search

Vuokraa loma-asunto Cartagenasta

Jos haluat lomaltasi muutakin, kun vain rantaelämää, vuokraa loma-asunto Murcian alueelta NOVASOLin kautta. Jos valitset kohteeksi Murcian alueen Cartagenan kaupungin, pääset vierailemaan mielenkiintoisissa museoissa, ihailemaan henkeäsalpaavaa arkkitehtuuria sekä nauttimaan alueen kulinaarisista herkuista. Cartagenan satamakaupunki sijaitsee Costa Calidalla, muutaman kilometrin päässä Murcian kaupungista. Kaupungin juuret juontavat aina Rooman valtakauden aikoihin saakka, jonka jälkeen se oli maurien hallinnassa 1200-luvulle saakka, jolloin Kuningas Ferdinand III valloitti kaupungin. Loma-asunto Cartagenasta mahdollistaa tutustumisen kaupungin mielenkiintoiseen ja rikkaaseen historiaan.

Vuokraa loma-asunto Cartagenasta

Nähtävyydet ja kokemukset lähellä loma-asuntoasi Cartagenassa

Loma-asunto Cartagenasta tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden vierailla kaupungin monissa mielenkiintoisissa museoissa. Tutustu esimerkiksi ARQUA -museoon, joka keskittyy arkeologiaan ja mereen, kiehtovaan Roomalaisen Teatterin museoon, tai ”Refuge” -museoon, jossa pääset tutustumaan sisällissotaan ja osallistumaan opastetulle kierrokselle turvapaikkaan, joka aikoinaan rakennettiin ilmahyökkäyksiltä suojautumista varten. 

Lomallasi Cartagenassa sinun kannattaa myös käyttää tilaisuus hyväksi ja vierailla vaikuttavassa vanhassa katedraalissa, historiallisten roomalaisten kylpyjen luona sekä Castillo de la Concepcionin keskiaikaisessa kirkossa. Jos modernimpi arkkitehtuuri on enemmän sinun makuusi, käppäile pitkin Calle Mayorin katua ja ihaile sen varrella sijaitsevia kauniita rakennuksia. Pysähtyessäsi yhteen alueen ihanista kahviloista, kannattaa tilata perinteinen cartagenalainen kahvijuomaerikoisuus, ”asiatico”. Vuokraa loma-asunto Cartagenasta NOVASOLin kautta ja nauti kaupungin monista nähtävyyksistä sekä kokemuksista.

Vuokraa loma-asunto Cartagenasta

Cartagenan tärkeimmät tapahtumat

Cartagenassa järjestetään monia hauskoja ja mielenkiintoisia tapahtumia, joihin sinäkin voit osallistua, kun vuokraat loma-asunnon täältä. Esimerkiksi pääsiäisviikko on todellista juhlan aikaa Cartagenassa ja kyseisen viikon ajaksi koko kaupunki koristellaan näyttävin koristein ja tunnelma on käsinkosketeltavissa. Toinen hyvä vaihtoehto on ajoittaa Cartagenan lomamatka syyskuun ajalle, jolloin kaupungissa juhlitaan karthagolaisten ja roomalaisten festivaalia. Tämän juhlan aikana muistellaan toisen puunilaissodan tapahtumia ja tällöin Cartagenaan saapuu juhlakansaa ympäri Espanjaa. Myös heinäkuussa juhlittava ”La Mar de Musicas” -festivaali on kokemisen arvoinen juhla. Kun vuokraat loma-asunnon Cartagenasta, on suositeltavaa sijoittaa matkan ajankohta jonkin kuuluisan juhlan ajalle, jotta pääset tutustumaan paikalliseen kulttuuriin, historiaan ja ihmisiin todella ainutlaatuisella tavalla.

Vuokraa loma-asunto Cartagenasta

Vuokraa loma-asunto Cartagenasta NOVASOLin kautta

Jos etsit loma-asuntoa Murcian alueelta, kannattaa kääntyä NOVASOLin puoleen. Meillä on yli 50 vuoden kokemus loma-asuntojen vuokraamisesta ja kaikki valikoimamme asunnot ovat laatutarkastettuja, joten voit vakuuttua vuokraamisen toimivuudesta. Sillä valikoimamme loma-asunnot ovat yksityisomisteisia, majoitut persoonallisessa ja kotoisassa ympäristössä, joka tarjoaa lomallesi yksityisyyttä ja omatoimisuutta. NOVASOLilta löytyy loma-asuntoja jokaiseen lähtöön hulppeista luksusasunnoista aina hillitympiin ja perinteisempiin koteihin. Tutki valikoimaamme nettisivuillamme ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme jos jokin mietityttää, autamme mielellämme!