search

Vuokraa loma-asunto Selvasta

Mallorcan saaren keskiosissa, Tramuntanan vuoriston juurella sijaitsee Selvan lumoava pikkukylä. Täällä lomaasi määrittelevät vahvasti rauhallisuus sekä eristäytyneisyys suurempien kaupunkien hulinasta ja vilskeestä. Tramuntanan vuoristo luo henkeäsalpaavia maisemia, jotka yhdistettynä Selvan aitoon maalaismaiseen tunnelmaan luovat uskomattoman elämyksen sekä rentouttavat puitteet lomalle. Jatkuvasti kehittyvässä maailmassa Selva on säilyttänyt alkuperäisyytensä ja pikkukylän charminsa, mikä tekee siitä ainutlaatuisen lomakohteen Mallorcan saarella. Vuokraa loma-asunto Selvasta ja koe tämä perinteikäs ja tunnelmallinen kylä, joka tarjoilee sinulle unohtumattomia elämyksiä ja kokemuksia. 

Vuokraa loma-asunto Selvasta

Nähtävyyksiä ja kokemuksia Selvassa

Selvan kylän pitkät historian juuret juontavat aina 1200-luvun alkuun saakka, mutta virallisesti Selva luokiteltiin kyläksi 1300-luvulla. Tänä päivänä se on loistava lomakohde heille, joille rantapäivät eivät ole se ykkösjuttu, vaan enemmänkin nähtävyyksien kiertely ja aktiviteettien harrastaminen kiinnostaa. Lomallasi täällä kannattaakin ehdottomasti tutustua muun muassa Placa Majorilla sijaitsevaan upeaan kirkkoon, joka vuoden 1855 tulipalon jälkeen kunnostettiin alkuperäisten pohjapiirrosten mukaisesti, jotta se säilyttäisi autenttisuutensa. Lisäksi kannattaa tutustua kylän historiallisen arkkitehtuurin palaseen, Valellan ristiin, joka julistettiin kulttuurisesti merkittäväksi vuonna 1963. Tähän vuoteen 1710 sijoittuvaan barokkiristiin on kaiverrettu kylän suojeluspyhimyksiä ja se on ehdottomasti näkemisen arvoinen. 

Vuokraa loma-asunto Selvasta

Aktiviteetteja ja elämyksiä lomallasi

Vaikka Selva on rauhallinen pikkukaupunki, löytyy täältä silti tekemistä ja aktiviteetteja. Placa Majorin aukiolla järjestetään viikoittain keskiviikkoisin markkinat, joilla on tarjolla monipuolisesti muun muassa kukkia, vaatteita sekä paikallisia käsitöitä. Tilaisuuden tullen kannattaakin ehdottomasti vierailla kyseisillä markkinoilla, sillä siten pääsee hyvin tutustumaan kulttuuriin ja paikallisiin ihmisiin. Lisäksi kesäkuussa järjestettävä yrttifestivaali on kokemisen arvoinen tapahtuma. Selvan läheinen sijainti Tramuntanan vuoristoon tarjoaa loistavia mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon kuvakauniin ja ainutlaatuisen luonnon helmassa esimerkiksi patikoiden tai pyöräillen. 

Selvan pikkukylässä on loistavat mahdollisuudet kokea upeita ruokaelämyksiä, sillä pienestä koostaan huolimatta Selvassa sijaitsee monia loistavia ravintoloita, jotka tarjoilevat mitä herkullisempia perinneruokia ja erikoisuuksia. Jos haluat lomasi aikana kokea mahdollisimman paljon, voit lähteä päiväreissuille Selvan läheisille alueille, kuten esimerkiksi Caimarin, Moscarin, Binimarin ja Binibonan pikkukyliin. Jos taas haluat kokea suuremman kaupungin tunnelmaa, voit suunnata suhteellisen lähellä sijaitsevaan Incaan, joka on Mallorcan saaren kolmanneksi suurin kaupunki ja joka tarjoilee loistavia mahdollisuuksia monipuoliseen shoppailuun. Loma-asunto Selvasta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen aktiviteetteihin ja elämyksiin. 

Vuokraa loma-asunto Selvasta

Vuokraa loma-asunto Selvasta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja Mallorcan saarella ja Selva on loistava valinta heille, ketkä kaipaavat lomaltaan idyllisen pikkukylän hurmaavaa tunnelmaa. NOVASOLin kautta vuokrattu loma-asunto tarjoaa lomalle paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta ja itsenäisyyttä sekä mahdollisuuden suunnitella lomapäivien aikataulut ja rutiinit itse. Lisäksi vuokra-asunto tarjoaa usein isommat ja monipuolisemmat tilat, kuin esimerkiksi hotellihuone. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Selvasta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Tervetuloa viettämään loma ikimuistoiseen ja ainutlaatuiseen kohteeseen!