search

Vuokraa loma-asunto Costa Calidasta

Haluaisitko vuokrata huvilan Costa Calidasta? NOVASOLin loma-asunnot Costa Calidassa tarjoavat taatusti aurinkoa, suolaisia uinteja ja historian havinaa rannikon upeiden, antiikkisten jäänteiden kera.

Ihana Costa Calidan rannikko sijaitsee lounaisessa Espanjassa Murcian alueella. Rannikko tunnetaan upeista hiekkarannoistaan, Cartagenan kaupungista sekä kapeasta La Manga del Mar Menorin maakaistaleesta, joka erottaa Välimeren Mar Menorin laguunista. Kauttamme löydät huvilat ja huoneistot Costa Calidasta, lähellä Cartagenaa, Mazarrónia ja Águilasia.

Vuokraa loma-asunto Costa Calidasta

Aurinkoa, uintia ja kulttuuria lomallesi

Vuokrattu loma-asunto Costa Calidasta on hyvä tukikohta päiväreissuja varten. Costa Calidalla on runsaasti historiallisesti arvokkaita kaupunkeja. Esimerkiksi Cartagena oli tärkeä satamakaupunki jo Rooman aikoina ja sieltä löytyykin mm. kylpylöiden ja paltsien raunioita.Voit myös vierailla roomalaisessa teatterimuseossa tai mennä kierrokselle Cartagenan arkeologiseen museoon, joka on keskittynyt merenkäyntiin.

Loma-asunto Costa Calidasta tarjoaa sinulle unelmaolosuhteet auringonpalvontaan ja uimiseen, sillä upeat rannat esimerkiksi Águilasissa ovat vertaansa vailla. Lapsien kanssa kannattaa suunnata Bolnuevoon ja sukelluksesta kiinnostuneet löytävät paikkansa Puerto de Mazarrónista.

Varaa unelmiesi loma-asunto Costa Calidasta

NOVASOL tarjoaa hienoja huoneistoja ja huviloita Costa Calidassa sekä muualla Manner-Espanjassa. NOVASOL on perustettu vuonna 1968 ja vuosien varrella olemme saaneet yhä laajemman kattauksen, joka sisältää myös loma-asunnot Murciassa ja sen ympäristöstä. Kaikki kohteemme ovat yksityisomisteisia, joten vuokratalomme voivat tarjoata sinulle yksilöllisen ja uniikin kokemuksen Espanjasta.

NOVASOLin loma-asunnot Costa Calidassa ovat kaiken kokoisia ja hintaisia. Monet Costa Calidan loma-asunnot ovat lemmikkiystävällisiä ja niissä on myös usein oma uima-allas ja merinäköala. Jos haluat laajemman valikoiman, kannattaa lisätä hakuehtoihin myös loma-asunnot Valenciassa. Yksinkertaisin tapa varata itselle sopiva vuokra-asunto on tehdä se täällä kotisivuillamme, mutta voit myös soittaa asiakaspalveluumme. Työntekijämme auttavat sinua mielellään myös muiden käytännönasioiden kanssa, kun vuokraat huoneiston tai huvilan Costa Calidasta NOVASOLin kautta. Tervetuloa!