search

Vuokraa loma-asunto Son Serra de Marinasta

Santa Margalidan kunnassa Mallorcan suositulla lomailusaarella sijaitsee Son Serra de Marinan kiehtova kylä. Tämä muuten hyvinkin vähän tunnettu kohde on suuressa suosiossa muun muassa surffaajien sekä muita vesi- ja urheiluaktiviteetteja harrastavien lomailijoiden keskuudessa. Son Serra de Marinan kuvankaunis rannikkokylä esittelee mitä ainutlaatuisinta ja koskemattominta luontoa, jonka parissa on antoisaa harrastaa erilaisia ulkoilma-aktiviteetteja. Tänä päivänä Son Serra de Marina on loistava lomakohde heille, jotka etsivät kaunista sekä luonnollista rannikko- ja maaseutuympäristöä, missä ennen kaikkea pääsee harrastamaan monipuolisesti erilaisia vesi- ja urheiluaktiviteetteja. Jos siis aktiivinen loma henkeäsalpaavissa maisemissa kiinnostaa, vuokraa loma-asunto Son Serra de Marinasta. 

Vuokraa loma-asunto Son Serra de Marinasta

Son Serra de Marinan nähtävyydet

Son Serra de Marinan merkittävin ja suurin nähtävyys on ehdottomasti sen uskomattoman upea rantaviiva, joka venyttäytyy silmän kantamattomiin aina Alcudiasta Cap Farrutxin niemeen saakka. Varsinainen hiekkaranta on noin 400 metriä pitkä ja se tarjoilee unohtumattomia ranta- ja merielämyksiä. Alueelta löytyy toki useampikin ranta ja kävelyetäisyyden päässä sijaitsee muun muassa Son Realin ranta sekä Son Canovan ranta. Lähellä Son Serra de Marinaa sijaitsee myös Son Realin luonnonsuojelualue, missä pääset ihailemaan muun muassa muinaisia hautausalueita sekä monia mielenkiintoisia eläinlajeja. Tällä Mallorcan alueella sijaitseekin enemmän muinaisia kohteita, kuin missään muualla saaressa – pelkästään Santa Margalidan kunnasta niitä löytyy jo 150. Lisäksi myös S’Albuferan luonnonpuisto sijaitsee suhteellisen lähellä ja kyseinen kohde on erityisesti tunnettu lintubongaajien keskuudessa. 

Vuokraa loma-asunto Son Serra de Marinasta

Aktiviteetit Son Serra de Marinassa

Son Serra de Marinan kylään ei kannata suunnata lomamatkalle, ellet aio harrastaa monipuolisesti erilaisia ulkoilma- ja urheiluaktiviteetteja, sillä muuten täällä ei ole paljoa tekemistä. Kyseessä on siis aktiivisten lomailijoiden paratiisi ja lukuisat seikkailulliset urheilulajit, kuten esimerkiksi surffaaminen, purjelautailu, riippuliito, sekä liitolainelautailu ovat hyvin suosittuja aktiviteetteja täällä. Lisäksi muun muassa ratsastus, melonta, kanoottimelonta sekä laitesukellus lukeutuvat kohteen laajan aktiviteettivalikoiman joukkoon. Jos haluat harrastaa kuivalla maalla, Son Serra de Marinasta löytyy myös mahdollisuudet lenkkeilyyn, pyöräilyyn sekä esimerkiksi lintubongailuun. Luonto ja ympäristö on täällä niin ainutlaatuista ja kaunista, että mikä tahansa aktiviteetti sen parissa saa aivan uuden merkityksen. Loma-asunto Son Serra de Marinasta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen aktiviteetteihin monipuolisesti sekä omatoimisesti. 

Vuokraa loma-asunto Son Serra de Marinasta

Vuokraa loma-asunto Son Serra de Marinasta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja Mallorcan saarella ja Son Serra de Marina on loistava kohde aktiivista lomaa etsiville. Paras tapa viettää loma täällä, on vuokrata loma-asunto NOVASOLin kautta, sillä se tuo paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta sekä itsenäisyyttä lomallesi. Lisäksi saat itse päättää lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit sekä nauttia kotoisasta ja persoonallisesta majoitusympäristöstä. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Son Serra de Marinasta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi tänne Mallorcan aktiiviseen kohteeseen!