search

Vuokraa loma-asunto Santanyista

Mallorcan saaren eteläisissä osissa sijaitsee Santanyin pieni, maalaismainen sekä aidosti mallorcalainen kylä. Tämän tunnelmallisen pikkukylän pääelinkeino oli maatalous, kunnes 1950-luvulla turismi ja matkailu saapuivat tänne. Nykyään kylän ainutlaatuinen ympäristö ja idyllinen tunnelma luovat täydelliset puitteet antoisalle lomalle ja ne myös ovat inspiraation lähteinä houkutelleet tänne monia kansainvälisiä taiteilijoita vuosien varrella. Taide onkin huomattavassa roolissa Santanyin kylässä ja pitkin kapeita pikkukujia löytyykin monia erilaisia taidegallerioita ja työpajoja. Vuokraa loma-asunto Santanyista ja koe lomallasi tämän lumoavan kylän maalaismainen ja idyllinen tunnelma.

Vuokraa loma-asunto Santanyista

Nähtävyyksiä ja kokemuksia Santanyissa

Santanyin kaupunki on historiansa aikana kärsinyt rajuista merirosvojen hyökkäyksistä. Aikoinaan kylän ympärille rakennettiin linnoitusmuuri, joka auttoi hyökkäyksien torjumisessa. Muuri ja sen Porta Murdadan portti seisovat kylän ympärillä vielä tänäkin päivänä ja muistuttavat niin paikallisia, kuin vierailijoitakin kylän historiasta. Jos haluat tutustua lisää lähialueiden ja Mallorcan saaren historiaan, voit lähteä päiväreissulle Cala Llongan lahteen, missä pääset tutustumaan 1700-luvun linnoitukseen, joka myös rakennettiin hyökkäysten torjumista varten. Pitkin rannikkoa löytyy myös monia puolustustorneja. 

Lomallasi Santanyissa kannattaa ehdottomasti vierailla lauantaisin järjestettävillä markkinoilla, jotka tarjoavat paikallisten tuotteiden lisäksi ihania elämyksiä kulttuurin parissa paikallisiin ihmisiin tutustuen. Mikä olisikaan sen ihanampaa, kuin nauttia herkullista aamupalaa viihtyisässä kahvilassa ja katsella idyllistä markkinahulinaa. Päiväksi voit lähteä retkelle esimerkiksi Cabreran luonnonpuistoon, joka on kuuluisa sen kauniista ja ainutlaatuisesta kasvillisuudestaan sekä eläimistöstään ja myöskin kristallinkirkkaasta merivedestään, joka houkuttelee erityisesti sukeltajia. Muista pakata piknik-kori mukaan, sillä täällä vierähtää helposti kauan aikaa ja nälkä ehtii iskeä varmasti. 

Vuokraa loma-asunto Santanyista

Aktiviteetteja ja elämyksiä lomallasi

Ympäri Mallorcan saarta pyöräily on hyvin suosittu vapaa-ajanaktiviteetti ja sama pätee myös Santanyissa. Täällä alue onkin suhteellisen tasaista, joten pyöräily on mukavan rentoa. Halutessasi kokea unohtumattomia luontoelämyksiä, kannattaa suunnata Mondragon luonnonpuistoon rentouttavalle kävelylle tai reippaalle lenkille. Lisäksi Santanyissa on mahdollisuuksia tutustua alueen viinitiloihin viininmaistelun yhteydessä ja suhteellisen läheltä löytyy myös golfratoja. Eräs aktiviteetti, jota ei missään nimessä kannata sivuuttaa lomaillessa Santanyissa, on sen monien taidegallerioiden ja työpajojen kiertely. Täältä saatat jopa löytää mieleisen taideteoksen koristamaan omaa kotia. Loma-asunto Santanyista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen aktiviteetteihin.

Vuokraa loma-asunto Santanyista

 Vuokraa loma-asunto Santanyista NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja Mallorcan saarella ja Santanyi on loistava lomakohde heille, ketkä kaipaavat lomaa pienessä, mutta tunnelmallisessa kylässä, missä pääsee tutustumaan aitoon ja mielenkiintoiseen kulttuuriin. NOVASOLin kautta vuokrattu loma-asunto tarjoaa parhaan mahdollisen perustan lomalle, sillä se antaa paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta sekä itsenäisyyttä ja myöskin mahdollisuuden suunnitella itse lomapäivien aikataulut ja rutiinit. Lisäksi loma-asunto tarjoaa usein isommat ja monipuolisemmat tilat matkaseurueelle, kuin esimerkiksi hotellihuone. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Santanyista seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Tervetuloa viettämään unohtumaton loma tänne Espanjan unelmakohteeseen!