search

Vuokraa loma-asunto Murciasta

Haaveiletko lomasta Espanjan rannikolla auringosta ja herkullisesta ruoasta nauttien? Vuokraa loma-asunto Murciasta Costa Cálidalta! Costa Cálida tarkoittaa vapaasti suomennettuna "lämmintä rannikkoa", mikä onkin erittäin osuva nimitys upealle Murcian seudulle, jota pidetään Espanjan lämpimimpänä alueena. Murcia on erinomainen lomakohde niin yksin, kaksin kuin koko perheen ja lemmikkieläimen, tai ystäväporukan kanssa matkustaville. Vuokrattu loma-asunto Murciasta antaa sinulle vapauden nauttia lomastasi juuri niin kuin haluat, omien aikataulujesi mukaan. 

Vuokraa loma-asunto Murciasta

Loma-asunto Murciasta sopii golffareille

Murcian seutu on erityisesti golfista kiinnostuneiden suosisossa, sillä alueelta löytyy peräti 21 golfkenttää. Leudon ilmaston ansiosta Murciassa voi suunnata viheriöille myös talvisin, mikä tekee Murciasta upean lomakohteen vuoden ympäri. NOVASOL tarjoaa laadukkaat loma-asunnot myös Murcian kuuden eri golfkeskuksen yhteydessä, jolloin golfin ja lomailun yhdistäminen on entistä helpompaa. Vuokraa loma-asunto Espanjasta ja suuntaa golflomalle upealle Murcian seudulle, missä aurinko paistaa ja sää suosii!

Murcia – Upea lomakohde

Loma-asunto Murciasta tarjoaa sinulle rentouttavan loman Espanjan upean kuvauksellisten maisemien keskellä. Nautiskele aurinkosta paratiisimaisen kauniilla rannoilla, kiertele mielenkiintoisissa kaupungeissa tai rentoudu loma-asuntosi uima-altaan reunalla. Vuokrattava huvila tai huoneisto antaa sinulle myös mahdollisuuden nukkua aamuisin pitkään, nauttia aamupalaa silloin kuin haluat oman verannan tai terassin rauhassa ja tutkia upeaa Murcian seutua oman aikataulusi mukaisesti.

Loma Murciassa

Nähtävyyksiä Murciassa

Auringon, rantaelämän ja meren lisäksi Murcian seutu tarjoaa myös kulttuurikohteita ja jännittäviä aktiviteettimahdollisuuksia. Kiinnostaisiko sinua esimerkiksi kylpyläkierros, joka kattaa Murcian pohjoispuolella sijaitsevat Leanan, Fortunan ja Archenan kylpylät? Kyseiset kylpylät olivat käytössä jo roomalaisten valtakaudella ja niiden lämpimät luonnollisia mineraaleja sisältävät lähteet ovat ihmisten suosiossa yhä tänäkin päivänä. Murcian seudun suosittuja kaupunkikohteita ovat esimerkiksi sen samanniminen pääkaupunki Murcia sekä Alicante ja Cartagena. Murcian seudulla on mahdollista harrastaa myös monipuolisia aktiviteetteja, kuten pyörä- ja vaellusretkiä, golffaamista sekä surfaamista. Loma Murciassa ei takuulla ole tylsä! 

Loma Murciassa

Varaa loma-asunto Murciasta turvallisesti suoraan netistä

Murcia ja Costa Cálidan alue ovat erittäin ylpeitä yli 250 kilometriä pitkästä rantaviivastaan, sekä kauniista Mar Menorin laguunista. Suolainen Mar Menor on lähes 170 neliökilometrin suuruinen, mikä tekee siitä Espanjan suurimman laguunin. Mar Menor on vesiurheiluintoilijoiden paratiisi, sillä laguunin syvyyskeskiarvo on vain kaksi metriä. Mar Menorin mutaa hyödynnetään hyvinvointitarkoituksissa. Vuokraa loma-asunto Murciasta suoraan kotisivuiltamme ja tutustu lomallasi kauniiseen Costa Cálidan alueeseen sekä koe samalla upea Mar Menor!