search

Vuokraa loma-asunto Alhama de Murciasta

Jos etsit täydellistä lomakohdetta Espanjan ja Murcian alueelta, kannattaa katse suunnata kohti Alhama de Murcian ihanaa kuntaa ja sen loma-asuntoja. Täällä voit muun muassa nauttia aidosta espanjalaisesta kulttuurista, oppia alueen historiasta, maistella kulinaarisia herkkuja sekä ihailla kuvankauniita maisemia. Loma-asunto Alhama de Murciasta tarjoaa täydellisen perustan lähteä tutustumaan kaikkeen siihen, mitä tällä kiehtovalla kaupungilla on sinulle ja matkaseurueellesi tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Alhama de Murciasta

Aktiviteetteja ja tekemistä lähellä loma-asuntoasi 

Kun vuokraat loma-asunnon Murcian alueelta NOVASOLin kautta, pääset viettämään ihania lomapäiviä Alhama de Murciassa ja sen uskomattoman upeassa ympäristössä. Täällä sinulla on loistavat mahdollisuudet viettää aktiivinen loma. Lähde tutustumaan Sierra Espuñan luonnonpuistoon, joka on suosittu kohde esimerkiksi patikoijien keskuudessa. Täältä löydät monia merkittyjä reittejä, jotka vaihtelevat pituutensa ja vaativuutensa puolesta, joten voit itse valita, millaista reittiä haluat lähteä suorittamaan. Reiteistä helpoimmat sopivat myös lapsille, joten voitte lähteä patikkaretkelle koko perheen voimin. 

Jos pidät golfista, voit lähteä suorittamaan 18 kolon golfrataa, jonka on suunnitellut itse ammattigolfaaja Jack Nicklaus. Pitkin rataa löytyy monia leikkikenttiä perheen pienimmille, jotta lapsesi voivat pitää hauskaa turvallisessa ympäristössä samalla, kun sinä saat rentoutua golfin parissa. Jos muutkin urheilulajit kiinnostavat, Alhama de Murciassa voit lisäksi harrastaa muun muassa tennistä, squashia sekä jalkapalloa. Seikkailunhaluiset lomailijat voivat kokeilla esimerkiksi laskuvarjohyppyä, joka on epäilemättä ikimuistoinen kokemus. Loma-asunto Alhama de Murciasta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan lähteä tutustumaan alueen moniin mielenkiintoisiin aktiviteetteihin.

Vuokraa loma-asunto Alhama de Murciasta

Koe kulttuuri ja historia Alhama de Murciassa

Alhama de Murcialla on rikas kulttuurinen sekä historiallinen perintö ja täältä löytyykin monia historiallisia monumentteja vielä tänäkin päivänä. Tutustu esimerkiksi 1000- ja 1100-lukujen välissä rakennettuun arabialaiseen linnaan sekä roomalaisiin kylpyihin, jotka löydettiin aikoinaan linnan läheltä rakennuksen entisöinnin yhteydessä. Kylvyt ovat yli 2000 vuotta vanhoja ja Los Bañoksen arkeologisessa museossa pääset oppimaan lisää roomalaisista kylvyistä, joita oli kahdenlaisia; lämpö-lääketieteellisiä kylpyjä sekä huvikylpyjä. Loma-asunto Alhama de Murciasta mahdollistaa paremman tutustumisen alueen historiaan ja kulttuuriin. Kulttuuristen ja historiallisten nähtävyyksien lisäksi pääset rentoutumaan rannalle, kun Mazarron ranta sijaitsee vain noin 25 minuutin ajomatkan päässä kaupungista.

Vuokraa loma-asunto Alhama de Murciasta

Nauti espanjalaisesta ruokakulttuurista Alhama de Murciassa

Lomallasi Alhama de Murciassa pääset maistelemaan paikallisia perinneherkkuja ihanissa ja viihtyisissä kahviloissa sekä ravintoloissa, tai jos mielesi tekee ottaa ohjat omiin käsiin, voit itse kokkailla ja herkutella loma-asuntosi keittiössä. Alhama de Murcian perinneruoat koostuvat usein pitkälti paikallisen maatalouden tuotteista, kuten esimerkiksi hedelmistä, vihanneksista sekä sianlihasta. Lisäksi täällä käytetään paljon Välimerestä saatavia mereneläviä ruoka-annoksissa. Täällä kannattaa kokeilla niin sanottuja ”mummon annoksia” (de la abuela), jotka käsittävät erilaisia pataruokia. Jos mielesi tekee maistella paikallisia makeita herkkuja, kokeile muun muassa perinteisiä espanjalaisia ”mantecados” -keksejä,  paikallista marsipaania tai mehukasta omenapiirakkaa.

Vuokraa loma-asunto Alhama de Murciasta

Vuokraa loma-asunto Alhama de Murciasta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja Murcian alueella ja Alhama de Murcia on yksi ehdottomasti täydellisistä lomakohteista kyseisellä alueella. Täällä voit viettää hurmaavan loma kahdestaan puolisosi kanssa, aktiivisen loman kaveriporukalla tai rentouttavan loman koko perheen voimin. NOVASOLin laajan loma-asuntovalikoiman ansiosta voit valita juuri tiettyyn tilanteeseen sopivimman kohteen ja rajaamalla hakua nettisivuillamme esimerkiksi budjetin, talon koon ja sijainnin perusteella, löydät jokaiseen tilanteeseen täydellisen loma-asunnon. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja matkaseurueesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Espanjan auringon alle!