search

Vuokraa loma-asunto Menorcalta

Menorca on huomattavasti sisarsaartaan Mallorcaa pienempi lomasaari, mikä takaa rauhallisemman ympäristön lomakokemuksen. Nyt sinulla on mahdollisuus vuokrata huvila tai huoneisto Espanjasta ja nauttia lomasta tällä taianomaisella saarella, jonka aurinkoiset rannat, hurmaava ympäristö ja henkeäsalpaavat maisemat luovat upean miljöön lomallesi.

Turkoosia merta ja kiitettävä annos aurinkoa

Menorcan rannikko on kaiken kaikkiaan yli 200 kilometriä pitkä ja sen kauniin valkoiset hiekkarannat ovat täydellinen paikka viettää rento päivä auringosta nauttien. Menorca on erinomainen lomakohde myös kaikille vaeltamisesta nauttiville, romanttiselle lomalle suuntaavalle pariskunnalle sekä perhelomasta haaveileville. Vuokraa loma-asunto Menorcalta NOVASOLin kautta ja anna ihastuttavan saarikohteen hurmata sinut!

Vuokraa loma-asunto Menorcalta

Aktiivinen loma Menorcalla

Menorcan maaperä on melko tasaista ja saarta on mukava tutkia vaeltaen sekä pyöräillen. Lähde seuraamaan saaren rannikkoa, nauti kauniista kasvillisuudesta ja värikkäistä linnuista ja tutki vaikuttavannäköisiä luolastoja. Loma-asunto Menorcalla ja saaren yhteensä yli 3000 kilometriä pitkät vaellusreitit ovat erinomainen tapa tutkia ja tutustua saareen. 

Menorca soveltuu erinomaisesti vesiurheilun harrastamiseen. Saarella voit niin sukeltaa, kalastaa, meloa ja suppailla. Menorca soveltuu siis erinomaisesti niin aktiiviseen lomailuun kuin rentoon auringonpalvontaankin.

Käyntikohteita ja elämyksiä

Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Menorcalta, et voi olla huomaamatta ympäri saarta löytyviä talaioiteja, pronssikaudelta peräisin olevia kivisiä hautarakennelmia. Tärkeimpiä talaioit-paikkoja ovat Talat´de Dalt, Trépuco, Torretrencada sekä Torralba d’en Salort. Menorca on yksi Euroopan merkittävimmistä talaioitien esiintymismaista, sillä saarelta löytyy niitä yli 100. Vuokraa loma-asunto Espanjasta ja tutustu Kanariansaarten historiaan Menorcalla!

Menorcan kauniit maisemat ja ainutlaatuisten kasviston ja eläimistön kirjo ovat vaikuttava näky. Vuokraa loma-asunto Menorcalta ja voit nautiskella kauniista maisemista vaikka omalta terassilta käsin. Menorcan ilmasto on myös muita Kanariansaaria leudompi ja saarella kasvaa runsaasti erilaisia puulajeja, kuten oliivipuita ja mäntyjä. Myös rosmariinia esiintyy saarella. Saarella asustaa myös monipuolinen eläimistö ja lomallasi voit nähdä esimerkiksi korppikotkia, jäniksiä sekä kilpikonnia.

Vuokraa loma-asunto Menorcalta

Kulttuuri- ja kulinaarielämyksiä

Myös Menorcan keittiö on yllätyksellinen runsaalla tarjonnallaan, johon sisältyy muun muassa tuoreita mereneläviä, herkullisia paikallisjuustoja, eri seutujen makkaroita sekä vihanneksia. Aito menorcalainen ruoka on yksinkertaista ja siihen vaikuttavat vahvasti eri vuodenajan ja sesongit. Jokaisen aterian perusta on hyvin välimerellinen ja siihen kuuluu leipää, viiniä ja oliiviöljyä. Kalliista tuontihinnoista johtuen hedelmät ja kasvikset kasvatetaan itse Menorcalla. Osta tuoreita hedelmiä, kuten mansikoita, persikoita ja appelsiineja paikallisilta kauppiailta ja nauti herkullisista makuelämyksistä!

Pitkän ja nähtävyyksien katselusta koostuneen päivän päätteeksi voit nauttia saaren nimikkoruoasta, hummeripadasta!  Muista maista myös paikallista majoneesia, sillä kyseinen kastikeherkku on alunperin kehitetty Menorcan saarella. Tutustu myös paikallisiin ja heidän tapoihinsa ja nauti samalla eloisan saaren tunnelmasta. Mielenkiintoisia kulttuurikohteita saarella ovat muun muassa Menorca-museo ja goottilainen katedraali ja siihen liittyvä museo. Loma-asunto Menorcalla on edullinen ja vaivaton tapa nauttia saaren tunnelma ja Kanariansaarten lempeästä ilmastosta.

Loma Menorcalla

Varaa loma-asunto Menorcalta ja nauti upeasta rantaparatiisista

Menorcan rantoja verrataan usein Karibian rantoihin – eikä syyttä. Valkoiset hiekkarannat, turkoosit vedet ja kauniit maisemat kuvaavat parhaiten alueen upeita ranta-alueita. Kaunis Cala Macarelleta on yksi saaren suosituimmista rannoista, joten paikalle kannattaa yleensä saapua hyvissä ajoin. Cala Turqueta, Cala des Salines, Platgas Son Saura ja Cala Pregonda ovat vain muutamia nimeltä mainittuja Menorcan rantoja, joten saari on varsinainen paratiisi kaikille rantaelämää rakastaville!