search

Vuokraa loma-asunto Sollerista

Värikkäät kujat, ainutlaatuiset kaupat, valkoiset hiekkarannat, palmupuut sekä kaunis lahti – kaikkea tätä Sollerin kaupungilla on sinulle tarjota! Vuokraa loma-asunto Sollerista ja nauti lomasta kuvankauniilla Mallorcalla tutustuen sen uskomattomiin kohteisiin sekä nähtävyyksiin. Matkustitpa sitten isolla porukalla, perheen kesken, puolisosi kanssa tai vaikkapa yksin, NOVASOLilta löytyy loma-asunto Mallorcalta jokaiseen tilanteeseen ja Soller on yksi monista loistavista lomakohteista täällä. Lomallasi täällä pääset ihailemaan runsaiden oliivipuiden värittämiä maisemia sekä nauttimaan raikkaiden appelsiinipuiden ihanasta tuoksusta. 

Vuokraa loma-asunto Sollerista

Koettavaa lomallasi Sollerissa

Sierra Tramontana on Baleaarien merkittävin vuoristo ja myöskin listattu UNESCOn maailmanperintökohteeksi. Sollerin lomasi aikana pääset tutustumaan tähän suosittuun luontokohteeseen sekä sen monipuolisiin patikointi- ja maastopyöräilyreitteihin, ja ihailemaan vuoriston ympäristöstä löytyviä pikkukyliä sekä sen ainutlaatuista ja vaihtelevaa luontoa. Sierra Tramontana yltää jopa 1436 metrin korkeuteen, joten se tarjoilee lisäksi upeita maisemia läheisille alueille. Vuoriston suuntaiset maisemat ovat upeat myös esimerkiksi rannalta, tai vaikkapa oman loma-asunnon terassilta katsottuna. 

Lomallasi Sollerissa kannattaa myös ehdottomasti vierailla merellisessä museossa, missä pääset ihailemaan erilaisia kalastukseen, mereen, rannikkokaupungin historiaan sekä kulttuuriin liittyviä näyttelykappaleita. Jos haluat kokea jotakin aivan erityistä, hyppää historiallisen junan kyytiin, joka kuljettaa mitä upeimpien luonnollisten maisemien läpi. Kyseinen juna kuljetti aikoinaan appelsiineja ja oliiveja maatiloilta, mutta nykyään kyseessä on suosittu lomailijoiden kokemuksellinen nähtävyys. Loma-asunto Sollerista mahdollistaa erityisiin ja unohtumattomiin kokemuksiin tutustumisen omatoimisesti ja itsenäisesti.

Lomallasi Sollerissa pääset nauttimaan herkullisesta paikallisesta ruoasta sekä kulttuurista. Kuljeksiessasi kaupungin keskustassa löydät toinen toistaan houkuttelevampia ravintoloita, jotka tarjoilevat ihania espanjalaisia perinneruokia sekä erikoisuuksia. Herkullisen lounaan jälkeen voit suunnata esimerkiksi Sant Bartomeun kirkkoon, vanhalle juna-asemalle, jonka huoneet on muutettu museotiloiksi, jotka esittelevät muun muassa Picasson taideteoksia, tai vaikkapa kaupungin kasvitieteelliseen museoon. Vuokraa loma-asunto Sollerista ja saat parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen monipuolisiin nähtävyyksiin, aktiviteetteihin sekä elämyksiin. 

Vuokraa loma-asunto Sollerista

Vuokraa loma-asunto Sollerista NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja Mallorcalla, joten jokainen löytää epäilemättä mieleisensä vuokrakodin lomaa varten. Vuokrattu lomakoti tarjoaa paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta ja itsenäisyyttä, sekä mahdollisuuden suunnitella lomapäivien aikataulut ja rutiinit itse. Lisäksi yksityisomisteiset loma-asuntomme tarjoavat persoonallisen sekä kotoisan majoitusympäristön, jonka kautta pääset lomallasi elämään kuten paikalliset. Asunnon vuokraaminen on helppoa nettisivuillamme ja rajaamalla hakua esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella, löydät juuri sinun lomatyyppiisi ja toiveisiisi parhaiten vastaavan kohteen. Tutustu siis valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Sollerista seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi loma-asuntoosi Espanjan auringon alle!