka nousee paikoittain jopa kolmesataa metriä maanpinnasta. Täällä voit tutkia alueen monia luolia, kiivetä jyrkänteitä ja patikoida ihaillen kirkasta taivasta ja upeita maisemia. Yöaikaan voit ihailla upeaa yötaivasta, joka täytyy tuhansista kirkkaista tähdistä. Opastetuilla kierroksilla voit oppia neandertalilaisista, sillä Cabezo Gordo on myös tärkeä arkeologinen kohde. 

Lomalla Torre-Pachecossa on ehdotonta tutustua alueen moniin tuulimyllyihin. Myllyt rakennettiin 1500-luvulla moniin eri tarkoituksiin, kuten esimerkiksi öljyn tuottamiseen, pohjaveden uuttamiseen sekä jauhon tehtailuun. Tuulimyllyjä on aikoinaan entisöity ja osa niistä on hyvin säilynyt tähänkin päivään saakka. El Pasico, La Hortichuela, Tio Paco, Facorro ja El Jimenado ovat myllyjä, jotka ovat nykyään avoinna yleisölle ja turisteille. Tuulimyllyt ovat osa espanjalaista kulttuuriperintöä, vaikka jotkut niistä ovatkin jo raunioina. Loma-asunto Torre-Pachecosta mahdollistaa alueen nähtävyyksien ja elämyksien kokemisen.

Vuokraa loma-asunto Torre-Pachecosta

Nähtävyyksiä Torre-Pachecossa

Tämä Murcian alueen kaupunki tarjoaa sinulle paljon muutakin, kuin ”vain” ainutlaatuista luontoa ja upeita maisemia. Eräät kaupungin tärkeimmistä tunnelmanluojista ovat historialliset talot, jotka kuuluivat perheille, jotka aikoinaan alkoivat hyödyntää alueen maatalousmahdollisuuksia. Näitä taloja ovat esimerkiksi Casa Fontes, Pedreño, Valderas sekä Castillo de Ros Balsicasin pienessä kylässä. Torre-Pachecossa pääset kokemaan monia muitakin kulttuurisia elämyksiä ja voit muun muassa vierailla Nuestra Señora del Pasicon kauniissa kirkossa. Kaupungista löydät myös Calle Mayorin aukion, josta löytyy loistavat shoppailumahdollisuudet. Vuokraa loma-asunto Torre-Pachecosta ja lähde tutustumaan kaupungin moniin kiehtoviin nähtävyyksiin.

Vuokraa loma-asunto Torre-Pachecosta

Vuokraa loma-asunto Torre-Pachecosta NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa loistavan valikoiman loma-asuntoja Murcian alueelta ja laaja valikoimamme sisältää asuntoja jokaiseen mieleen. Etsitpä sitten kohdetta omalla parvekkeella, uima-altaalla tai puutarhalla, meiltä löydät etsimäsi. Loma-asunnon sisällön lisäksi voit itse valita sinulle parhaimman hintaisen, kokoisen sekä sijainnillisen asunnon. Yksityinen loma-asunto tarjoaa sinulle ja perheellesi omatoimisen sekä itsenäisen tavan viettää täydellinen lomamatka Espanjan auringon alla. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Espanjaan!